ja sie tylko boje ze jesli kazda druzyna bedzie nas tak kopac jak dzis Zawisza to bedzie potrzebna kadra 35 zeby sezon rozegrac, dzis cala masa ostrych fauli wynikajacych z bezsilnosci i frustracji u Zawiszy
-
-
Wojciech Stawowy: treningi sparingi taktyka
WOW, na to dało się wreszcie patrzeć.
gratuluję :)
Ponoć 8 lat temu. Z tym zespołem się nie boję autobusów w polu karnym. To JEST pierwszoligowa Barcelona.
A za mecz gromkie brawa.
Khain -troszkę szacunku dla Trenera
Katharsis udane! Swoją drogą zajebiście że spadliśmy - oglądanie Pasów to nareszcie przyjemność! I to praktycznie grają te same chłopaki których mieli do dyspozycji Pszczelarz i Świniopas. Panie Wojtku - szacunek i podziękowania!
Pierwsza połowa zajebi.sta ;)
W drugiej troszeczkę nerwówki, ale jest OK ;)
Wreszcie mamy drużynę z prawdziwego zdarzenia. Widać, że dzisiejsza wygrana nie była dziełem przypadku.Moim zdaniem jednak trzeba uważać z tym hurraoptymizmem. Oby tak dalej
prosilbym o nie powrownywanie nas do swin z katalonii.
no i o wiecej zaufania do Żytki - profesor
Żyto?
dzisiaj kosmos :)
Ostrożnie, żeby nie zagłaskać! :)
Trudno jednak nie być zadowolonym z wyniku, a przede wszystkim z gry!
Brawo!
Jak Żytko kosmos, to Kasanović jakaś odległa galaktyka:) Takiego spokoju w interwencjach Milosa w Pasach nie widziałem no chyba, że odpaliłem konsole... Chylę czoła przed drużyną i [s]wuefistą[/s] trenerem Stawowym. Trudno dziś do kogoś się przyczepić, bo nawet Szeliga dawał takie piły, że szczękę szukałem po całym mieszkaniu.. Ogólnie jestem zadowolony, ale żeby tradycji stało się zadość to znalazłem "dziurę w całym" mianowicie trzeba trochę przećwiczyć kontry, bo dziś za bardzo je stopowaliśmy.
Spokojnie, zagraliśmy dobry mecz z kandydatem do awansu, to bardzo cieszy. Ale było jeszcze dużo niebezpiecznych strat w środku pola. Jak to mawiał jeden z naszych trenerów "z pięknosci można umrzeć". Ważne że jest zaspół, gra wygląda bardzo ładnie ale za wrażenia artystycznie nie przydzielają punktów. Na "dłuższą metę" niezbedny jest egzekutor, który wykończy sytuacje jakie dzisiaj stworzyliśmy, w niektórych meczach bedzie tylko jedna albo dwie. Super start, oby tak dalej.
Pasiak64 Napisał(a):
Na
> "dłuższą metę" niezbedny jest egzekutor,
> który wykończy sytuacje jakie dzisiaj
> stworzyliśmy, w niektórych meczach bedzie tylko
> jedna albo dwie. Super start, oby tak dalej.
aha, jedna albo dwie?
to my w drugiej lidze z Manchesterami grać będziemy?
dziękuje!
Szok, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni.
Chwilo trwaj, jesteś piękna!
[quote=SaNtO]
prosilbym o nie powrownywanie nas do swin z katalonii.
no i o wiecej zaufania do Żytki - profesor
[/quote]
Co jest oczywiste - chodziło mi o styl gry i przewidywaną dominację w lidze i każdym meczu z osobna. Sympatie i antypatie nie mają w tej metaforze żadnego znaczenia
wyważone słowa Stawowego, po tym meczu
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/rozmowki/Terazpasy.TV-Wojciech-Stawowy-Nasza-praca-idzie-w-dobrym-kierunku
Tak czytam forum i dostrzegam pewną euforię po meczu. Oczywiście, jest to normalne po kilku sezonach posuchy, gdy o taktyce mówili tylko kibice Pasów. Jest dobrze, ale pamiętajmy o jednym. Ta drużyna jest montowana od dwóch miesięcy, grają w niej też młodzi kopacze, którzy w długim sezonie muszą mieć wahnięcia formy i nie zawsze gra oraz wynik będą tak odbierane jak dzisiaj. Nie odbierając sobie prawa do pewnego zadowolenia, pamiętajmy też o tych słabszych momentach, które były w tym meczu, by zachować równowagę w opiniach teraz i później.
Wrogowie Stawowego nabrali wody w usta, ale nie ma zmartwienia, bo uaktywnią się przy najbliższej okazji. Dzisiaj mają traumę...
Traumę po zwycięskim meczu ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)