Bardzo Was prosze, kliknijcie kilka razy.Jest to obiekt, ktorym w jakims stopniu sie opiekuje i bardzo mi zalezy, aby wygral :)
Pomozecie?????:)
Dzieki:)
http://zlotymedal.mtp.pl/pl/wybor_konsumentow_2012/targi_mody_poznan_glosuj-002/toursalon_glosuj2012/
Chodzi o OLANDIE:)
-
-
Prosze o klikniecie !:)
Powiem Wam ,ze gonimy czolowke.Fajnie ,ze mozna na Was liczyc :) Jeszcze raz dzieki. Glosowanie do piatku,godz 19.
Wyszlismy na prowadzenie:) 3 procentowe ale zawsze !:) Klikajcie,adrealinka rosnie:) Wyjasniam ,ze Olandia znajduje sie ok.70km od Poznania :)
Tobie pomogę :) poszło
dzieki:)
Nie dziekuj ,tylko powiedz co wygramy :D
jak bedziesz w tych okolicach to, rybki,ognisko i melanz:) A pozniej,sauna i masaz:)) Tak,tak jest taka opcja.Jak, bedziesz teraz to, sie zalapiesz na grzybobranie:)))
klik
poszło klik x2.
ja się jak cos pisze na masaż :]
Masz ;)
klik z worka ;]
Poszło :) ale kod mogliby zrobić jeszcze dłuższy...tak gdzieś na 50 znaków ;)
wiLLu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> klik z worka ;]
Ty,kiedys podawales strone z ktorej mozna klikac x razy.Pamietasz ja?
Poszło, ale 11% w plecy jest...
wpisz sobie w google serwery proxy i po kolei w kazdym wklejasz strone otwierasz glosujesz ;)
Klik.
Poszło.
Done :)
poszło
ale mozna głosowac chyba tylko raz dziennie
Glosowac mozna do piatku,26 listopada!!! Czyli mamy kupe czasu,aby wygrac!!! Uruchomcie swoje mozliwosci,wklejajcie,rozsylajcie dalej!! Please:) Musimy Wygrac!!
Dzieki, serdeczne :)
http://zlotymedal.mtp.pl/pl/wybor_konsumentow_2012/targi_mody_poznan_glosuj-002/toursalon_glosuj2012/
Troszke nam brakuje,ale mamy mnostwo czasu.Mozna glosowac raz dziennie. Klikam drugi raz !Klikajcie podwojnie,potrojnie.....itd
Go!:))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)