Sosnowskiego Vitalij mógł skończyć w każdym momencie od pierwszej do ostatniej rundy walki.
-
-
Boks - Temat Zbiorczy
dokładnie :)
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja widzialem sporo walk o pasy z Kliczkami i wg
> mnie najlepiej zaprezentował się właśnie
> Albert. nawet lepiej od DH wg mnie ale ja sie
> przeciez nie znam :) chcialbym tylko zeby wdupczyl
> Adamkowi zeby sie nauczyl pokory
SaNtO,ale Albert walczyl z Witkiem a Haye z Wladem wiec ciezko porownac obie te walki dlatego, ze bracia prezentuja zupelnie odmienne style.Gdyby Haye w walce z Wladem byl bardziej agresywny to podejrzewam, ze moglby wygrac.
11 dni później
Kilka minut temu Bernard Hopkins został mistrzem świata w wieku 48 lat pokonując Tavorisa Clouda. Świetna walka i niesamowity pokaz boksu ze strony 48 letniego "dziadka".
"Kat" ponownie oszukał czas.Co ciekawe Tavoris Cloud byl faworytem u bukmacherów a kurs na Hopkinsa wynosil 2,40 ;)
22 dni później
http://www.ringpolska.pl/andrzej-wawrzyk/25603-wawrzyk-otrzymal-oferte-walki-z-haye-m#comments To juz chyba nie Prima Aprillis
a-a-a-andrzej wa-wa-wa-wawrzyk jednak z powietkinem.
14 dni później
[url]http://alkosport.pl/szpila-przyszedl-na-wazenie-we-frajerskich-majtkach/[/url]
jest szansa czy isc spac?
kolejny kelner skrecil kolano... po pierwszej rundzie juz caly spuchniety... po co takie walki sa organizowane ? komedia
apropo wawrzyka... jesli wypali ta walka z Powietkinem, to naprawde moze sie dla niego to żle skonczyć, juz sie jaka , kacap naprawde mocno bije!
Pedalek straszy Zimnocha ze mu bedzie pokazywal gdzie raki zimuja:D:D:D
Jaki on pusty i glupi to masakra:D:D:D
Ciekawe kiedy mu dadza jakiegos konkretnego przecienika i dowie sie jak kon kopie!
Eh czy kiedyś dojdzie do prawdziwej walki, żeby mu ktoś pokazał że nie zawsze sie wygrywa...
Śrubowanie bilansu tego pedała trwa w najlepsze wszelkimi sposobami, skandal.
Maggo proko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kolejny kelner skrecil kolano... po pierwszej
> rundzie juz caly spuchniety... po co takie walki
> sa organizowane ? komedia
>
> apropo wawrzyka... jesli wypali ta walka z
> Powietkinem, to naprawde moze sie dla niego to
> żle skonczyć, juz sie jaka , kacap naprawde
> mocno bije!
Powietkin to nie jest juz ten zawodnik ktorego pamietam z walk z Czagajewem czy Chambersem.Wawrzyk dlugo nie boksowal i nekaja go caly czas jakies kontuzje do tego tylko miesiac czasu na przygotowanie(przewaznie o tytul mistrza przygotowania trwaja kilka miechow).Po tej walce Wawrzyk bedzie sie jeszcze bardziej jakal niz teraz ;)
...Po tej walce
> Wawrzyk bedzie sie jeszcze bardziej jakal niz
> teraz ;)
Jak przeżyje :D
6 dni później
W przyszłym tygodniu zapowiada się ciekawa walka Floyda Mayweathera z Robertem Guerrero.
Za tą walkę, która oczywiście odbędzie się Las Vegas, Mayweather ma obiecane 50 mln $.
Stawką pojedynku tytuł mistrza świata WBC w wadze półśredniej.
Pojedynek ten będzie transmitowany w Orange Sport.
Cały czas mam w pamięci jego ostatni pojedynek z Ortizem zakończony małym skandalem.
http://www.youtube.com/watch?v=oJd_Fc_9m20
18 dni później
ile rund dajecie Wawrzykowi ? :)
walka za ok. 20 minut...
niech mi ktoś napisze dlaczego na Polsat Sport Extra pisze że ma być gala,a idzie tenis ? a na internecie normalnie jest studio z Borkiem...na którym kanale to leci ?
nie ogarniam...walka jednak w PPV...tu macie linka...nie tnie http://www.pl-sport.tv/
Kurcze o której jest ta walka? Informowali 19:20 wcześniej
podobno już za pare minut...też jestem zły bo zaraz do roboty trzeba iść...
zaczyna się...
Zaczyna się. Dawaj Andrzej!
pies wiślacki,ale niech dopirdoli ruskowi...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)