"Dąbro" się rozkręca
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/4734005,dabro-sie-rozkreca,id,t.html
-
-
Damian Dąbrowski - witamy w Cracovii!
Z przyjemnością patrzy się na Twoją grę ( ah ta poprzeczka - szkoda) (tu)
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z przyjemnością patrzy się na Twoją grę ( ah
> ta poprzeczka - szkoda) (tu)
Oj byłaby brama sezonu..Ale rzeczywiście coraz przyjemniej patrzy się na grę Damiana i oby tak dalej! :)
Znakomity mecz!
Fajnie to wygląda !!!
Liczę że zostaniesz na dłużej
Ogromne umiejętności było widać od początku gry Dąbrowskiego w Cracovii. Niestety razem z nimi szły ciężkie do zrozumienia juniorskie błędy, często tragiczne w skutkach. W ostatnim czasie zniknęły negatywy, a pozytyw się uwidoczniły. Może zasługa trenera, może trochę dojrzałości piłkarskiej. W każdym razie wreszcie pokazuje swój potencjał.
Świetny mecz, a jak jeszcze zaczną wpadać do siatki strzały z daleka, to może zacznie pukać do kadry.
Może być objawieniem rundy w całej lidze.
gdzie sa napierdalacze i kto jak nie ja od jego pierwszych wystepow mowili ze to bedzie kawalgrajka? no i gdzie jest ten kabareciarz co chcial Dąbrowskiego wymieniac za kazda kaleke z ligi ? :D
SaNtO Napisał(a):
> gdzie sa napierdalacze i kto jak nie ja od jego
> pierwszych wystepow mowili ze to bedzie
> kawalgrajka? no i gdzie jest ten kabareciarz co
> chcial Dąbrowskiego wymieniac za kazda kaleke z
> ligi ? :D
Gdzie są Ci co twierdzili że pokrak Danielewicz jest lepszy :D?
Damian Dąbrowski zostaje w Cracovii. Zawodnik przedłużył kontrakt z klubem o trzy lata.
Super info- brawo Damian,brawo Prezes !!!
(WIKTORIA)
(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)
Po Pilarzu powinien przejac opaske kapitana.
Oj, Damian, Damian, teraz po każdym niedokładnym podaniu usłyszysz, że odpuszczasz grę, po podpisaniu kontraktu :P
O ironio losu, jak musiał grać za kadencji pewnego trenera na stoperze to marzyłem żeby odszedł i to jak najszybciej najlepiej w pakiecie z drugim stoperem :)
a teraz nie widzę drugiej linii bez Dąbrowskiego
jedna z lepszych informacji tego okienka.
Świetna informacja - gratulacje!
Gratulacje! Świetna informacja.
Teraz popracuj Damian nad rzutami wolnymi.
Peterps Napisał(a):
> Gdzie są Ci co twierdzili że pokrak Danielewicz
> jest lepszy :D?
ja tak na początku myślałem :)
I bardzo się cieszę, że się pomyliłem. Super się rozwinął Dąbrowski :)
Świetna informacja,razem z Covilo tworzą jedną z lepszych par środkowych pomocników,dobrze się uzupełniają . Brawo zarząd, wreszcie jest normalnie. Transfery jakościowe i do tego trzon drużyny zachowany, jeszcze został Denis i będzie super :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)