Dzięki Bruno, Chociaż radia posłucham :) dla zainteresowanych znalazłem jeszcze coś takiego, ale nie wiem czy tam będzie cała relacja [url=http://www.mecze24.pl/pilka-nozna/cracovia-krakow-gks-belchatow]http://www.mecze24.pl/pilka-nozna/cracovia-krakow-gks-belchatow[/url]
-
-
GKS Bełchatów- CRACOVIA, 6 maja, godz. 17:00, (pożegnanie z Ekstraklasą)
nasz mecz jest o nic ..wiec raczej nikt nie bedzie go pokazywal w calosci :)
Dzisiejszy sklad to jest efekt "sukcesow "
Zarzadzajacych klubem!
Najlepiej zarabiajacy -odsunieci......
A my podatnicy dalej myslimy ze to nie naszym kosztem ,tylko profesor wyrzuca pieniadze w bloto....
Profesor wyrzucal 49% Komarchowych ale 51 % Gminy Krakow!
Gratulacje dla zarzadzajacych!Tyle dobrze,ze El Passo jest Gminy ,bo jeszcze by i to spieprzyli!
Wie ktoś może gdzie jest transmisja? Nie mam cyfry+.
gargamel9998 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wie ktoś może gdzie jest transmisja? Nie mam
> cyfry+.
Prawdopodobnie nigdzie nie będzie transmisji..
Niedobrze...;//, ale dzięki za info Kamaz :)
Skrzeszewski - Hosek, Szeliga, Struna, Suart - Budziński, Bojlevic, Dudzic, Straus, Steblecki - Matulevicius.
Skrzeszewski na bramce, w obronie Suart, Szeliga, Hosek, Struna, w pomocy na skrzydłach Dudzic i Straus, w srodku Budzinski i Boljevic, z przodu Steblecki podwieszony pod Litwina.
prowadzimy :)
Dudzic :)
świat się kończy...Bartek strzela :D
Duuudzic :D hehe
ale jajca:D
Chyba wygramy wysoko ten mecz
W końcu :) Steblecki-Dudzic :)
Bartek wyrobił normę. 1 bramka w sezonie ;)
Steblecki i Dudzic to będzie nasza siła ofensywna w I lidze.
Cieszy bramka Bartka.
pasyrcj. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Cieszy bramka Bartka.
mnie nie ;)
mnie tez cieszy :D
Mnie też bramka Dudzica nie cieszy, bo nomen omen może zostać naszym podstawowym napastnikiem a I lidze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)