Albo i nie doczłapie. W tym sezonie nie byłbym pewien.
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
Póki co tiki taka Barcelony ma się dobrze.Do przerwy prowadzi z Levante 6:0...Bardzo rzadko spotykany wynik.Czuję,że betony nieźle mogłyby namieszać w lidze hiszpańskiej ;)
niedobrze, teraz to juz zupelnie nie ma co liczyc ze Wojtek cos zmieni :P 7-0
Nie wiem czy to jest spowodowane tym, że Levante jest dopiero rzekomo "budowane", ale luz i łatwość z jaką Barcelona dochodzi do sytuacji bramkowych jest niewyobrażalna. Pierwsza bramka jak dla mnie majstersztyk!
Co do Anglii - super mecz w wykonaniu Liverpoolu. Dobrze, że dali czas Rodgersowi bo widać, że chłop ma o futbolu pojęcie. A jutro na Etihad wisienka na torcie i nowe wydanie City :)
Trzeba przyznac ze Juventus dokonal gwaltu na Lazio...ladnie im sie pilka klei...namieszaja w tym sezonie...
Chelsea miała takie pierwsze 25 minut że myślałem ze sie skonczy 30-0 no ale tradycyjnie jak to za Mou przy 2-0 trzymają już wynik jak to zwykle bywało w CFC
Juve wielkie. tyle
uwielbiam podniętę co poniektórych. Levante grało w obronie jak nasze superstars także wynik mnie nie szokuje. Pomimo szacunku dla nowego stylu gry kadry Italii tamtejszych rozgrywek nie jestem w stanie śledzić.
Cieszą mnie męczarnie PSG, niewiele brakło by tym razem skończyło się bez punktu ( choć wsamym doliczonym czasie mogli "ze trzy strzelić "). Coś mi mówi, że podzielą los MC z ostatniego sezonu ( wielkie zakupy ale mistrza niet ). Mam nadzieję, że Monaco też nie raz polegnie.
Bo co do Chelsea to więcej niż pewne. Zaraz się zacznie jakiś kryzysokonflikt i Mou zrozumie ( albo i nie ) , że jego czas już minął.
Obiektywnie fajny występ Villansów ( choć sędzia przesadził z drugim karnym ). Cena za Benteke wyższa o pare baniek funtów.
No i szacunek dla nowego bramkarza Liverpoolu, obroniony karny z dobitką, w końcówce.
Sam ciekaw jak dziś zaczną Sroki w City. Może unikną 7-0 :)
denzi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> uwielbiam podniętę co poniektórych. Levante
> grało w obronie jak nasze superstars także wynik
> mnie nie szokuje. Pomimo szacunku dla nowego stylu
> gry kadry
Jeśli ów zdania tyczyły się mnie to troszkę nie trafione,bo Barcelonę mam głęboko w dupie :) Chodzi o sam fakt,że rozjechali do przerwy jakieś Levante 6-0....Tylko,że to jakieś Levante spokojnie zdobyłoby "majstra"u Nas....i daj Boże mimo wszystko takich obrońców do Nas :)
siti wygląda świetnie. Navas chodzi po skrzydle, Fernardinho fajna jakosc w srodku. ciekawe czy pojawi sie Soldado
Chyba Negredo bo Soldado gra w kurczaczko podobnych kogucikach.
Oglądałem mecze Liverpoolu, Arsenalu, MU,Tottenhamu, Chelsea i teraz City i można stwierdzić że w tym roku liga angielska naprawdę będzie bardzo ciekawa. Racja City dziś rozgrywa bardzo dobry mecz, ale wczoraj pierwsze 30 minut Chelsea też znakomite. Najsłabiej z tych drużyn wygląda Arsenal i całe szczęście.
City rozjeżdża Newcastle i bardzo dobrze. Świetne debiuty Fernandinho i Navasa. Negredo mógł debiut uczcić bramką, którą mu niesłusznie zabrano.
Fernandinho na mega poziomie - potrafi i odebrać piłkę i rozpocząć akcję ofensywną. Pomocnik kompletny. Wydaje się też, że przy Pellegrinim świeżość odzyskuje Dżeko. Dziś bardzo dobry mecz, zabrakło bramki. Szkoda niesłusznie odgwizdanego spalonego na Negredo bo brameczka w debiucie na pewno by się przydała. Podsumowując - od 1. do 38. kolejki City liderem :)
No Mistrzostwo Anglii mogą zdobyć, ale w Europie jak zawsze nic nie wygrają :)
Przy Pellegrinim odżyli to i w Europie odżyją :) Materiał piłkarski mają nieprawdopodobny, do tego dochodzi trener, który potrafi radzić sobie w europejskich pucharach co udowodnił w zeszłym sezonie z Malagą :)
Trudno ocenić po pierwszym meczu, ale wydaje się, że jest to faworyt nr 1 do mistrzostwa w tym sezonie.
nie tylko z Malagą ale wczesniej tez z Villareal.
co nie zmienia faktu, że wg mnie Siti skończy jak zawsze :)
poczekajcie z wyrokami. Przy moich Srokach - sierotach prawie każdy będzie dobrze wyglądał :).
A że Pellegrini zna swój fach to inna sprawa i mam nadzieję, że zaszkodzi czerwonym sąsiadom z OT.
Niech się dzieje jak najwięcej i jak najdłużej.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie tylko z Malagą ale wczesniej tez z
> Villareal.
>
> co nie zmienia faktu, że wg mnie Siti skończy
> jak zawsze :)
Jak zawsze to znaczy jak sezon, czy dwa sezony temu przed "wielką" Czelsi? :)
jak zawsze od kiedy ,śpią na pieniądzach zmanierowane gwiazdki
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)