Stal Mielec pierwszym liderem
W meczach pierwszej kolejki IV ligi podkarpackiej doszło do kilku niespodzianek. Do największych doszło na boiskach w Kańczudze, Krośnie i Jarosławiu. Porażek doznały faworyzowane jedenastki z Sanoka, Jasła i Tyczyna.
JKS 1909 Jarosław 2-1 Rafineria/Czarni Jasło
Syrenka Roźwienica 0-3 Stal Mielec
Unia Nowa Sarzyna 2-2 Górnovia Górno
Krośnianka Krosno 2-1 Strug Tyczyn
Budo Instal Turbia 0-1 Pogoń Leżajsk
Wisłoka Dębica 2-0 Sokół Nisko
MKS Kańczuga 2-1 Stal Sanok
Błękitni Ropczyce 2-2 Rzemieślnik Pilzno
Galicja Cisna 0-0 Kolbuszowianka Kolbuszowa
p.s. Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie Mielec zagra już o trzecioligowe punkty, tak trzymać!
nawiasem mówiąc, czy ktoś reflektuje na wakacyjno/piłkarski wyjazd 16 sierpnia do Krosna na mecz Krośnianki (dawne Karpaty) ze Stalą Mielec?
albo w środę 20 sierpnia do Jasła na mecz Czarnych z Krośnianką?
Byłoby baaaaardzo miło..
zdaje się, że Depesz był zainteresowany, proszę o kontakt wszystkich zainteresowanych..
pzdrw
-
-
Stal Mielec pierwszym liderem
ja zapewne bedę Ro Man:)
pisz do mnie w takim razie..
umówimy się jakoś..
pzdrw
chyba nie wybierasz się do sektora gości:)
...jutro wyjeżdżam na tydzien, po powrocie dam znać.
...... chyba nas na HP zaraz wywala:))
do Karpat zawsze mam sentyment, ale w którym sektorze będę to chyba oczywiste...
daj znać jak wrócisz...
pzdrw
Stal Mielec nie długo będzie cieszyć się fotelem lidera. Na awans Mielczan w tym sezonie nie ma szans.
Niestety na awans nie zanosi się też w Dębicy... .
STAL MIELEC 3 LIGA TRZYMAMY KCIUKI
ja jednak mysle ze chude lata juz minely dla stali i ze teraz powoli bedziemy piac sie w gore.za kilka lat moze dolaczymy do pierwszoligowcow i zagramy z pasami o punkty.pamietam czasy gdy spiewalismy ze wierzymy w pasy i ze wroca one do extraklasy .wam sie udaje powoli i mysle ze nam tez zacznie z marzen cos wychodzic!!!!!pozdrowkidla wszystkich z cracova!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)