Pierniczę, na ekstraklasa.net już napisane że Puzigaca wchodzi za Nykla, transmisja Orange dopiero na strzale Edgara..
-
-
[WIKTORIA]Kolejarz Stróże - Cracovia 0:1
na ekstraklasa.net piszą, że zszedł Nykiel i wszedł Puzigaca
Nesta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> oczywiscie material jest tylko dla tych co są w
> polsce,
> Ci co zagranica maja pooglądane,
> profesorze wsadz se w dupe te telewizje
> zwlaszcza ze tysiace Pasiakow zyje zagranica lub
> musi tam byc bo w polskim burdelu nie zarobia na
> chleb.
> powodzenia do ogladania transmisji ze szwajcarii
Jak w takim razie Profesor tam oglada?
Ja ucieszylem sie za wczasu - nie wzialem pod uwage ,ze transmisje tylko w Polsce.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/wydarzenie/12362?=soccer-live.pl
Tu nawet spoko relacja tekstowa.
Ale kicha, niewiem, ale ja mam tylko obraz i tyle nic mi nie działa z transmisji. Może mam za słabe łączę?
Ps. Mam też kartę Aero 2 (internet bezprzewodoy) i chociaż odbieram sygnał w Polsce pojawia mnie się komunikat, iż poza polską nie ma transmisji. Jak temu zaradzić?
Edek z krainy kredek ...
rany, jak nie komentator alkoholik to jakiś żartowniś :D o poziomie transmisji nie wspomnę, te przejscia między ujeciami mnie rozbrajają ;)
"Przepraszamy za nienajlepszą jakośc transmisji spowodowaną problemami technicznymi po stronie nadawcy sygnału."
Od strony Orange. To się Procesor wkurzy :)
fenix Napisał(a):
> Ale kicha, niewiem, ale ja mam tylko obraz i tyle
> nic mi nie działa z transmisji. Może mam za
> słabe łączę?
>
> Ps. Mam też kartę Aero 2 (internet bezprzewodoy)
> i chociaż odbieram sygnał w Polsce pojawia mnie
> się komunikat, iż poza polską nie ma
> transmisji. Jak temu zaradzić?
Mamy posprzątane bo solorz miał 8 paszportów...;) Ciekawe jak odpowie mi odpowiedzialny za transmisję
w sumie niezły kabaret, bo jedno nakłąda się na drugie i można usłyszen urywki zdań m.in z tym edkiem :D
Radio Gol tez lipa bo sam doping asz slychac i do tego cos jakby i sprzezalo:(:(:(
Mam nadzieję Profesorze, że nie możesz zobaczyć meczu za granicą tak jak ja teraz...:/
Fake Napisał(a):
> zastanawiam się czy jest sens robić coś, czego
> nie można zrobić dobrze (tak jak w tym
> przypadku) nikt tego nie testował? ludzie to lipa
> całościowa
Testować podobno testowali, w meczu z Grudziądzem i było dobrze. Ciekawe czy wtedy się postarali a teraz już zlewaja, czy nasi stwierdzili że taka transmisja fajna.
Profesor jest w Stróżach na meczu,więc szkoda po raz kolejny marudzic!
To teraz Tabisz powinien polecieć za tą transmisje :)
no dobra testowali, ale bez obciążenia, jak siadło kilkaset osób do oglądania, to się okazało ile to jest warte
Wyłączam to - nie da się oglądać, więcej tnie niż chodzi.
e tam, przesadzacie, da się oglądać, relacje w Radiu Gol czy wszelkie tekstówki nie równają się do tego, a może na następnym meczu zrobią coś z serwerami
Ja pierd. naprawde są fani takiej kopaniny w wykonaniu naszej drużyny????
awaria, daj spokój - przecież gramy tiki takę ;)
i mamy drużynę marzeń ;)
I znowu wracamy do starego stylu gry. Boisko w Strozach male .. cala ich druzyna na swojej polowie ... a u nas rozgrywaja obroncy !! No tak byc nie moze ku***a !! Stawowy zrob ze cos z tym !!!
co chwila spalony .. co oni nie potrafia trzymac lini do cholery ?!?!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)