szkoda wyniku z Zabrza w kontekście naszego meczu, bo Polonia ma nóż na gardle jeśli chodzi o walkę o puchary., My również - takie mecze mogą się różnie potoczyć, liczę na niespodziankę w Warszawie ;)
-
-
Polonia Warszawa - Cracovia; poniedziałek 16 kwietnia, 18.30
to dobrze że Polonia ma nóż na gardle...bo będą pod presją...muszą wygrać...a to nie zawsze wychodzi (aczkolwiek nie robie sobie wielkiej nadziei)
Lepiej jak by wygrali z Górnikiem. Teraz, po przegranej taki zespój chce sie odegrać, drugi raz pod rząd nie przegra, tym bardziej że grają siebie...
Wygrają.......!!!! a teraz mnie zrugajcie :) gts tez ograją!! bo jest slaby jak nigdy! Wiara czyni cuda ;)
Już "przerabialiśmy" takie mecze gdzie GTS był słaby a my niby lepsi i kończyło sie to tak jak kończyło,przeciwnicy o nic nie grali a jednak z nami wygrywali - "umiesz liczyć -licz na siebie'' choć oczywiście nie mam nic przeciwko temu aby osiągnąć tam dobry wynik mimo że nie ma najmniejszych podstaw ku temu.
Co do GTS, to fakt. Była raz taka sytuacja, gdy stawiano nas jako faworyta. Prowadził nas wtedy Stawowy, a ich bodajże Kulawik. Dostaliśmy 3 gole, w tym dwie, jeśli mnie pamięć nie myli, Kuźba. Tylko, że to była Wisła złożona głównie z polskich zawodników, a w każdym razie Polacy tam stanowili o sile. Kosowski, Żurawski, Kuźba, Frankowski, Głowacki, Sobolewski - mówcie co chcecie, ale oni po prostu rozumieli o co chodzi. Ta zbieranina co tam gra obecnie nie kuma nic, i w tym należy upatrywać szansy.
Co do Polonii, to również nie gra olśniewająco. Myślę, że wcale nie lepiej od Lecha, z którym wprawdzie przegraliśmy, ale gdyby nie Bizon i ta sytuacja na początku, różnie mecz by się mógł potoczyć. Jest to solidna drużyna, wygrywa u siebie pewnie i strzela dużo goli, ale wcale nie stoimy na straconej pozycji. Na Legię też jechaliśmy jak na ścięcie, a się udało wywieźć remis. Tu nam jednak remis nic nie daje. Nasze zwycięstwo na Polonii zostanie jednak odebrane jako podłożenie się Polonii, ewentualnie handel na linii JF-JW
Licząc od derbów zdobyliśmy jeden punkt więcej od gtsu... ;)
Dziwią mnie opinie, że Polonia nie do ogrania itp. Ludzie, to nie jest Barcelona czy Real, a stadion na 2,5 tys. ludzi raczej naszych nie przerazi. Oczywiście są faworytem, a my wygrywamy na razie mecz raz na pół roku, ale wierzę w naszych i szansa na punkty jak najbardziej jest...
wszyscy sa do ogrania w ogorkowej lidze, ale realistycznie patrzac na nasze umiejetnosci vs Polonii punkcik bylby bardzo cenny
Punkt w Wawie dla nas byłby sukcesem.
Aja na odwrót w W-wie pewne wpierdo.l !!!
Ten mecz musimy wygrać!!!!
Wygramy, wygramy, wygramy !!!
O Cracovio klubie Ty Nasz.
:-).
jestesmy po serii zwyciestw ... tak wiec tylko win ;)
Walczyć Pasy, walczyć!!! Nawet jak dostaną wpierdol, ale po walce, to zrozumiem. Przypomnę, że na Legię jechaliśmy jak na ścięcie i co? Z Lechem graliśmy jak równy z równym, ale błędy obrony zadecydowały o porażce. O Bizonie nie wspomnę....
Sędziuje Łyczmański
Spróbujcie nie rozrysowywać składów jak to ostatnio w modzie , to się może los odmieni. Na razie o dziwo temat czysty. ;)
DiegoKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Spróbujcie nie rozrysowywać składów jak to
> ostatnio w modzie , to się może los odmieni. Na
> razie o dziwo temat czysty. ;)
Do meczu kilka dni to się jeszcze zacznie rozrysowywanie :P a teraz kadra będzie szeroka to będą mieli z czego wybierać :) tylko zwycięstwo!
DiegoKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Spróbujcie nie rozrysowywać składów jak to
> ostatnio w modzie , to się może los odmieni. Na
> razie o dziwo temat czysty. ;)
pelna konspiracja i dojrzalosc forumowiczow, wiadomo ze Czesio czyta ten post :D
Mało istotne czy Czesio czyta czy nie. Istotne jest, że znaczne grono piszących rzyga patrząc na te rozpiski, które doprowadzają ich do szewskiej pasji. Nie wspomnę już, że trzeba przebrnąć czasem kilka stron, żeby dokopać sie do normalnego posta. Dla mnie osobiście jedna z bardziej wkurwiających "nowości" na forum. Co do meritum wątku. Jestem dobrej myśli przed tym meczem o dziwo i uważam, że o punkt/y nasi kopacze mogą spokojnie powalczyć. Ciekawe czy ostatnie ruchy Wojciechowskiego nie przyniosą skutków odwrotnych do zamierzonego ;)
[color=#FFFFFF].......................[/color]Kaczmarek
Zytko - Nawotczynski - Kosanovic - Suart
[color=#FFFFFF]........................[/color]Radomski
Visniakovs - Struna - Budzinski - Ntibazonkiza
[color=#FFFFFF].........................[/color]Grzelak
AU AU AU
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)