pełno mnie w tym temacie jak widzę chociaż w nim nie uczestnicze :) no wiec nie przyszlo mi nic na mysl z tym Zakopanym i nie chce licencji :)
sa roznice miedzy icarem 4carsem itp?
-
-
Icar, Barbakan, a może Lokowóz? Czym jeździcie?
Icar to sieć taxi.
Forcars to jeszcze istnieje?
Car-o to taksówkarze z Niepolomic wykonujący transport niezgodny z przepisami.
Maxi Driver to lokowozy i ochrona mienia.
W ciągu dnia różnice między sieciami wahają się w granicach 2 zl na kursie.
jeśli nie ma korków...
126 dni później
Dzisiaj w Barbakanie zamawiasz kurs walentynkowy, podajesz imię pary i jedziecie do 25 zł za darmo. Jeżeli cena będzie wyższa to dopłacacie różnicę. Akcja odbywająca od paru lat, więc warto zapamiętać na przyszłość.
ze jak ze zamawiam taxi z domu do efc i lece z luba na browarki za free?
Tak.
Niby jest powiedziane, że musi być partnerka. Ja osobiście bym nie dyskutował gdyby nie było, ale wszystko zależy od człowieka. Jak masz krótki kurs, to powiedz żeby sobie dobił do 25 zł i niech ci poda ulicę na którą niby tyle wyjdzie, gdyby do kogoś dzwonili.
Co zaoszczędzone na taxie wpadnie do puchy!
PS. Zamawiając telefonicznie z usługi można było skorzystać tylko raz.
Nie wiem jak to wygląda z perspektywy klienta, ale chyba tylko raz można zamówić kurs z jednego numeru? Ja bym zadzwonił raz z mojego, a drugi raz od dziewczyny, bo chyba nikt nie chciał potwierdzać zgodnośći nazwiska - "nazwiska Marty z telefonu Ryśka"?
zrobiliśmy podobnie. podbiliśmy pod taryfę
53 dni później
Od kwietnia Barbakan wprowadził rabat 30% na taryfie nocnej, więc w nocy jeździmy za 2,30 zł za km po mieśćie.
czy to prawda, ze odkąd wprowadzili nocne tramwaje, od 23 jest zakaz wjazdu na lubicz dla taksówek?
W którym miejscu ? Byłem wczoraj na Lubicz po 23 i widziałem tam taryfy...
Całę dwa tramwaje. Ja słyszałem, że to dla tego że się psy w białym domku nie mogły wyspać ;)
Wojto Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czy to prawda, ze odkąd wprowadzili nocne
> tramwaje, od 23 jest zakaz wjazdu na lubicz dla
> taksówek?
Ja wyjeżdżam tak okolo 3 w nocy i widzialem, że jest tam poblokowane od tramwajów i autobusów, ale przeciskałem się z klientami normalnie.
Jest zakaz wjazdu dla osobówek w nocy, bo autobusy i tramwaje odjeżdżają o tym samym czasie, a mają postój kilka minut i blokują. Taryfy śmigają. Jak mają którędy.
no to mnie przewiózł na około.
ksckscksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Od kwietnia Barbakan wprowadził rabat 30% na
> taryfie nocnej, więc w nocy jeździmy za 2,30 zł
> za km po mieśćie.
Słyszałem że macie prowadzić jakiś strajk odnośnie tej decyzji?
Ja też tak slyszałem tylko co ten strajk da to ja nie wiem. W nocy jezdzi Mega i icar więc powinniśmy się raczej dostosowywać do ich stawek a nie walić niewiadomo z jakiej ceny. Strajkować to oni mogli jak icar wchodził na rynek aby prezesi korporacji zdusili ich w zarodku gdy jakby nie było jeździli nielegalnie, bo aby być przewozem osób trzeba było mieć licencję i samochody od 6 osób w górę. Wszysacy to przespali więc niech się teraz nie dziwią, że stoją zamiast jeździć.
4 dni później
ksckscksc, jeździsz w Barbakanie i nie wiesz, że po między 23 a 5 rano jest zakaz wjazdu w ul, Lubisz od strony mogilskiego?
nikt nikogo na około nie wozi, bo stosowny znak jest tuż przed wiaduktem, a czasami stoją pieski i łapią.
Zakaz wjazdu dotyczy wszystkich - ze względu na to, że co godzinkę przez kilkanaście minut droga jest zablokowana przez autobusy i tramwaje.
na sam lubicz mozna wjechac ale nie mozna pod wiadukt
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)