Chętnie bym posiedział na czacie, ale 23:00 to troche późna godzina i wtedy zawsze siedzi mój brat. 21:00 jakoś bym wtedy mógł wejść. No cóż, będę zawsze kiedy sie będzie dało:-)
-
-
CZAT!!!
Może dziś też koło 21:00 wejdziemy? Mnie to by nawet o 20:00 Pasowało:D
Kto żyw niech wejdzie na czata, śmiało im więcej osób tym lepiej!!!!
Parę dni coś się działo....i znowu cisza.
A jadnak coś się dzieje.
Nawet Świstak był :))
A żona czeka /50pln/ (pozdro dla kumatych)
to żeś Fenix się pogrążył:))
13 dni później
świstak pewnie mnie nie kojarzysz ale jestem siostra tej patrycji od vlepek a tak w ogóle to naczacie siedze ale na cracovie
a co do interfejsu, to najlepszy jest na ircu :P
aha, wiem wiekm doskonale, ślę pozdrowienia
WŁAZIĆ NA CZAT!!!!!!!TERAZ!!!!!!!!!!!
7 dni później
rano tez mozna spotkac kogos na czacie;)
Zgadzam się z Tupem tzn z 3 postem w kolejności!
Było kiedyś bardziej kameralnie. I naprawdę cieszyło poznawanie formułowiczów!
No wreszcie mogę tam włazić. Wcześniej miałem 64 bitowe szyfrowanie i to chyba był problem. Nie wiem jeszcze tylko jak się tam zadomowić na stałe, a nie być "tymczasowym". O 23.00 jednak nie mam dostępu do sieci.
5 dni później
I znów pustki na czacie ... :(:(:(
Krwinki BIAŁE i CZERWONE w PASY układają się !!! W Naszych żyłach płynie BIAŁO - CZERWONA krew !!!!
jakie pustki???:)
ja nie moge wejsc od paru dni nie wiem why ale to cos na liini TPSA - POLCHAT sie porobilo podobno :/
ja tez mam problemy z wejsciem od dluzszego czasu
A ja wszedłem wczoraj minutę po twoim wpisie chicas ale ciebie już nie było ... :(
brajt bo tez masz tą .... tepse
siedze a tu nawet nie ma do kogo gęby otworzyć:(
DOBRZE ŻE MASZ gg ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)