http://sportltv.com/mecze_live.html
-
-
[WIKTORIA]Cracovia - Bogdanka Łęczna - Niedziela - 23.09. godz.19.00
GOL :D
straszna męczarnia.
nigdy nie zrozumiem dlaczego Budziński siedzi na ławce.
duet Budzik - Steblecki bije na głowę dwójkę Bernhardt - Zejdler
Męczarnia jak męczarnia. Absolutna dominacja z trudnością w wykończeniu.
Czy duet Budzik-Steblecki lepszy - nie wiem. Wierząc komentatorom, na II połowę wejdzie Sebastian - zobaczymy co pokaże, bo póki co w tym sezonie grał słabo. Choć moim zdaniem to akurat Rok jest do zmiany, mimo że brał udział w akcji bramkowej - głównie przez żółtą kartkę.
Myślę, że w drugiej połowie prowadzenie może ulec jedynie podwyższeniu.
tu elegancko:
http://pl-sport.tv/stream-2.htm
Daj Boże zAWsze taką męczarnię...Mamy dużą przewagę,stwarzamy sytuacje.Czego squier strat jeszcze chcesz?Po prostu jakby dziś nie zagrali to i tak znajdzie się grupa anty,która będzie szukać dziury w całym.Męczyć to się wczoraj męczyła Barcelona z niejaką Granadą(swoją drogą ciekawe czy ktoś w ogóle wie gdzie to miasto leży w Hiszpanii?).Naprawdę dzisiaj to tak bardzo źle nie wygląda.Do boju Pasy!!!!
meczarnia to byla ze Stomilem, ten a tamten mecz, to niebo a ziemia
2:0
Twierdza przy Kałuży !
przepraszam ze sie dowale ale zauwazyliscie przy akcja skrzydlami marciniaka bodajze widac ze brakuje nam napastnika przy dograniach najczesciej nie bylo nikogo
Brawo za spostrzegawczość!Tylko,że my od początku sezonu gramy bez napastnika...
del_piero Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> przepraszam ze sie dowale ale zauwazyliscie przy
> akcja skrzydlami marciniaka bodajze widac ze
> brakuje nam napastnika przy dograniach najczesciej
> nie bylo nikogo
aż nie mogłem uwierzyć, że trener zezwolił na grę skrzydłami w sytuacji kiedy w polu karnym przeciwnika było najczęsciej czterech rywali i jeden, niski nasz pomocnik :)
ps. Budzik i Steblecki na boisko !
tak, byly z 4 wrzutki, a jeden nasz posrodku otoczony 3-4 obroncami, rzucalo sie w oczy
Budzik nawet przez te pare minut mial kilka zajebistych zagran, mam nadzieje ze nie dziala na niego zbyt deprymujaco lawka, bo z drugiej strony, miec wartosciowych zmiennikow to komfort
squier strat Napisał(a):
> del_piero Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > przepraszam ze sie dowale ale zauwazyliscie
> przy
> > akcja skrzydlami marciniaka bodajze widac ze
> > brakuje nam napastnika przy dograniach
> najczesciej
> > nie bylo nikogo
>
> aż nie mogłem uwierzyć, że trener zezwolił na
> grę skrzydłami w sytuacji kiedy w polu karnym
> przeciwnika było najczęsciej czterech rywali i
> jeden, niski nasz pomocnik :)
>
> ps. Budzik i Steblecki na boisko !
i o dziwo stwarzaliśmy niejednokrotnie zagrożenie...Niektórzy czekali dziś na potknięcie lub urodzone w bólach zwycięstwo...A tu taki kawał zrobiła drużyna wuefisty...A to kawalarze!!! :D
uwazam tylko ze jeden napastnik by sie przydal taka 7 lub 9 :))
nigdy nie czekam na potknięcie.
zawsze cieszę się ze zwycięstwa.
ps. nie rządzimy we własnym polu karnym. każda wrzutka to duże zagrożenie.
squier strat Napisał(a):
> del_piero Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > przepraszam ze sie dowale ale zauwazyliscie
> przy
> > akcja skrzydlami marciniaka bodajze widac ze
> > brakuje nam napastnika przy dograniach
> najczesciej
> > nie bylo nikogo
>
> aż nie mogłem uwierzyć, że trener zezwolił na
> grę skrzydłami w sytuacji kiedy w polu karnym
> przeciwnika było najczęsciej czterech rywali i
> jeden, niski nasz pomocnik :)
>
> ps. Budzik i Steblecki na boisko !
Stawowy trzyma się swojego krótkiego rozgrywania piłką po ziemi. Dlatego parę dośrodkowań było po ziemi - szkoda że nie w tempo. Plusem tego meczu był wariant alternatywny do wjazdu z piłką w bramkę - czyli duża ilość strzałów z dystansu, z czego jeden wypracował gola. Jeszcze dopracować skrzydła i mamy praktycznie kompletną w ofensywie taktykę na mecze u siebie.
Problemem jest nadal defensywa. Bogdanka robiła dziś akcje z niczego, z głupich strat. Nie było tego dużo, ale trzy były bardzo niebezpieczne. Nie panikuję z poprzeczką - bilans wyszedł na zero, bo mieliśmy słupek. Natomiast strzał Szałachowskiego po podaniu klatą przez Japończyka daje do myślenia (wcześniejsze strata/nie dojście do piłki przez Alexa). Dobrze, że tak krytykowany Pilarz się popisał refleksem - choć interwencja trochę na notę.
W ogóle, gdyby przekonać Suvorowa do walki podczas gry, to mógłby on nam naprawdę dużo do przerwy zimowej pomóc. Dzisiejszym strzałem pokazał, że jeszcze wiele może dać Cracovii przed odejściem.
Pierdolenie kotka za pomocą młotka...Każde zwycięstwo cieszy,ale porażka dałaby jeszcze większe szczęście,bo wyszłoby na to,że drużyna idzie w złym kierunku.Ciekawe do czego po dzisiejszym meczu doczepią się wrogowie niereformowalnego WS?
Brawo Wasaty, widac chlop wyciagnal wnioski i odrazu wyglada to inaczej. Raz pozycyjnie przez srodek, raz szybko skrzydlami, w momencie kiedy ktorys z obroncow ruszyl do przodu Szeliga caly czas stal z tylu i asekurowal.
Najwieksze brawa dla Bartka D. - to co chlop dzis wybiegal, to rece same skladaja sie do braw. Szkoda ze nie wlepil gola w tej indywidualnej akcji bo byla by to moze akcja sezonu - Messi 2 :D
aaaa PS. Budzik i Alex to powinien byc zdecydowanie 1 sklad.
Obserwując Suvorova na rozgrzewce w przerwie, krew mnie zalewała,że ma tak wyj*** .Dobrze,że chociaż na boisku tego nie pokazuje...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)