Kibice 4 ligowego Hutnika Kraków próbowali dziś "zajebać" flagę 4 ligowe Halniak Maków. Na fladze znajdowała się flaga Cracovii i herb tutejszej druzyny, na szczęście nie udało im się tego uczynić 3 kibice hutnika szybko poczuli że to jednak nie ta chwila. O to link do artykułu z tego meczu lecz to co tutaj pisze to w większości nie prawda! http://www.hutnik.org/php-files/news.php?readmore=1521
-
-
Nie udana próba Hutnika!!
je,bać hujnika!
i tak zaraz pare osób Ci napisze, że go 'szanują'.
A są tacy sami jak gts. Tak samo głupi, bo liczebnie są reliktem.
Jeśli jest jak piszesz, że nie poradzili sobie z Halniakiem, to tylko pokazuje ich siłę.
nAWet na starej hucie ciężko już ich spotkać (chyba że na murach jakieś napisy), mam nadzieję że w końcu upadną.
Jest ich mało ale po meczach widoczni lecz nikt się szczególnie nimi nie przejmuje...
Odnośnie w/w sytuacji... nie wiem, nie byłem, nie widziałem ale... jak nie jest się pewnym swoich możliwości to sie wiesza flagę jakiegoś makowa bez Flagi Cracovii. Bo stracą małolaty a pójdzie na konto Cracovii.
Można nienawidzieć a zarazem szanować (tak mam w przypadku Hutnika), można też nienawidzieć i nieszanować (jak wiadomo kogo). Od szanowania do przyjaźni jeszcze daleko.;) A to, że na starej Hucie ciężko ich spotkać to chyba jednak przesada. Nie wiem jak teraz, ale jeszcze w zeszłe wakacje często bywałem u kumpeli i non-stop przemieszczał się ktoś w smyczy HKS etc. Miałem też "przyjemność" być w dzień meczu i widziałem ich sporo w barwach.
Jak wczoraj tu przeczyłem ,że hutnika ma zjechać tam 500 osób to od razu na myśl przyszła mi ta flaga,która byłem przekonany, na tym meczu się nie pojawi.Wielki Szacunek dla jedynego przytomnego w tym momencie- piłkarza Halniaka,który wyrzucił w kosmos kibica hutnika.
wrzo.ksc Tylko własnie flagi nie zajebali, 3 kibiców hutnika dostało wpierdol gdy chcieli ją zabrać. gdy przyszło 3 następnych jeden z nich powiedział "My tutaj spokojnie tylko chcieliśmy z naszymi z ławki rezerwowych pogadać" gdy podbiliśmy od razu chłopaczki się zabrały... To że jesteśmy małym miasteczkiem nie znaczy że nic nie znaczymy, owszem od dłuższego czasu prawie wcale nie kibicujemy ale za to na takich meczach jesteśmy. Większość z nas którzy tam byli jeździ na Pasy i kibicuje Cracovii... Żadna flaga nie pójdzie na konto Cracovii bo tam nie pisało Cracovia Tylko "Halniak" a ta flaga ma kilka lat jest stara bardzo flaga. Flaga Cracovii znajduje się na niej dlatego że My kibicujemy Cracovii i kiedyś ktoś taki pomysł dał..
b. ważny temat, trzeba dbać by nie podupadł......
na temat Hutnika w weszło po awansie do III ligii
http://www.weszlo.com/news/10687-Nowa_Huta_swietuje_Klub_ktory_powstal_z_kolan_dzieki_uporowi_kibicow_pnie_sie_w_gore
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)