dobry pomysl-na bank kupie!
-
-
Widokówki na oprawe - wasze opinie
Żyd jak to Żyd..."Na pewno wespre Was swoja niewielka gotoweczka:)", eh Rustical:)))))
Rew skontaktuj sie ze mną...jest sprawa!!!
a gdzie będą drukowane ??
Pomysł bardzo dobry, co do wykonania miałbym uwagi (no ale o to chyba chodzi :-) ) :
- dla mnie ta złota ramka to kiepski pomysł, czerwona o wiele lepiej przystaje do "tematyki"
- generalnie wolę kartki z szerszą ramką, np.białą albo czarną
- to okienko w prawym dolnym rogu trochę nienajszczęśliwsze, pozostałbym przy jednym obrazku
Ale ogólnie uważam, że pomysł trzeba koniecznie zrealizować, dobre źródło gotówki (może niewielkiej, ale stałej).
pzdr.
Swistak, a pewien jestes, ze tam juz tego nie ma? :)
nie mają na 100%
Wiadomość zmieniona (18-01-04 19:48)
Świstak to napisz mi na maila pitbull3@o2.pl !! bo ja do ciebie nie mam kontaktu !
Opravcy- tak trzymać. Wy już jesteście w europie!!
[align=center][b]Opravcy Ultras..sialalalalalala Cracovia Kraków...[/b]
[img]http://cdkekipa.w.interia.pl/opravcy.png[/img]
[/align]
pozdro
Wojtek
bez napinki :P
100% poparcia!
Popieram.
to jest coś zajebistego sam kupuje z kazdego egzemplaza przynajmniej po 4 naprawde wypas tylko zeby były takie projekty naprawde zajebista sprawa
Pomysł znakomity!!
- moim skromnym zdaniem całą serię na raz!!
- i bez tych małych okienek w prawym dolnym rogu!!
Świetne widokówki!
Na pewno kupię.
Kocuuuuur pomysł!!!!! ;)
biore bez wzgledu na rodzaj ramki :P
P. S. wolalbym aby na karzdej byla data z jakiego meczu oprawa a nie na jakim meczu byla sprzedawana kartka
POZDRO!!!
Wiadomość zmieniona (19-01-04 16:28)
! ale bez szlaczka wokoł.
ŚWIETNE , NAPRAWDE ŚWIETNE !!!
Wydaje mi sie że najlepiej nie wypuszczać wszystkich wzorów na jeden raz .... Pozatym nie mam żadnych zastrzezen !
Fajny pomysł, też nabędę
tylko można by je troche jeszcze dopracować....... ale dobra nie będę szukać dziury w całym bo po co
Zasadniczo pomysł - prima sort
6 dni później
Ja również się przychylam do waszego pomysłu jestem 1000% za waszym pomysłem i chętnie będe kupował wasze karteczi pocztóweczki!!!!!
Pomysł bardzo trafny!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)