Nie wiem kto z kim gra, i wcale mnie to nie interesuje.
Jedyny mecz warty mojej uwagi już się odbył.
Wątek założony dla porządku na forum. :D
-
-
Pozostałe mecze 27 kolejki
Chorzów wygrywa w Warszawie z Polonią 1:0 i liczy sie w walce o MP.
Polonia właśnie przegrała u siebie z Ruchem. Ten wynik jednak , po tym to co Poloniści pokazali w poniedziałek na tle beznadziejnej Cracovii, nie powinien nikogo dziwić.
to jakos go powoli zbudujemy - kazdy po spotkaniu napisze i bedzie:D
Piatek 18.30
Polonia : Ruch .
i znamy juz wynik 0;1
Edit;
Jozek dostal szalu i powiedzial ,ze wycofuje sie z sponsorowania pilki. Biedna Polonia.
Legia-Lech 0-1
gdyby tak się zakończyło to będzie baardzo ciekawie...Śląsk jebnie betony i będzie miał punkt straty,Ruch dwa i Lech 4 :)
Jesli legia nie zdobedzie mistrzostwa w tym roku to bedzie frajerstwo nad frajerstwami!!!
Wszystko wsakzuje na to ze zaczely sie nerwy w tym zespole bo duzo niedokladnosci i glupich strat.
Oby naszej buraczanej ligi nie wygral Ruch czy Malinowe nosy bo wstyd w pucharach gwarantowany.Legia na dzien dzisiejszy to jedyny klub co moglby cos ugrac w pucharach bo wspomniane wczesniej zespoly plus Lech(spore oslabienia po sezonie) nie maja wiekszych szans na cos wiecej niz 3 runda eliminacyjna:D
Frankowski kolejne trafienie w lidze...
i ten patałach rudnev :(
W sumie to nasze piłkarzyki to fajne chłopy.
Jakby nie oni to człowiek za 3h obryzając palce zasiadłby za ekranem śledząc
arcyważny dla nas pojedynek znany powszechnie pod nikiem "beton vs m_nosy" ;)
...a tak chłopy zbiorowym wysiłkiem zapewnili nam spokojny wyluzowany weekend :D
Śląsk od 15 min gra z betonami w 10 ;/
Śląsk w dziesieciu strzela na 1:0
Śląsk 1:0 z betonami :D
0:1 dla ślaska ;>
No to Łks ma jeszcze szanse i oby to wykorzystali
Zboro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to Łks ma jeszcze szanse i oby to wykorzystali
Nawet jak skończą na 14 miejscu to wątpię aby dostali licencję...
zawaliliśmy w piątek z widzewem mogliśmy mieć teraz 23 punkty i b.duże szanse na utrzymanie.
lechia gdańsk kurwa szajs
spadamy z betonami :)
no i 1-1 ;/
ze spalonego sedziowie pomagają betonom
ja bym tego spalonego nie gwizdnął, tak samo jak i faulu po którym padł gol
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)