Dobrych wyników oczekuję. Tylko to może Cię uratować.
-
-
Tomasz Kafarski - witamy i powodzenia ...
http://www.weszlo.com/fotonews/1304337871_kafarski.jpg
Tego nie da sie od tak zapomniec.
Arka Gdynia!
sialalalala zabawa trwa ...........
no to, lecimy!
bardzo się to dobrze wpisuje w trend zarządzania klubem
O.o Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://www.weszlo.com/fotonews/1304337871_kafarski
> .jpg
>
> Tego nie da sie od tak zapomniec.
> Arka Gdynia!
Daj spokój - nawet jakby comarchowcy zakontraktowali Maaskanta z Patrycją, to na forum pojawiłyby się opinie, że jednak jakieś wyniki mieli, a gwardia jednak wygrała dzięki nim kilka meczy. Zaraz ktoś Ci napisze, że Kafarski "dał się wkręcić" w sprawy kibicowskie, choć powszechnie wiadomo, że emocjonalnie związany jest z Lechią. Po mojemu ten przeszczep nie przyjmie się na cracovskim organizmie. jako kibic życze Cracovii z całego serca utrzymania w tym i większych sukcesów w przyszłym sezonie, ale pewnych zasad nie złamię i zwolennikiem nowego trenera nie będę.
won betonie !!!!!!!!!!!
amok_pl Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> won betonie !!!!!!!!!!!
won Tabisz
Won Filipiak
to kto zgasi swiatlo ??
Jak zwykle biadolenie i narzekania. Powodzenia chłopie, kopnij tych grojków w d...
Bardzo dobra decyzja.Właściwa osoba do wystawienia na odstrzał.
Cos mi sie wydaje ze jak niebedzie wynikow to szybko poda sie do dymisji bo go jako kibice zjemy na meczech ;D
WON Z CRACOVII !!!
ktoś kto wymyślił tego trenera , zrobił większą dywersje niż folksdojcze w Bydgoszczy !!!
Trybuny beda po nim jechać i chyba komuś na tym w klubie zależało żeby mieć na kogo zwalić spadek !
w imie ojca i syna i...ARKA GDYNIA!!!
Arka Gdynia!
Ja pier.dole ludzie ochłoncie !!! Trzeba dać mu szansę ,Lenczyk też kiedyś trenował GTS a takich tekstów nie było!
Co za debil zatrudnił tego betona ? Na przywitanie WYPIER... z Cracovii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szykują wszystko pod spadek... trybuny będą jechały po betonie i wszyscy zwalą winę na niego...
Kolejne celowe zagranie zarządu tak jak z Radomirem....
Na początek kredyt zaufania i pokaż chłopie co potrafisz! Powodzenia i dobrych wyników!
http://www.weszlo.com/fotonews/1304337871_kafarski.jpg
....
Ofszem. trenował ale nie fotografował sie ze swinką w naszych barwach. Jakiś takt trzeba mieć łącznie z szacunkiem dla rywala.
kafarski WON
Nic od lat w tym klubie nie zdenerwowało mnie tak jak ta informacja.
Filipiakowa Krakowia nie ma żadnych zasad moralnych. Liczenie na uciułanie kilku punktów (płonne) zapzredaje się wszystkei wartości. Wstyd, wstyd, wstyd.
Arka Gdynia! Jebać kafara,
3 ignory kolejno pod sobą :), coraz łatwiej się czyta to forum...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)