Walka marna, wyszli żeby zarobić kasę a nie bić się o wygraną.
-
-
Boks - Temat Zbiorczy
No niestety, przeważnie tak jest. Zapowiadali walkę stulecia, a wyszło jak wyszło..
Dla mnie emocje zdecydowanie większe na Cracovia - Bełchatów
:)
J&B Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No niestety, przeważnie tak jest. Zapowiadali
> walkę stulecia, a wyszło jak wyszło..
> Dla mnie emocje zdecydowanie większe na Cracovia
> - Bełchatów
> :)
Poczekaj do 10go
W tej nieudolnej ustawce ten cały Many wyglądał jak jakiś amator:).Więcej się już nie nabiorę na tego typu gale.
102 dni później
Głowacki Mistrzem Świata po rewelacyjnej walce z Huckiem.
Kolejny raz Niemcy dostają wpirdol od Polaków :D jeszcze tylko 4.09 u nich i będzie pięknie :)
https://www.youtube.com/watch?v=9oVaNZoPZP0
coś pięknego !!!!!!!!
Od czasów Gołoty nie oglądałem naszego w takiej walce!!!!!
Wspaniala walka, niesamowite emocje. Brawo Glowacki!
40 dni później
macie jakikolwiek działający link do dzisiejszej gali boksu ?
weeb.tv
Byla lekka przerwa jakies 10 minut a teraz charczy idealnie.
Walka wieczoru..... Emeryci nie wygladali na wyczerpanych ;) choc szybkosc Adamka dobra ale to na tle Papy Salety ;)
Co do walki wczesniejszej to przegrac na 10 sekund przed koncem przez nokaut troszku niefart... Czy sedzia dobrze zrobil ze przerwal czy zle?? Nie wiem ale jakby to Polak nokautowal to by komentatorzy sie cieszyli i nic nie wspominali ze na 10 sekund przed koncem sie nie konczy walki.
Szkoda że przydupas Komora nie przegrał po ciężkim nokaucie ;P
20 dni później
Fonfara i Cleverly ustanowili rekordy wszech czasów
2524 ciosów wyprowadzili łącznie w trakcie dwunastu rund niesamowitej ringowej wojny na gali PBC w Chicago Andrzej Fonfara (28-3, 16 KO) i Nathan Cleverly (29-3, 15 KO), ustanawiając pod tym względem nowy rekord wszech czasów w kategorii półciężkiej.
Udostępnij
Share on twitterShare on emailShare on wykopMore Sharing Services
Firma Compubox, która od wielu lat prowadzi statystyki najważniejszych bokserskich pojedynków w Stanach Zjednoczonych, poinformowała również, że Polak z Walijczykiem pobili rekord ilości ciosów doprowadzonych do celu - tych było łącznie 936. Rekordowa była także liczba trafionych mocnych uderzeń. Celnych tzw. "power punches" (mocnych uderzeń) było 705.
Pojedynek zakończył się jednogłośną wygraną na punkty Fonfary, który potwierdził w ten sposób przynależność do ścisłej światowej czołówki kategorii półciężkiej.
Andrzej Fonfara - Nathan Cleverly
474/1413 (33%) Ciosy ogółem 462/1111 (41%)
79/667 (12%) Ciosy proste przednią ręką (jabs) 152/514 (29%)
395/746 (53%) Pozostałe mocne ciosy (power punches) 310/597 (52%)
- to była walka z najwyższej półki pt BOKS - takie walki powinny być pokazywane w tv.
Brawo Andrzej Fąfara(tu)
http://eurosport.onet.pl/boks/fonfara-i-cleverly-ustanowili-rekordy-wszech-czasow/8gjms4?utm_source=onetsg_fb&utm_medium=onetsg_fb_sport&utm_campaign=onetsg_fb
Walka była transmitowana na TVP. teraz oglądałem powtórkę na TVP sport.
oto cała walka
http://sport.tvp.pl/22224215/zobacz-walke-andrzeja-fonfary-z-nathanem-cleverlym?source_id=22224215
To po takich statystykach w walce musi to byc walka roku 2015. Oby.
Brawo Fonfara. Miejmy nadzieje ze na dlugie lata bedzie mistrzem!!
Ja czekam na detronizacje Kliczki w przyszlym tygodniu przez Fury-ego...
Walijczyk zakończył pojedynek ze złamanym nosem, a po walce udał się prosto do szpitala.
42 dni później
Już za chwilę walka o mistrzostwo. Kłyczko vs Fury.
http://www.stream2watch.co/sports/boxing/wladimir-klitschko-vs-tyson-fury-live-stream-november-28
Po 5 rundach 4-1 dla Furego.... Oj czyzby wreszcie koniec hegemonii??
po 10 rundach 8-2 dla Furego.... Jeszcze dwie rundy i koniec!!!!
Fury bliski znokautowania Kłyczki. Na punkty zdecydowanie dla niego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)