beben to intrument perkusyjny...
:)
Dobra nic nie mowie, bo mi sie oberwie. Jak bedziecie bebnic tak bede krzyczal, spiewal czy co tam innego :)))
-
-
Oprawa
bylem ostatnio na meczu LECHA. polaczenie bebnow ze spiwami daje naprawde efekt nietuzinkowy! tylko tam jest jescze jeden plus - ochota do spiewania- u nas tego troszke brakuje!
ejjj CrAcOvIa WiElKa TrIaDa to Scooter - Maria ??????? :D
No akurat mialem natchnienie tylko troche sie pogubilem jakos w srodku, myslalem ze nikogo kumatego nie znajde, a jednak.Kocham ta piosenke
:D Pozdro
maria believe me i like it loud
maria believe me i like it hot
:P
ja tez ja uwielbiam !
pozdro
Mike Portnoy do bębnów i będzie rytm, jaki tylko się da na nich zagrać :D
moim zdaniem jeśli mamy podnosić poziom naszego kibicowania, to powniniśmy wprowadzać nowe elementy jakim napewno jest pomysł z bębnami ...
nie spodoba się , trudno ale spróbować można zawsze...
tak więc ja jestem Za !
Kajman dobre podejscie , tylko chyba wydanie np. 2000 zł lub nawet więcej (zalezy ile bębnów) to nie jest taka łatwa sprawa. Nie może się to poprostu nie spodobać :)))
Wiadomość zmieniona (18-01-04 11:49)
taż tak sądze :)
tylko zeby tym nowym wynalazkiem nie okazały sie trąbki bo nam sie stadion slaski zrobi
Nie KAZZ napewno trąbek nie będziemy uzywać !!!
Ten nowy wynalazek to cos zblizonego do bębnów.
Ja sie zglaszam jako osoba rytmiczna.Zawsze mialem 6 z muzyki....=)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)