Z tego co donoszą media to skład będzie ustalony przez lekarza.....a nie przez trenera! Ilość urazów jest dość rozległa ,ale bądżmy dobrej myśli....jeden z trenujących obecnie grajków rzekł ,że trening wczorajszy to był trening....dawno tak nie trenowałem....Oby to przyniosło skutek na boisku.
-
-
ŁKS- Cracovia, piątek 9.03 godz. 18:00
Visniakovs kontuzjowany, nie zagra z ŁKS-em.
fenix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Visniakovs kontuzjowany, nie zagra z ŁKS-em.
To pewne bo na 10 dni wyłączony.....ale włączony do kadry Kosturbała....ja bym sciągnął szybko z wypożyczenia Dynarka z Okocimskiego!
Będzie nam teraz brakować Rupy, no trudno.
jest w ogóle opcja by po wypożyczeniu kogoś zerwać to i sprowadzić go w każdej chwili do siebie? jeśli tak to Rupę brać przynajmniej będzie zmiennik na skrzydło.
> Villa_KS Napisał(a):
> > Dudzic wersja 2.0
Khalid Napisał(a):
> Wybacz ale bzdura wyjątkowa!
> Popatrz jak Wiśnia gole strzela a jak Dudzic "nic
> nie strzelał"
Po tym jak przyszedł gość naprawdę pokazał że może Cracovii pomóc, podobało mi się to że starał się strzelać po ziemi mocne piłki, a nie na siłę "Panu Bogu" w okno... Visnakovs jako Dudzic 2.0 to jednak lepsza wersja Dudzica (czyli 1.0 prawie setka meczy w ekstraklasie i 6 bramek!!!), Wiśnia w tym sezonie nie błyszczy, często się gubi w tym co ma robić, albo zapędza jak Dudzic dlatego ma 1 bramkę w 15 spotkaniach... Nie ma z niego tyle pożytku ile wiosną poprzedniego sezonu i jego rola przypomina mi na dziś rolę "Zapchajdziury" Dudzica. Tylko o ile Dudzic nie rokował na przyszłość to jednak Visnakovs jest reprezentantem więc może coś jeszcze pokaże...
[u]W świetle dziś ujawnionej kontuzji już chyba wiadomo w czym można upatrywać tą mocną zniżkę formy... Potrzebny nam profesjonalny sztab medyczny...[/u]
a teraz wiemy, ze na wiosne to biegal z kontuzja.
Ja obstawiam 1:0 dla nas gol Ntibazonkiza :D
A ja sądzę, że wiara nigdy nie umiera. Piątkowy wieczorek mam zamiar spędzić radośnie:)
sędzia: Paweł Gil (Lublin)
http://www.90minut.pl/news/182/news1826444-21-kolejka-T-Mobile-Ekstraklasy---obsada-sedziowska.html
mały123 Napisał(a):
> Będzie 3-0 dla nas :-).
> Bizon strzeli 2 i Wiśnia 1.
W związku z tym, że Wiśnia jednak nie zagra, 3 gola strzeli Szałachowski :-).
2-0 dla Łks po bramkach samobójczych Bartczaka hahah
Znaczy się dziś trzeba się przygotować na wszelkie powiewy naszej doli garbatej....:(
Co tu gadac Radomski kontuzjowany, Bartczak to cień zawodnika. W środku musimy się oprzeć na Strunie i Szelidze...doświadczeni ŁKS-arze mogą ich zdominować bez problemu.
Co nie zmienia faktu ,że trzeba ogladac i trzymać kciuki...
Bartczak gra wiosną całkiem nieźle na tle reszty naszych środkowych.
Co do naszego sztabu medycznego to chyba rzeczywiście coś jest nie tak. Mam nadzieję, że się Szałachowski nie posypie już tej wiosny bo wiem, że jego kolano ciągle nie jest zdrowe i jedzie chłop na sterydach.
Kadra Cracovii na mecz z ŁKS-em:
Kaczmarek, Cierzniak , Nykiel, Żytko, Hosek, Suart, Kosanović, Puzigaća, Szeliga, Bartczak, Boljević, Struna, Budziński, Steblecki , Szałachowski, Ntibazonkiza, van der Biezen, Matulevicius
w sumie bez niespodzianek ... Steblecki pewno i tak nie zagrac .. ciezko bedzie o zmiane naszego stylu gry.
18:00 09.03.2012 ŁKS ŁÓDZI-CRACOVIA KRAKÓW
http://transmisje-sportowe.cba.pl/viewtopic.php?t=1125
Przy ustalaniu kadry na mecz z ŁKS-em trener [b]Probierz[/b] oprócz Visnakovsa nie mógł skorzystać z kontuzjowanych Aleksandru Suvorova i Arkadiusza Radomskiego.
to nowy trener nas objął dzisiaj ?
Kaczmarek - Nykiel Żytko Hosek Suart - Szeliga Boljević - Struna Budziński Ntibazonkiza - Szałachowski.
Dziennik Polski typuje skład :
Kaczmarek - Suart, Hosek Nawotczyński, Nykiel - Boljevic, Bartczak, Struna- Saidi, Bizen, Szałach.
W sparingu próbowany był też Żytko za Nawotczyńskiego oraz Budziński za Strunę.
Matulevicius grał w przeciwnej drużynie.
ja to widzę dzisiaj tak:
----------------Kaczmarek--------------
Nykiel-Żytko/Szeliga-Hosek-Suart
-----------Struna-Bartczak-------------
---Szałachowski-Budziński-Saidi---
--------------Matulevicius---------------
NIE ! dla Kosanovicia i Bizona w pierwszej 11 !
w drugiej połowie wpuścić Boijlevicia, Szeligę/Stebleckiego, Puzigace i wtedy przesunąć Suarta do przodu. Nie mamy dzisiaj za wielkiego pola manewru ze zmianami.
Gdy wróci Alex i Wisnia to będzie dość duże pole manewru w ofensywie będzie można wtedy kombinować ze składem na dziś to co wyżej jest chyba optymalne.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)