[b]zamieniamy jedne miernoty na kolejne miernoty !!!! [/b]
... Ulatowski, Płatek, Pasieka, Kafarski.....
Brawo! następnego oczekuję Bartoszka a potem Grembockiego
-
-
Tomasz Kafarski - witamy i powodzenia ...
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To ja moze zapytam tak sceptykow (to chyba
> delikatne wyrazenie), CZY WOLICIE PANA DARKA
> "USMIECHNIETA MORDA"- CZY JUZ LEPIEJ KAFARSKIEGO ?
jeśli o mnie chodzi to jest to coś na zasadzie "zamienił stryjek..." zarówno Pasieka jak i Kafarski to moim zdaniem słabi trenerzy... jedyne co może tutaj zadziałać to tzw. efekt nowej miotły, ale nawet jeśli się pojawi to ile ten efekt będzie działał? bo przecież nie do końca sezonu.. dodam, że bardzo bardzo chciałbym się mylić i chciałbym, że Kafarski Cracovię utrzymał.. ale żebym w to przesadnie wierzył to nie powiem...
masakra
Niestety...jaka drużyna taki trener. Nikt inny nie chciał sobie nasrać w papiery. Kafarski, który odszedł z Lechii w niesławie, nie mógł takiej propozycji odrzucić, bo na następną mógłby czekać w nieskończoność tak czekają inne ofiary naszej drużyny Płatek, Ulatowski, Majewski, Białas, Mikulski. A przecież z czegoś trzeba żyć. Pytanie a propos Kafarskiego jest nie czy utrzyma drużynę, ale będzie potrafił z nią awansować? Zwłaszcza, że to drugie może być dużo trudniejsze niż to pierwsze.
jestem załamany
Zgadzam się, że wyskok Kafarskiego ze świnią był żenujący.
Zgadzam się, że jest betonem.
Ale na pewno wolę go od Pasieki, wiecznie uśmiechniętego, Pana Team-Spirit.
Tu przynajmniej jest szansa na dyscyplinę, walkę i jakiś pomysł na rozegranie piłki, inny niż dzida.
A będąc szczerym - jeśli jakikolwiek trener z aktualnie dostępnych miałby szansę na uratowanie nam ligi, to jest nim właśnie Kafarski.
Koledzy z Gdyni - rozumiem Wasze zażenowanie, ale łapę sobie daję odciąć, że gość się wytłumaczy z tamtej sytuacji, jak zostanie o nią zapytany.
A że jest betonem? Czy Wy myślicie, że każdy trener, który przychodzi do danego klubu ma Cracovię/Arkę/Legię/Concordię Knurów w sercu?
Otóż nie. Rozpoczyna pracę by zarobić na życie, wypromować siebie i przy okazji zagwarantować prowadzonemu przez siebie klubowi jak najwyższe miejsce w tabeli.
Absolutnie nie zgadzam się, że jest to jakaś zdrada etc. Jest to logiczne działanie, jeśli w ogóle mamy mówić o szansach na pozostanie w Ekstraklasie.
I powtarzam, jestem pewien, że Kafarski się z tego wyskoku wytłumaczy.
Pewnie tak naprawde nikt nie chciał tego kontraktu- ani Zarząd ( próby z Michniewiczem, Urbanem, a ten to juz "tonacy brzytwy sie chwyta"), ani Kafarski ( sympatie klubowe, zła sława pracy patrz. Płatek, Ulatowski etc.), ale z czegoś po prostu żyć trzeba, a Filipiak jak zawsze pewnie dobrze płaci). Ja myślę, że jak nie utrzyma to najpewniej sie pozegna w czerwcu..
No to pierwsze efekty zatrudnienia Kafarskiego już mamy - podzielił kibiców.
nikt nas nie podzieli,to nie kibicow wina jakie k.... przychodza do klubow, trzeba ich tylko godnie przywitac my mamy zukowskiego wy kafara ,oby was utrzymal ten smieć,po to tam przychodzi trzeba mu to zawsze przypominać bo ma betonowy leb
szok
nie chce mi sie pisac tego co wszyscy
to napisze ze lechia ze 2 lata temu za kafara grala solidna pilke, oby tak bylo w Cracovii.
Rozumiem, że większość piszących w tym wątku wolałaby, żeby trenerem był dalej Pasieka, ewentualnie taki Tarasiewicz...
A jeśli Kafarski utrzyma nas w lidze to chyba ten paskudny incydent ze świnią będzie można przepuścić przez place...
Każdy człowiek ma prawo do błędu...
Radzę narazie wstrzymać się z ocenami.
Witaj,powodzenia!
Rozumiem ,że część z was jest zdenerwowana ale wasze wulgarne komentarze niczego nie zmienią. Winiak ma racje , należy póki co wstrzymać się od komentarza. Nie było jeszcze wywiadu z Kafarem. Prędzej czy później pewne rzeczy zostaną mu wypomniane. Dlatego panowie wyluzujcie :)
no i c h u j ...
Witam i powodzenia zycze, tymbardziej ze wierze w sukces i ładna gre Cracovii!
P.S bardzo dobry wybor , mam nadzieje ze utrzyma nas w lidze..
Również jestem niezadowolony, że przyjmuje się trenera z betoniarską przeszłością i tak głupim incydentem na koncie, ale przypominam ubliżającym Kafarskiemu, iż aktualnie największym idolem publiczności w tym klubie jest zawodnik, który przyszedł ze Śląska Wrocław, w którym spędził parę ładnych lat. Świni nie zapominamy, ale dajmy mu chociaż chwilę popracować. I tak nie mamy wpływu ma to, kto jest trenerem, a lepszych opcji na rynku trenerskim jak na lekarstwo.
powodzenia.
witam, utrzymaj nas to sie zastanowimy nad tym przebaczeniem ;)
Vesten Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rozumiem, że większość piszących w tym wątku
> wolałaby, żeby trenerem był dalej Pasieka,
> ewentualnie taki Tarasiewicz...
>
> A jeśli Kafarski utrzyma nas w lidze to chyba ten
> paskudny incydent ze świnią będzie można
> przepuścić przez place...
Obiecuję publicznie, że w ramach premii za utrzymanie przekażę mu osobiście świnię , ale w jej naturalnym stroju gts-u...
Taki przywieszony do drzewa osioł wypchany cukierkami w koszulce gtsu byłby lepszy :) I kafar by go bejsbolem stukał :)
T.Kafarski to kontrowersyjna postac, ale wiazanie go tylko i wylacznie z lechia jest debilizmem. Nie oszukujmy sie, to zdjecie bylo na tzw. publike by zrobic troche szumu w mediach, moze nawet nie zdawal sobie sprawy jaka glupote robi. Popelnil blad, bardzo duzy blad, ale ma czas na odkupienie tego. Kazde rozwiazanie jest lepsze od Pasieki. Utrzymal Gdansk, poznije w kolejnych 2 sezonach z czego sie nie myle zajal 8 miejsce, graja OFENSYWNIE i EFEKTOWNIE. Nie mozemy sie bronic, musimy atakowac a to Kafarski powinien nam zapewnic. PRZYPOMINAM, ze nasi chyba obecnie najlepsi pilakrze tj W.Kaczmarek i Ł.Nawotczyński to tez byli zawodnicy m.inn. Wroclawia i sasiadki. Pawel Nowak to chyba nawet wychowanek sasiadki. I co? I zostawili badz zostawiaja wielkie serce na boisku i walcza o to by Pasy zaistnialy w Polsce. Pawka to nasza kluczowa postac ostatnich kilku lat, ale przez finanse i ansza glupote przeniosl sie do betonow. Nikt jednak mu nie zarzuci, ze zostawiam Pasom cale swe serce. Orest Lenczyk?Trenowal gts, trenuje wroclaw, nas trenowal i utrzymal nas (co wtedy bylo tez nie alda wyczynem i wygral derby wyjazdowe). Kafarski tez winien dostac szanse. Jesli swa rzetelna praca i zrobieniem wszystkiego, by np to jego byly (neichlubny pfu)klub spadl udowodni swa wartosc. Czas pokaze, nie warto go jednak skreslac, bo teraz nic nam nei mzoe juz zaszkdozic, tylko pomoc, bo pseudotrenerze...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)