Agnan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 3lvis Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Już o nic nie walczymy.
>
> Nie, nie nie. Spokojnie. szanse są symboliczne,
> ale po zdoyciu 9 punktów w 3 meczach (co nie jest
> całkiem niemożliwe) różnie może być...
kocham i nienawidzę tę bezpodstawną wiarę do końca. Przez nią nie mogę spać normalnie i rodzina cierpi, bo ojciec niewyspany, chodzi i się stresuje.
Rok temu jadąc z W-wy na mecz z Jagą myślałem,że się przekręcę z nerwów, a po gładkim 3-0 byłem w siódmym niebie.
Szkoda, że Kafar nie ma możliwości wstawienia Saidiego, Suvorowa i Klicha.
-
-
Cracovia - Podbeskidzie środa 4.04; 18:45
Khalid Napisał(a):
> dokładnie... nie ma młodych.
ci młodzi których nie ma przynajmniej będą gryźć trawę a nie robić sobie z nas żarty swoją "grą" na boisku - jak nasza naczelna gwiazdka symulująca kontuzję, czy pan nie potrafię przyjąć piłki czy też Death Squad zwany naszą obroną...
Dlatego ja uważam że już teraz się ich na zbity pysk powinno wylać, bez prawa wstępu na nasze obiekty - a sezon dograć Młodą Ekstraklasą
[quote]tyski_pasy Napisał(a):
> Sorry troche offtopic. Prawdopodobnie nie wyrobie
> sie zbyt szybko na mecz i tu pytanie moje do
> ktorej otwarte sa bramki wejsciowe? Caly mecz?
> Tylko 1pol? Dzieki za odpowiedz.[/quote]
Na mecz z Zagłębiem wchodziłem w przerwie i nie było problemów.
DNL_KKS Napisał(a):
> Na mecz z Zagłębiem wchodziłem w przerwie i nie
> było problemów.
Dzięki za informacje. Tak właśnie wydawało mi się że widziałem whcodzących przerwie jeszcze ludzi ale wolałem się upewnić.
Karvin Napisał(a):
> Khalid Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > dokładnie... nie ma młodych.
>
> ci młodzi których nie ma przynajmniej będą
> gryźć trawę a nie robić sobie z nas żarty
> swoją "grą" na boisku - jak nasza naczelna
> gwiazdka symulująca kontuzję, czy pan nie
> potrafię przyjąć piłki czy też Death Squad
> zwany naszą obroną...
>
> [b]Dlatego ja uważam że już teraz się ich na
> zbity pysk powinno wylać, bez prawa wstępu na
> nasze obiekty - a sezon dograć Młodą
> Ekstraklasą[/b]
Myśle ze z tym wylaniem to nie jest do konca taka prosta sprawa (kontrakty, a w nich klauzule itd ), ale taka zamianka : oni do ME a młodzi niech sobie pograją w ekstraklasie do konca rundy. Młodzi przynajmniej powalczą, a te obrażone cioty i tak juz wszystko do konca będą dostawać. Dzisiejszy wywiad Kafarskiego tylko utwierdził mnie w tym przekonaniu
Ja bym się tu jakoś szczególnie nie cisnął na wynik bo jak wiadomo punkty dla Bielska to szansa żeby GTS był jak najniżej ;) O wynik jestem spokojny! Cioty nie zawiodą jak w całej rundzie i będzie 0:2 !!!
A My? My róbmy swoje!!! CRACOVIA TO MY!!!
Panowie i Panie! Jak spadać to z hukiem! Wszyscy na mecz! :)
Sylwek'92 Napisał(a):
> Panowie i Panie! Jak spadać to z hukiem! Wszyscy
> na mecz! :)
Dobry pomysł na oprawę w ostatnim meczu! SPADAMY Z HUKIEM! Piro i wybuchy i doping na pełnej ku...ie!!!!!!!!! :D Niech inni widzą że można i z tego wyciągnąć coś pozytywnego tzn. radość że niektóre pizdy bezpowrotnie znikną z naszej drużyny ;)
kurde nie moge nie ktorych jak mozna pisac ze wygrana bielska da wisle nizsza pozycje? Za kim jestes? Bo nie wiem? Zauwazam, ze jest grupa ludzi ktorzy bardziej nie nawidza wisly niz kochaja cracovie. Macie jakies kompleksy? Niech wisla sobie bedzie na ktorym miejscu chce, srode tylko zwyciestwo,
Popieram del piero. Ale w pucharach bede za Ruchem :))
[url=http://www.pasy.tv]Cracovia przed Podbeszkidziem - konferencja trenera Kafarskiego już w PASY.TV[/url]
del_piero Napisał(a):
> kurde nie moge nie ktorych jak mozna pisac ze
> wygrana bielska da wisle nizsza pozycje? Za kim
> jestes? Bo nie wiem? Zauwazam, ze jest grupa ludzi
> ktorzy bardziej nie nawidza wisly niz kochaja
> [b]cracovie.[/b] Macie jakies kompleksy? Niech wisla
> sobie bedzie na ktorym miejscu chce, srode tylko
> zwyciestwo,
A Ty co ? Na Reymonta się wychowałeś że nie potrafisz napisać [b]Cracovię[/b]???!!!! Zarejestrowałeś się tu 28 dni temu ? Nie potrafisz poprawnie napisać CRACOVIA ?
Nie wiedziałem że do cyrku da się kupić karnet , no ale jak go już mam to mam dość cały czas tych samych sztuczek więc liczę na pewne 4-0 . Złapanie wiatru w żagle i zapierdzielanie na 110 % jak ja ostatnie 2 dni w robocie żeby jutro się urwać wcześniej !
Masz racje, pisalem na szybko :)
3:1 mam nadzieje,że dla... gospodarzy:)
Cracovia - Podbeskidzie Bielsko-Biała, godz. 18:45, sędzia: Szymon Marciniak (Płock).
Prawda jest taka że, niezależnie od tego czy jutro wygramy, przegramy czy zremisujemy są to nasze pożegnalne mecze w ekstraklasie.
Dlatego popieram w pełni zdanie co poniektórych że warto to wykorzystać i być na "ostatkach" ciałem na Kałuży by dopingować nie naszych pseudo-piłkarzyn ale klub który ma się zakorzeniony w sercu - CRACOVIA !!
"kochałem Cie w okręgówce, i w pierwszej lidze też"
TO MY !!
CRACOVIA TO MY !!
kto skasowal moj post, ze to ustawka co? pewna wygrana
Śniło mi się dzisiaj że wygraliśmy 1 - 0 :)
Bramka wpadła w 1 minucie meczu a strzelcem był "Dudzic" :D
Piekna pogoda na mecz ! Moze w koncu 1 strzelimy gola i wygramy :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)