Dobra net i telefon działają. :) Teraz szukam umowy, żeby wiedzieć do kiedy można się pozbyć dziadostwa.
-
-
UPC...
zaloguj się na stronie i wszystko będziesz wiedział albo zadzwoń i podasz PESEL i wszystko ci powiedzą.
18 dni później
Pytanie do znAWców: co można zrobić z umową z upc w której to upc samo sobie dopowiedziało, ze klient prócz TV chce mieć telefon, którego notabene upc ani nie zamontowało ani nie podało do niego numeru...
Pytanie czy można taką umowę rozwiązać ze względu na nie wywiązanie się upc z umowy ? Dodam, że znajomy nie zamawiał ani nie potrzebuje tel stacjonarnego.
Umowę klient podpisał?
Telefon w UPC idzie przez modem, więc pewnie ma tylko jest tego nie świadomy.
BuzzY Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Umowę klient podpisał?
>
> Telefon w UPC idzie przez modem, więc pewnie ma
> tylko jest tego nie świadomy.
Wiem jak jest realizowana usługa telefonii stacjonarnej w upc.
Wiem co klient powinien dostać w trakcie instalacji.
Nie wiem dlaczego klient nie został przez upc powiadomiony o numerze telefonu, nie wiem dlaczego upc sobie domówiło, że klient chce telefon mimo iż zaznaczał w rozmowie telefonicznej, że go nie chce.
niech złoży reklamacje, że nie chciał, a dostał to mu go zlikwidują, w końcu rozmowy są nagrywane.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)