a co Wojtek ma ze swojej kasy ich kupić?
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.. (niekończąca się opowieść)
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sport/pilka-nozna/1223554-cracovia-wrocila-do-punktu-wyjscia-ale-nie-ma-stawowego.html,,0:pag:2#nav0
AWB, nie manipuluj :)
"Tymczasem trzon zespołu, który osiem lat temu wywalczył awans do ekstraklasy, stanowili nieznani poza regionem piłkarze, którzy w najlepszym przypadku zaliczyli ledwie epizod w ekstraklasie. Sztuką jest znaleźć w niższych ligach odpowiednich zawodników, ale czy po małopolskich boiskach biega dziś nowy Skrzyński, Giza czy Nowak?
- Dwóch "Gizów" już mogę wskazać - przekonuje były trener "Pasów". - Liczyłem się z taką ewentualnością, że wrócę do Cracovii, co jest moim marzeniem, więc przygotowywałem się i wiem, że jest w regionie spora grupa chłopaków, na których śmiało można postawić. Są też zawodnicy z innych części Polski, w oparciu o których niskim kosztem można zbudować ciekawy zespół. Ale myślę, że jeśli wiem to ja, to wiedzą to też trener i działacze Cracovii - mówi Stawowy."
Biernat przygotowuje się do sezonu z Olimpią Grudziądz, niedawno zagrał 20 minut w sparingu z Widzewem.
W dzisiejszym Dzienniku napisali że brak chętnych na Ntibazonkize i Suarta blokuje ewentualne transfery do klubu.To nic odkrywczego ale jak się doda do tego pensje Kuliga to wychodzi na to że trzem nierobom płacimy miesięcznie ok 150 tysięcy złotych.Zaczynam poniekąd rozumieć naszych decydentów którzy nie chcą nadwyrężać budżetu w przypadku powiększenia naszego "Klubu Kokosa".
Ale Janus rozwiązał kontrakt, taka malutka furteczka finansowa się otworzyła, może jakiś jeden transfer chociaż.. Nie pogardziłbym.
coś mi się wydaje ze nie tylko janus dziś rozwiąże kontrakt..
KamilloLce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale Janus rozwiązał kontrakt, taka malutka
> furteczka finansowa się otworzyła, może jakiś
> jeden transfer chociaż.. Nie pogardziłbym.
Ja nie pogardziłbym Janusem. Rozegrał niezły sezon w słabiutkich Polkowicach i kiedy spadaliśmy z ligi byłem pewien że wróci. Dziwie się że nie dostał szansy od Stawowego.
Ja też się dziwię i to bardzo Janus ograny powinien zostać !!!
LiD.Z. Napisał(a):
> Ja też się dziwię i to bardzo Janus ograny
> powinien zostać !!!
A jak wysoki miał kontrakt? Zgodził się na obniżkę?
Abott trenuje z Zawiszą, info z OS z I liga raport- skoro oni potrafią, to czemu u nas nie chciano spróbować go ściągnąć, rozumiem , że kontrakt Saidiego jest wysoki ,ale bez przesady, moim zdaniem skoro Saidi nie trenuje z zespołem powinno mu się zamrozić pensje dopóki nie znajdzie zespołu, a nie , że wypłacają mu jego kasę, za to , że nic nie robi, Suart niby zwolnienie lekarskie sobie załatwił ale to też lipne moim zdaniem
Kurde ale lipa Abbot w Bydgoszczy !;/
Chciałbyś u nas takiego drewniaka?
Główne zadanie naszych wi-ce to pozbywanie się zawodników a nie kupowanie!!!
LiD.Z. Napisał(a):
> Główne zadanie naszych wi-ce to pozbywanie się
> zawodników a nie kupowanie!!!
Ile razy ma być to napisane, póki nie pozbędziemy się darmozjadów którzy miesiąc w miesiąc ciągną od klub ok. 150 tys. zł (i to tylko 3 zawodników - Saidi, Suart, Kulig) nie będzie transferów. I liga to nie Ekstraklasa, za samo chodzenie po boisku i przegrywanie nie dostaniemy kasy od C+.
Moim zdaniem lepiej pozbyć się np Janusa i sprowadzić jakiegoś napastnika.
Za kogo chielibyście go na boisko?
Pilarz- Gąsiński
Marciniak - Żytko - Kosanowic - Nykiel - Puzigaca - Jarabica
Struna - Suvorow - Budziński - Steblecki - Bolievic - Żołądź - Szeliga - Straus - Danielewicz
Rupa - Dudzić - Krzywicki
Janus był słabym ( w Cracovii ) bocznym obrońcą - słabszym od Marciniaka, Żytki Nykiela czy Puzigacy. Po co nam on?
Gdyby był napastnikiem - to co innego
Czy ja wiem czy takie drewno ?? 36 meczy 9 bramek tego zycze naszym
kodiGa Napisał(a):
> Ile razy ma być to napisane, póki nie
> pozbędziemy się darmozjadów którzy miesiąc w
> miesiąc ciągną od klub ok. 150 tys. zł (i to
> tylko 3 zawodników - Saidi, Suart, Kulig) nie
> będzie transferów. I liga to nie Ekstraklasa, za
> samo chodzenie po boisku i przegrywanie nie
> dostaniemy kasy od C+.
Nie próbuj im tego tłumaczyć. To było mówione tyle razy, że jak do tej pory nie zrozumieli, to już nie zrozumieją.
Posprowadzajcie sobie piłkarzy, zapłaćcie za nich i do tego utrzymujcie kontrakt Saidiego i Suarta. Bo przecież dla wielu rozwiązanie kontraktu to bezsens, lepiej niech gniją w rezerwach :) No to będą :)
Redcclise Napisał(a):
> Posprowadzajcie sobie piłkarzy, zapłaćcie za
> nich i do tego utrzymujcie kontrakt Saidiego i
> Suarta. Bo przecież dla wielu rozwiązanie
> kontraktu to bezsens, lepiej niech gniją w
> rezerwach :) No to będą :)
Roziwązanie kontraktu z Kuligiem - nie chce on sam
Z Saidim - Strata gigantycznej kasy (800 tys EURO)
Suart - też nie kwapi się do rozwiązania - ale oże rzeczywiście jest chory
Dla mnie kluczowe pytanie to to, co będzie, gdy do 1.09 Saidi i Suart nie odejdą. Czy bedą grali dla Pasów czy spłyną do klubu Kokosa
Szkoda że na allegro nie ma kategorii "piłkarz", zawsze coś by wpadło
Cthulhu Napisał(a):
> Szkoda że na allegro nie ma kategorii "piłkarz",
> zawsze coś by wpadło
ale jest kategoria "Erotyka", sprzedajesz stringi, dorzucasz murzyna za free i tysiące Polek będzie się bić.
możemy przebić te magiczne 800 koła Euro :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)