Pieniążki , które wpływały , wpływały dla Karola. Pieniądze to nie wszystko , teraz czeka go jeszcze operacja i oby przebiegła pomyślnie. A wy się tutaj o pieniądze kłócicie. Wstyd , wstyd , wstyd!
-
-
Pomoc dla jednego z Nas !!! Bank Zachodni WBK 60 1090 1665 0000 0001 2015 6817
wielki szacun dla Volkera. Zainicjował całą akcję, przeprowadził, pomógł, i.nawet nie zdążył podsumować a Wy już napadacie? dzięki Volker że uruchomiliśmy tę pasiastą solidarność dzięki Tobie. Informuj co jak co. pzdrw
myślę że zbieranie pieniędzy - tak jak pisał jurrasic - powinniśmy zakończyć, ale po dozbieraniu tych pożyczonych 4 000,00 zł, w końcu to też jest koszt dla Karola a te pieniądze musiał pożyczyć, równie dobrze mógł pożyczyć 2 000 albo 8 000, co nie zmienia faktu że i tak w tym danym momencie ich nie miał, a oddać będzie je musiał
El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> myślę że zbieranie pieniędzy - tak jak pisał
> jurrasic - powinniśmy zakończyć, ale po
> dozbieraniu tych pożyczonych 4 000,00 zł, w
> końcu to też jest koszt dla Karola a te
> pieniądze musiał pożyczyć, równie dobrze
> mógł pożyczyć 2 000 albo 8 000, co nie zmienia
> faktu że i tak w tym danym momencie ich nie
> miał, a oddać będzie je musiał
Szacunek za akcje Volker0 !!!
Volker ! nie będę oryginalny - odwaliłeś kawał dobrej roboty. Dziękujemy za inicjatywę pozdro dla Karola.
agent44 Napisał(a):
> > Panowie,
> Nie mam konta Polskiego , jest sznasa przeslac na
> PAYPAL ? Dorzuce pare groszy. Niestety przesalnie
> transferem z zagranicznego konta bedzie kosztowalo
> fortune.
>
> Jesli ktos ma Paypal to moge wplacic na jego, a
> kase przekaze dalej.
>
> Anhviet KSP
>
>
> Ja mam Paypal, mogę więc tą kase przerzucić.
> Jeżeli chodzi o weryfikację to gruszka
> potwierdzi moją tożsamość.
Wyslalem Ci priva. Podaj maila na PAYPALA to zaraz przeleje kaske ale dalej juz rozporzadzicie czy na pomoc chlopakowi. Moze zawsze potrzebowac przeciez wiecej na jakies sprawy zwiazane z rechabilitacja albo jakos tak dalej, a jak nie to na paczke swiateczna.
Pozdrawiam
Jacek
Dobra robota. Hojne żydostwo , hojne:)
pisze się CHojne jak coś, od dzielnicy Łodzi Chojny!
No nie El nino w każdym temacie siejesz ferment:D
anhviet_KSP - PW!
agent44 Napisał(a):
> anhviet_KSP - PW!
Zrobione.
Moze w miare mozliwosci cos sie jeszcze uda doslac.
Pozdrawiam
Kolejna wplata i male podsumowanie...
Traba 50zł
Je Brzo 200zł
Agni Bia 100zł
Szaron 100zł
Ali Pet 50zł
stan konta 16.464.82 zł + moje 4000 = 20.464,82
Dzisiaj o godz.12 Karol spotyka sie z STC i wplacaja do banku pieniadze od nich, z meczu i pozostale.Zobaczymy wtedy ile tak naprawde mamy wszystkiego.
Jeszcze raz dziekuje wszystkim, za wsparcie ,solidarnosc i pieniadze, ktore przyczynily sie do tego, ze marzenIE Karola sie spelnilo i dostal szanse od Was ,ze bedzie mogl normalnie zyc. Wielkie Brawa !!!
Zdrugiej strony, jest mi przykro i wstyd, ze z tak fajnego ,szczytnego watku, ktory z kazdym nowym dniem, rosl emocjonalnie i nas rozgrzewal teraz jest zlepkiem bezsensownych stwierdzen!! Przeciez czytaja nas wszyscy i obserwuja jak cala sprawa ,ma sie dalej. Dajcie spokoj !!
Podjalem sie tego, podpisujac sie pod tym swoim nazwiskiem. Nie znajac Karola nawet osobiscie. Wierzylem , ze sie uda.
Sprawdzilem wszystko, aby byc pewnym, ze nie oszukuje siebie i Was. Wszystko robilem droga telefoniczna i elektroniczna w przerwach miedzy swoimi pracami.
Bedzie koncowe rozliczenie i podane na co, pieniazki zostaly wydane. Owszem mowilem,ze pieniadze beda zwracane ale w przypadku ,kiedy nie osiagniemy calej kwoty(byc moze, nie napisalem tego drugiego czlonu), ale takie bylo moje zamierzenie.
Akcja trwa nadal. Dzisiaj podejmiemy decyzje czy ja konczymy, Jaki bedzie calkowity koszt tej operacji, tak na prawde nie wie nikt.Wszystko zalezy od przebiegu operacji od wykorzystanych lekow i materialow.
Pamietajmy rowniez o tym, ze jest jeszcze czas przed i po operacji. Czyli pobyt w klinice, leki itp. Tak ze niby mamy te pieniazki ale moze ich braknac. Wiec poczekajmy do konca zabiegu. Prosze !!!!!!!
Jestem rzetelna osoba i napewno z kazdego grosza sie rozlicze. Jesli pieniazki zostana wplacimy je na konto STC. Sa tez inne propozycje np. utworzenie fundacji naszej, ktorej pieniadze przeznaczone beda na podobne cele. Jestem z Wami w kontakcie i napewno TEGO NIE SPIEPRZE !!! Macie jakies sugestie pytania, piszcie na priv, zawsze odpowiadam !!
W miare wolnego czasu, sprobuje opisac co czeka Karola w najblizszym czasie i jak ma przebiegac caly zabieg.
[large]Jeszcze raz dziekuje ![/large]
volker0 Napisał(a):
> Jaki bedzie calkowity koszt tej
> operacji, tak na prawde nie wie nikt.Wszystko
> zalezy od przebiegu operacji od wykorzystanych
> lekow i materialow.
> Pamietajmy rowniez o tym, ze jest jeszcze czas
> przed i po operacji. Czyli pobyt w klinice, leki
> itp. Tak ze niby mamy te pieniazki ale moze ich
> braknac. Wiec poczekajmy do konca zabiegu. Prosze
> !!!!!!!
Właśnie o tym pisałem wcześniej, więc zbieramy dalej, wszystko dla Karola !!! :)
volker0 , iwszytsko jasne, jedziemy dalej ;].
jurassic Napisał(a):
> COCO Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Chyba mamy już więcej kasy niż potrzeba...
> > zgadza się?
> > Co sądzicie aby nadwyżkę kasy przeznaczyć
> na
> > Świąteczną Paczkę, którą szykuje STC dla
> > jednej z Krakowskich rodzin? Szczególnie, że
> > hokejowa zbiórka planowo miała być na
> > Świąteczną Paczkę.
>
> Trza by jeszcze sfinansować te pożyczone 4 000
> zł, żeby ta pożyczka okazała się niepotrzebna
> i została natychmiast zwrócona ze zbiórki. Poza
> tym pooperacyjna rekonwalescencja też kosztuje,
> wiadomo - leki, rehabilitacja itd. itp. i dobrze
> by było, żeby na to też były pieniądze !
Bez żadenego mącenia (bo propozycja COCO też jest dobra), ale jurassic dobrze gada.
Wpłaciliśmy dzisiaj pieniądze ze zbiórek do banku, myślę, że wieczorem na spokojnie pojawi się informacja o dalszych działaniach.
[large]CracoviaRabka[/large] Dzieki :)
Prosze o chwile cierpliwosci, jak tylko bede znal wszystkie szczegoly dotyczace ,pelnej sumy zebranych pieniazkow, dam znac.
Akcje cala, pomalutku hamujemy, lecz nie zamykamy !! Czekamy do zakonczenia calego zabiegu, operacji !! Pamietajmy o kosztach po operacyjnych, pobycie w klinice jak i samych lekach.
Podjelismy wspolna decyzje, ze cala nadwyzke pieniazkow, przkazemy na rece STC. Wykorzystamy te pieniazki na szczytne cele, a jest ich mnostwo :)
Jeszcze raz wszystkim dziekuje za wsparcie , solidarnosc i pomoc jednemu z Nas.
Zamieszczam kilka zdan, napisanych przez Karola...
w tej chwili takich szczegółów nie znam , wiem że operacja będzie 5 grudnia , w Warszawie muszę być dzień wcześniej bo mają mi pobrać krew na jakieś krzyżowanie itp...chyba sprawdzenie zgodności z tą którą oddawałem ... resztę informacji to pewnie będę Ci w stanie podać z kliniki na bieżąco - bo w tej chwili tego nie da się przewidzieć , oczywiście smsem bo mówić to nie wiem kiedy będę mógł a dostępu do internetu mieć nie będę... czy się udało to częściowo powie mi chirurg jak się wybudzę , po przynajmniej tygodniu będzie coś więcej wiadomo - na wizycie kontrolnej chirurg zobaczy jak się to goi od wewnątrz i czy nic się nie przesunęło , szybko to pewnie będę wiedział czy mi nos złozyli dobrze bo wreszcie będę nim mógł oddychać... a potem pewnie w miarę szybko tomografia no i wtedy będzie jasność co do kostnych spraw - no i wtedy jak będzie ok to wyprawa do okulisty i powtórzenie szeregu badań i wtedy będzie wiadomo czy mam spokój z oczami i nic im już raczej nie grozi, przy udanym poskładaniu kości i po zabiegu na zatokach też nie powinno być z tym problemów...ale to wszystko dopiero będzie wiadomo po operacji..i na pewno nie dzień czy dwa po
Teraz, wiecie co go czeka. Powodzenia Karol !
Volker, oczywiście pozdrów serdecznie Kolegę i życz mu siły i zdrowia. Będzie dobrze. Trzymamy kciuki. Na pewno wszystko się uda i na Boże Narodzenie spróbuje już karpia po żydowsku :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)