Mimo ochów i achów komentatorów Zimoch starsznie sztywny, jak narazie nie widze jego konfrontacji ze szpilką. Dobra walka Cieślaka z Maszczykiem. Pierwszy raz widziałem żeby na jakieś gali tak się ślizgali po ringu ale może to morska bryza była:)
-
-
Boks - Temat Zbiorczy
Zimnoch sztywny? Słyszałem co innego :)... a tak poważnie to zawalczył na dużym luzie, najlepsza jego zawodowa walka.
DSS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zimnoch sztywny? Słyszałem co innego :)... a tak
> poważnie to zawalczył na dużym luzie, najlepsza
> jego zawodowa walka.
najlepsza? ja widziałem wczoraj w ringu dwóch ogórków.
9 miesięcy po walce ze Szpilką Zimnoch pojedzie na porodówkę :D
27 dni później
Obczajcie to sobie :) http://www.youtube.com/watch?v=SFKE3Yo-CwU&feature=player_embedded
Very,very hard ;)
[quote="Szpilka na fb"]
Witam wszystkich. Jest to wiadomość do tych którzy są w temacie ... od dziś nie jestem juz "przyjacielem Wisły" Jak wiadomo mam wielu przyjaciół w różnych klubach np. Widzew , Cracovia, ŁKS, GKS Katowice, nie mówiąc juz o Lechii czy Śląsku... Dziś kazano mi wybierać pomiędzy przyjaciółmi ( których mam również w przeciwnych klubach) co jest dla mnie śmieszne i żałosne gdyż nie jestem chuliganem tylko zawodowym pięściarzem- wybrałem przyjaciół. Dziś przeciąłem opaskę "WIERNOŚCI" która miała dla mnie ogromne znaczenie, ale nikt nie będzie mi mówić co mam robić i z kim się witać ... ps. prawdziwi wiedzą gdzie leży prawda i tyle w temacie...
[/quote]
co to się stało :D
Szpilka odpowiedział na to:
[quote]Cytat
Stanowisko Wisły co do pewnego celebryty.
Przed przeczytaniem poniższego tekstu zapamiętajcie sobie jedno:
nie jesteśmy dziwkami z przeciwnej strony błoń które przyjma kazdego. Jeżeli ktos nie rozumie tej kluczowej dla nas zasady to chyba wie gdzie jego miejsce.
Pewnie wielu z was ekscytowalo się i przezywalo walki Artura Szpilki, kreowanego na jednego z nas czyli reprezentanta Armii Bialej Gwiazdy, chlopaka z ekipy. Jak było pewnie nie każdy z was wie ale co czujniejszy mogl zauwazyc, ze jego zachowanie nie zawsze było eleganckie. Z racji ze poszedl w zawodowy boks na pewne rzeczy przymykalismy oko. Zaraz po wyjsciu z puchy wystąpił do wywiadu w koszulce ludzie honoru, tak koszulce Widzewa Łódź. Po tym wywiadzie rozdzwonily się telefony z Wroclawia z delikatnym ?co jest k****??. Kolejne wywiady w wislacki m srodowisku delikatnie mowiac nie przyniosly mu slawy. W bardzo łatwy sposob wyparł się Wisły tylko po to zeby mieć spokoj wsrod dziennikarzy.Zeby tego było mało lubiał skwitować słynne ?zbieramy na oprawy? na sektorze G bezczelnym ?@#$%&?. Tak właśnie odnosil się do chlopaków stojących z puszką. Może nawet nie wiedzial na co zbierają. Swoją zerową wiedzę na tematy kibicowskie udowodnił między innymi podczas jednego z wywiadów w studio Orange Sport.
Są jednak zasady, na których łamanie nie mozemy sobie pozwolic. Bo co on k**** jest żubr zeby go specjalnie traktować? Od dziś trzymać się będziesz z pseudo gangsterami z zydowskiej czesci Krakowa jako zwykla przegoniona pizda! Przegoniona właśnie za to ze za swoich mentorów wybrales pasiaste scierwo. Szpilka po dlugich namowach na spotkanie w koncu opowiedzial się przeciwko nam! Jasno tym samym pokazal swoja ?milosc? do Wisły!
Kazdy kto stanie za szpilka będzie traktowany jako osoba która stoi po przecinej stronie blon, a dobrze wiecie jakie konsekwencje wobec takich osob się wyciaga!
Na koniec do wszystkich przebieranych pajaców Wisle przede wszystkim trzeba mieć w sercu a nie na koszulkach czy silikonowych opaskach!
STANOWISKO WSH![/quote]
Zmarł Ken Norton.
W walce o mistrzowski pas organizacji WBC w wadze ciężkiej w 1973 r pokonal Muhammada Aliego.
Tutaj mozna zobaczyć tą walkę.
http://www.youtube.com/watch?v=vbYtHaduVZ8
"Kontrowersyjna sędzia Cynthia J. Ross, która w miniony weekend wypunktowała skandaliczny remis w walce Floyda Mayweathera Jr. ( 45-0, 26 KO) z Saulem Alvarezem (42-1-1, 30 KO), poinformowała komisję sportową stanu Nevada o zawieszeniu swojej pracy na najbliższe miesiące."
- sama wzieła sobie urlop... jakas komisja sedziowska powinna ja zdyskwalifikowac dozywotnio, jak mozna w takiej walce dac Alvarezowi chocby runde ;)
16 dni później
Potrzebuje relacji tekstowej z walki Kliczki z Powietkinem...wiecie na jakiej stronce taka dorwe ?
Masternak przegrywa z Drozdem, mocny był ten rusek
Masternak wreszcie dostał mocnego rywala, skończyło się pompowanie bilansu, skończyły się wygrane..
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Potrzebuje relacji tekstowej z walki Kliczki z
> Powietkinem...wiecie na jakiej stronce taka dorwe
> ?
[url=http://m.sport.pl/boks/1,104950,14728046,Boks__Kliczo_walczy_z_Powietkinem__NA_ZYWO_.html][www.sport.pl][/url]
Kliczce z Powietkinem pomyliły się sporty - to nie MMA, dźwignie, duszenia, czy sprowadzanie do parteru poprzez chwyt za nogi nie wskazane :)
nie da się oglądać tego Kliczki, lubie go jako człowieka, bo ma klase w przeciwieństwie do np. takiego szpilki ale kurwa on zabija ten sport walcząc tak jak dzisiaj.
Zimnoch o Szpilce http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xiIohiZlTaY
Hahahahahahhaha :) .
Kliczko pomylił dyscypliny. nie miał czasu na boks w ostatnich miesiącach.
nie widzi przeciwnika na scenie, więc postanowił dorównać Arnoldowi.
nota bene młodszy z braci wygląda jak "młody Bóg"
Powietkin pomimo ze przegral to pokazal ze jest w czolowce HW.Mega serducho do walki ma koles.Gdyby David Haye miał chociaz polowe tej zawzietosci co "Sasza" to w Hamburgu Kliczko zbieral by zeby z ringu :) Co do Powietkina mam nadzieje ze nie zakonczy kariery i bedzie dawal jeszcze wiele swietnych walk.
Nie no bez przesady gdyby kończył karierę po pierwszej porażce. Tym bardziej że wszyscy z wagi ciężkiej czekają już tylko na odejście Kliczków i rozpocznie się dopiero zażarta walka o pasy. Każdy przed końcem kariery będzie chciał zostac chociaż na chwilę mistrzem :)
No tak swoja droga to starszy Kliczko moglby juz skonczyc kariere i isc w polityke a tak to przetrzymuje caly czas pas WBC i najgorsze jest to ze wlodarze tej federacji nie moga go w zaden sposob zmusic do obowiazkowej obrony.Stagnacja niestety dopadla wage ciezka ale WBC ma rozgrywac jakis turniej i calkiem ciekawe walki sa na rozpisce :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)