Wach w tym garniaku na dzisiejszej konferencji prasowej wyglądał jak mój wujek Władek spod Gdowa na sumie w niedziele.
-
-
Boks - Temat Zbiorczy
8 dni później
Zmarł Leszek Drogosz.
Żarko spadłem z krzesła hahaha.... a tak na poważnie... jak oceniacie szanse Wacha ??? kurwa ja ma dziwne przeczucie , że moze zamieszać... zdecydowanie bardziej niż Adamek.
Wach to cham a Kliczko bokserski Mistrz, niespodzianki nie będzie.
pewno i masz rację, ale nie bez znaczenia będzie fakt że Wach jest wyższy, co się zdarza nie często, albo nie zdarzyło się nigdy
ja czekam na walkę Kliczko Vs Monroe Hutchen, ale się chyba nie doczekam
http://www.youtube.com/watch?v=qX_hOeC9Pj8
Trochę się mylisz, od tego Kliczki to nieraz wyżsi się zdarzają. Paradoksalnie gorzej daje sobie radę z niższymi (np. porażka z Byrdem). Wach to cep i kupę chama, co pokazał na konferencji prasowej. Już pomijając to że mu blisko do towarzyszy - i tak wolę żeby wygrał Kliczko.
nie jestem wielkim fanem boksu ... w takim razie kto był wyższy?
do usuniecia.
Maggo proko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Żarko spadłem z krzesła hahaha.... a tak na
> poważnie... jak oceniacie szanse Wacha ??? @#$%&
> ja ma dziwne przeczucie , że moze zamieszać...
> zdecydowanie bardziej niż Adamek.
Wach ma takie same szanse jak Adamek, czyli nie ma żadnych szans. To, że jest wyższy nie ma kompletnie żadnego znaczenia. On jest strasznie wolny, więc Kliczko bez problemu będzie rozbijał go lewym prostym.
Kliczkę może pokonac tylko wiek lub tak zwany "lucky punch".
Wach walczy sztywno jakby go prądem przed walką napierdalali ... zanim złapie "luz" będzie już tak obity że sam będzie chciał się położyć ;)
52 dni później
Dopiero w tym tygodniu oglądałem walkę o mistrzostwo WBC wagi średniej pomiędzy Sergio Martinezem, a Julio Cesarem Chavezem Jr.
Walka odbyła się w Las Vegas. Boks na najwyższym poziomie. Chavez Jr bronil mistrzowskiego pasa. Ale to od 1 rundy Marinez uzyskał przewagę, którą powiększał z każdą rundą. Chavez Jr dużo wolniejszy nie mógł znaleźć sposobu na dobrze dysponowanego i b.szybkiego Martineza.
Po 10 rundzie trener Chaveza Freddi Roach, mówi wprost do Chaveza [i]tylko knockout może Cie uratować. Potrzebujemy knockout-u.[/i]
11 runde Martinez również wygrywa. walka wydaje się rozstrzygnięta.
Na ostatnia 12 runde Martinez wychodzi z narożnika na ring z uniesionymi w geście zwycięstwa rękami. Jest przekonany o swoim zwycięstwie. W połowie tej rundy dochodzi do ostrej wymiany ciosów, Martinez całkiem niepotrzebnie poszedł na tą wymianę i niespodziewanie pada zamroczony na deski.
Jeszcze ok 1,30 min do zakończenia rundy i sytuacja zaczyna się diametralnie zmieniać. Wydaje się, że Martinez nie dotrwa do końca tej rundy, Ale wybronił się. Mimo wszystko wygrywa, bardzo wysoko, na punkty walkę.
Po walce podczas badań antydopingowych stwierdzono we krwi Chaveza ślady marihuany.
Chavez 5 paxdziernika wydaje oświadczenie
[i]Nie jestem uzależniony od narkotyków, nigdy nie paliłem marihuany . Od pięciu lat cierpię na bezsenność. Poszedłem do lekarza, a on zapisał mi tabletki zawierające wyciąg z konopi. Przestałem je brać przed walką z "Maravillą", choć nie sądziłem i tak, że wyniki testów dopingowych mogłyby wyjść pozytywnie.
Liczę na przychylne rozpatrzenie mojej sprawy przez Sportową Komisję Stanu Nevada. Mam nadzieję, że zrozumieją, że nie podjąłem żadnych działań w złej wierzę i liczę, że kara nie będzie dotkliwa - dodał Meksykanin, chcący w najbliższym czasie zrewanżować się Martinezowi za jedyną w karierze porażkę.[/i]
Jednak Komisja Sportowa Stanu Nevada postanowiła zawiesić licencję byłego mistrza świata. Ponieważ jest to już druga jego wpadka z dopingiem kara może byc dłuższa niż 7 miesięcy.
We wrześniu oraz listopadzie 2010 roku miało dojść do walki Chaveza z Pawłem Wolakiem, ale ostatecznie Chavez dwa razy, oficjalnie z powodu choroby, wycofał się z tej walki
Oglądał ktoś przed momentem galę Sauerlanda? Walka Huck vs. Arslan i oczywiście firmowy niemiecki wałek. Mam nadzieje, że Włodarczyk nie pojedzie boksować z Huckicem do Niemiec.
Będzie jakaś transmisja walki Kliczko-Wach ?
jak zwykle na RTL, kanał 302 na platformie C+
4 dni później
Jaszczurze ... czekam na odpowiedź kto był wyższy od Kliczki
btw po dzisiejszym ważeniu gołym okiem widać kto jest w lepszej formie i kto wygra, wach obrośnięty tłuszczem z opaskom rodem z podchrzanowskiej wichury, Kliczko zero tłuszczu, tak wygląda sportowiec
Wach trenował na Starej Hucie i tak żeby była jasność również na wiśle, ba nawet tam treningi prowadzi i całe gwardyjskie towarzystwo jest mu bliskie.
[img]http://img826.imageshack.us/img826/9625/hutniknowahutamariuszwa.jpg[/img]
Trenować na wiśle a kibicować wiśle to dwie różne sprawy ;-) Kibicujących Cracovii a trenujących w wiśle była cała masa. Oczywiście z Wacha kibica Cracovii nie robię jednak biorąc pod uwagę towarzystwo w jakim się obracał to bliżej by mu było właśnie do Cracovii
No z Wacha robić wiślaka to jak z psa szpilki legionistę.
Wachowi najbliżej jest do hujnika, z racji miejsca w którym się urodził i wychował :)
blizej, dalej...
prosze o jednoznaczna odpowiedz czy Wach to pies?
bo nie wiem komu kibicowac wieczorem
Pies i tyle. Kliczko znokatuje go jak tylko wszystkie reklamy które trzeba obejrzeć puszcza jakas 8-9 runda
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)