2
-
-
(GLOS) [5. kolejka] Dolcan Ząbki-CRACOVIA 2 września 12.15 (niedziela)
Jeśli komuś nie działa radio gol to może być problem z przeglądarko mi nie działa na Explorerze ani na Chromie natomiast jest ok na Mozilli.
O jej 2-0 dla Dolcanu trzeba się sprężyć
po meczu...
2:0... Dalej Stawowy uważa, że nie potrzebujemy napastnika w tym meczu?
Ha ha
0-2
Trzeba postawić autobus w naszym polu karnym,bo skończy się 5:0...
To nie dadzą nam punktów jeśli będziemy dłużej posiadać piłkę niż przeciwnik ?
Na Pasy teraz kurs 11.50. Ryzykuje ktoś? ;)
Wolna gra piłką,głupie i łatwe straty=szybkie kontry i straty bramki.Nasza gra jest niestety jeszcze słaba.
Koniec pięknej epoki...
kur**** nie trzeba było sie logowac to wszystko chodziło ok teraz to coś nie dojezdza to forum
MajAw Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kur**** nie trzeba było sie logowac to wszystko
> chodziło ok teraz to coś nie dojezdza to forum
ostatnio nie chodzilo dlatego zostalo wlaczone logowanie
jak zawsze nasi graja na wyjezdzie forum pada ;> mozna by cos zrobic w tym temacie bo troszku zenua
czy ja dożyję czasów, kiedy forum będzie funkcjonować bez awarii i przeszkód? chętnie złożę się na hosting
Dajcie sobie spokój z marudzeniem do zakończenia meczu. Było zero - dwa , teraz jest 1:2 , gramy dalej. Jak jednak przegramy to wówczas będziecie sobie narzekać. Ale do ostatniego gwizdka dopingujemy i wierzymy !!
Przeciwko komu protestują kibice Cracovii w Ząbkach? Bo mamy 50. minutę i nikt się nie odezwał ;]
Czemu zszedl Struna? Kontuzja?
oranż właśnie pokazał skrót z pierwszej połowy, żałosna jest zwłaszcza bramka nr 2 dla Dolcanu, dwóch gości rozklepało naszą obronę
oglądałem właśnie skróty,to co dzisiaj wyprawia Kosanovic woła o pomstę do nieba !! Szeliga 2 artysta :/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)