w tym momencie Jego wartość już skoczyła o "kilka" ojro, a co dopiero będzie po meczu gdy strzeli gola ;)
-
-
Bartek Kapustka
Pokaż im Bartek jak się gra!!! Do boju!
Kapi, prowadź do zwycięstwa :)
pietruhaaa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> w tym momencie Jego wartość już skoczyła o
> "kilka" ojro, a co dopiero będzie po meczu gdy
> strzeli gola ;)
spokojnie kolego - uwazaj na sufit bo uderzysz glowa :)
ale pompują cenę Bartka przed meczem w komentarzach ;) ależ mam nerwa ;)
Powodzenia Bartek! Na pełnym luzie mijaj zielonych! ;)
potter wyceniał na 15 mln euro, to teraz ile ? ;)
[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTdZg-nz9QvgrKHyH8uasVvbZdp28J6u_qzfmMm2wWlXYfa5JvYXg[/img]
(:D
KAPI PROWADŹ !!!
Bartek, trzymamy za Ciebie kciuki ! :)
Bartek, cała Cracovia trzyma za Ciebie!!!
Wierzymy, że dasz radę!!!
Jedyny strzał w światło bramki w pierwszej połowie, to strzał Barka - szkoda
Niezła gra, jeden kapitalny strzał, jeden mniej udany, fajny rajd po skrzydle, dużo szukania zejść do środka.
Przy akcji Milika był świetnie ustawiony za jego plecami, gdyby Milik odegrał byłoby 1:0
Na razie super :)
Coś czuje ze to moze byc jego turniej. Zobaczymy co w drugiej polowie pokaze.
tez uważam, że b.dobry występ na razie. Szkoda, że tylko ta strona coś robi, bo Błąszczykowski psuje....
Pierwsza połowa podbiła cenę. Brawo Kapi!
jedna rzecz - być może się mylę i jestem zaślepiony Bartkiem
ale Borek mówi przed meczem, że rozmawiał z lekarzem o Grosickim i pytał na ile jest gotowy a on mu się uśmiechnął i powiedział na 100. Hajto od razu mówi, że to nieprawda, że nie gdyby tak było to grał by w wyjściowym składzie. Interpretuje słowa lekarza z uśmiechem jako wkrętke ale jaki by miał interes by tak mówić? Może ten uśmiech oznaczał, że Kapustka wygryzł Grosika ze składu na ten mecz? Potem jeszcze Borek mówi, że Grosicki ruszył z innymi do rozgrzewki. Poco by miał wstawać z ławki skoro wiadomo, że nie jest gotowy do grania i nie ma co ryzykować jego zdrowiem?
Teoria może troche naciągana bo gdyby Grosik był gotowy to prędzej nie grałby psaszczykowski ale ja tego nie wykluczam
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tez uważam, że b.dobry występ na razie. Szkoda,
> że tylko ta strona coś robi, bo Błąszczykowski
> psuje....
Druga strona też próbuje, ale tak się nie da jak próbuje Błaszczykowski, te dośrodkowania nie przechodzą Wyspiarzy. Tak trzeba grać jak pokazał Kapustka a próbował też z gorszym skutkiem pies Mączyński - Lewandowski niech ściąga na siebie ze trzech obrońców a pomocnicy wchodzą i strzał.
https://vine.co/v/iLJh1MDJ7wa
Jakby to wpadło, puszczaliby tę bramkę w całej Europie.
Myślę że jak dotąd Bartek najlepszy na boisku.
Szkoda że odejdzie z Cracovii ale myślę ze 5mln euro co najmniej weźmiemy.
Brawo Bartek i powodzenia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)