Liczę na to, że na przyszły sezon ktoś w końcu zaryzykuje i wprowadzi karnet na sezon zasadniczy oraz na PO + rezerwacja swojego miejsca na lodowisku (naklejka), bo oczywiście wczoraj znowu przytrafił mi się "wielki kibic" który twierdził, że jego gówno interesuje, że na to miejsce jest karnet i on to ma w dupie i się ruszał nie będzie, że on tu zawsze siedzi. Na moje pytanie, jak to możliwe bo od kilku lat w tym miejscu ani w tych okolicach ani w zasadniczym ani w PO go nie widziałem odpowiedział: siędzę tu kurwa dłużej niż Ty żyjesz...
Ot i taka gadka z życia wzięta :)
-
-
Karnety i bilety - 2012/2013
Na godzinę przed meczem nabyłem bilet od gościa (po cenie zakupu) i było też wiele osób które miały na zbyciu bileciki bo (komuś coś wypadło).Oczywiście nie brakowało osób które chciały przyrobić ale jak widać nie którym się to nie opłaciło.
165 dni później
qsss Napisał(a):
-------------------------------------------------------
[b]> Liczę na to, że na przyszły sezon ktoś w
> końcu zaryzykuje i wprowadzi karnet na sezon
> zasadniczy oraz na PO + rezerwacja swojego miejsca
> na lodowisku (naklejka)[/b], bo oczywiście wczoraj
> znowu przytrafił mi się "wielki kibic" który
> twierdził, że jego gówno interesuje, że na to
> miejsce jest karnet i on to ma w @#$%& i się
> ruszał nie będzie, że on tu zawsze siedzi. Na
> moje pytanie, jak to możliwe bo od kilku lat w
> tym miejscu ani w tych okolicach ani w zasadniczym
> ani w PO go nie widziałem odpowiedział: siędzę
> tu @#$%& dłużej niż Ty żyjesz...
> Ot i taka gadka z życia wzięta :)
[b]Jeżeli (ze znakiem zapytania) rozgrywki ligowe nowego sezonu rzeczywiście mają ruszyć 20 września, to już najwyższy czas !
Karnety wydrukowane ?[/b]
[b]Nasze wnioski o karnety na sezon zasadniczy + PO i oklejenie miejsc karnetowych naklejką "karnet" przyjęte i realizowane ?[/b]
[b] Cena karnetów ustalona ?
Zostało 10 dni, a licznik bije ![/b]
Ale oni dalej licza żew liga nie wystartuje więc po co przygotowywać ofertę teraz jak mozna za tydzień.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)