Ten mecz zakrawa jak o bitwa o "Wieden" -tylko czy to bedzie tez szczesliwe zakonczenie, jak ta slynna Wiktoria ? Moze,tylko ,ze wciaz moga byc te same bledy popelnione jak po zwyciestwie -nie wykorzystanie sytuacji....
-
-
CRACOVIA - Górnik Zabrze, piątek 23/03 godz. 20:30
Pompujcie dalej balon że od tego meczu wszystko zależy a nasze dziewczyny powiedzą po meczu że byli ....zesrani pfu,pfu ..zestresowani. :)
zgadzam sie z del_piero ten napastnik powinnien grzac na lawce a wogole jesli u nas sie nie zmieni w zarzadzie to pierwsza liga nas czeka i w niej troche posiedzimy
Nie chodzi o pompowanie balonu tylko o mobilizacje nas kibiców wiadomo przez ostatnie lata nie rozpieszczają nas ale niech poczują że jesteśmy z nimi a przedewszystkim z Cracovią . CRACOVIA TO MY I NIGDY NIE OPUSZCZE JEJ !!!
WSZYSCY W PIĄTEK NA KAŁUŻY !
Pompujecie, pompujecie... dokładnie tak jak przed śląskiem... pokory! bardzo dużo pokory!
Cierzniak - Żytko, Nykiel, Nawotczyński, Kosanovic - Radomski (Boljević), Budziński - Suvorov (Struna), Steblecki, Suart - Ntibazonkiza (Grzelak)
W nawiasach podałem zawodników, którzy wystąpiliby w razie niedyspozycji zawodników mojego pierwszego wyboru.
To jest moim zdaniem optimum na Górnika. Trzeba zagrać zawodnikami, którzy zagryzą żaboli, a przy tym mają jakiekolwiek predyspozycje do gry ofensywnej i kombinacyjnej. U nas szansa na kontratak pojawiłaby się dopiero w wypadku straty pierwszej bramki, lub przy naszym głębokim cofnięciu się co skutkowałoby stratą tej pierwszej bramki, a co przy stylu Kafarskiego dodatkowo jest mało prawdopodobne.
Kluczowe moim zdaniem będzie odstawienie człapiących Biezena, Bartczaka i zdjęcie niepewnego Żytki ze stopera. Kosanovic zagrał dobry mecz w drugiej połowie przeciw śląskowi. Jego stroną nie poszła prawie żadna akcja w przeciwieństwie do strony Struny. Na środku obrony chyba całkiem nieźle gra Nykiel więc niech tam zostanie. W Górniku jest prezes i jak będzie kryty na radar tak jak to lubi robić Żyto to pewnie coś nam wciśnie więc trzeba Mateusza uczulić na bliskie, twarde pilnowanie Nakoulmy.
To tyle z radosnej twórczości. W piątek trzeba się będzie znów uzbroić w dużo dystansu żeby za bardzo nie bolało po sprowadzeniu na ziemię.
Cierzniak - Nykiel, Nawotczyński, Radomski, Suart - Boljević, Budziński - Visniakovs(Dudzic), Steblecki, Suvorov - Ntibazonkiza
Nie napalajcie sie na sklady bo nikt nie wróci i Hosek do nich dołączył i ma 3 mecze z głowy...
Ten mecz urasta do najważniejszego meczu w sezonie. Jak przegramy to pa nas :(. Niech te pierdolone baletnice dadzą nam troszke nadzieji.
hej kopacze.... my tu umieramy z głodu.... głodu jakiegokolwiek sukcesu
JA bym tylko chcial zobaczyc od poczatku meczu Zoledzia i Stebleckiego :)
myślę że Steblecki zagra na 100 % z Górnikiem ale z Żołędziem może być słabo
Znalazłem ten wpis na forum kurnika zabrze czy to juz jest pewne ze oni nie zagraja?
"Cracovia bardzo poważnie osłabiona,oprócz Hoszka, na urazy uskarżają się także Arkadiusz Radomski, Saidi Ntibazonkiza, Aleksiejs Visnjakovs i Aleksandru Suworow. Wszystkich tych zawodników zabraknie w kadrze Cracovii na bardzo ważny mecz z Górnikiem Zabrze,nie pozostaje nic innego jak ich spuścić do pierwszej ligi."
[align=center]Cierzniak
Nykiel-----Żytko-----Nawotczyński----Suart
Boliević
Budziński----Steblecki
Szałach------------------------------Suvorov
Grzelak[/align]
i na**rwiamy salto
co drugi w Twoim skladzie to mentalna ( i pilkarska (?) ) kaleka
obstawiałbym tak jak Huczo tylko żytko w srodku nie pasuje mi za bardzo ale z braku laku... chyba ze zytko na prawej a szeliga na srodku albo nykiel.
pasiak na zawsze Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co drugi w Twoim skladzie to mentalna ( i
> pilkarska (?) ) kaleka
ja naliczylem 4 takich, wiec nie taka znowu polowa...;)
z Suvorovem że ma nie zagrać bo przechodzi rehabilitacje to bzdura Alex trenuje od tamtego tygodnia normalnie
Normalnie ...to my gramy bu...e,czyli nic nie gramy obojetnie kogo wystawiaja trenerzy do gry.....Generalnie to trener winien zaczac wprowadzac do gry mlodych bo przyszly sezon bedzie ciut dluzszy i wiecej meczy....:D
Po spotkaniu we Wrocku nie mam zludzen....nauczka ,kolejna dla wlodarzy klubu ,ze poszli zla i niewlasciwa droga do tworzenia zespolu....teraz zostalo nam ogladanie z przyzwyczajeni i milosci do Pasow.
No tyle rad i składów :D Kafarski na pewno to przeczyta i skorzysta z tych podpowiedzi.
Cracovia-Górnik 3-0
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)