ciekawe dlaczego nadal nie ma Hesdeya?
Wyleczyl sie w koncu czy nie?
O Kosanie to wiadomo , ze to zaden zmiennik LO ....tyle razy juz probowano...
-
-
Cracovia Dynamo LIVE!
ssj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kosanovicz do wymiany 2 bramki po jego bledach
> ;/;/
>
> z pozytywów to napewno asysta Saidiego i kogoś
> ( nie wiem kto to był ) przy 3 bramce super
> piłka .Strauss 2 sparing i naprawde napawa
> optymizmem jego dyspozycja . Koen gol i asysta
> też nieźle . Oby wygrać ten turniej i potem na
> pełnej ... wejść w sezon
rok temu też wygraliśmy pewien turniej i udało się utrzymać :)
Budziński, Biezen, Saidi i Straus na duży +.
Redcclise Napisał(a):
>
>
> rok temu też wygraliśmy pewien turniej i udało
> się utrzymać :)
>
Heh, na razie wygraliśmy z Tibilisi, w środę szykuje się ostry pojazd od 4 druzyny ligi ukraińskiej. Ale nasze zwycięstwo to zdecydowanie wielki plus. Rzadko, cholernie rzadko podczas obozów czy to letnich czy zimowych wygrywaliśmy sparingi z tak dobrymi rywalami. Bądź co bądź tylko my z turnieju nie jesteśmy w rankingu UEFA. Liczę że od teraz będziemy starać się tylko o sparing-partnerow z wysokiej półki, a nie jacyś urywający nogi drugoligowcy ze wschodu Europy...
Zdecydowanie lepszą nauką dla drużyny jest nawet duża porażka z Dnipro, niż wygrana z jakimiś dziadami.
Tutaj ([url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Rvl-qw2o1l0]LINK[/url]) jest skrót z dzisiejszego meczu z bramką Bizona. Koen jak rasowy snajper ;)
kto asystował przy bramce na 3-2?
Ijmuiden Napisał(a):
> kto asystował przy bramce na 3-2?
o to samo miałem pytać kto taką prostopadła podał? Przy bramce Bizona Saidi mu ładnie zagrał :)
Ijmuiden Napisał(a):
> kto asystował przy bramce na 3-2?
Steblecki
ogladajac mecz bylem pod duzym wrazeniem Bizona bramka, asysta, oby tak dalej
Zibiland Napisał(a):
> ciekawe dlaczego nadal nie ma Hesdeya?
> Wyleczyl sie w koncu czy nie?
> O Kosanie to wiadomo , ze to zaden zmiennik LO
> ....tyle razy juz probowano...
pol roku nie trenowal, chyba nie myslales, ze po 5 treningach od razu zagra w meczu ?
[b][u][url=http://www.pasy.tv]PASY.TV[/url][/u]: Zwróciliśmy się z zapytaniem do Marbella Football Center o materiał filmowy z meczu Cracovia - Dinamo Tbilisi i oto mamy prezent dla tych Sympatyków Pasów, którzy tylko znają wynik, a nie widzieli na własne oczy jak wpakowaliśmy Gruzinom trzy gole, jak prezentował się Marcin Budziński i Sebastian Szałachowski. No to proszę, przed Wami cały mecz w Marbelli. W środę zapraszamy do PASY.TV na transmisję meczu z Dnieprem Dniepropietrowsk.[/b]
asysty na 1-0 i 3-2 palce lizać
no tu juz 2-1
macie jakiś działający link ? na tym na c.pl limit ogladajacych jest
Można prosić o skład? I wynik ,oraz ewentualnie strzelców? W obecnej chwili,nie mogę korzystać z transmisji a chiałbym być na bieżąco ;) z góry dziękuję
ja mam tylko wynnik i moge wam powiedziec ze jest juz 3-1 dla Dynama
już chyba 4-1
potwierdzam 1:4, dostajemy równo ale można było się tego spodziewać
Relacja tekstowa Dynama; Kaczmarek,Żytko Nawotczyński, Hoszek, Kosa, Bartczak, Szeliga, Budzik, Viśnia, Saidi,Bizen
Bartczak-Szeliga, nie ma się co dziwić,że jest już 4 do 1 dla Dynama.
http://fcdynamo.kiev.ua/ru/dynamo/news/33023.html. To relacja tekstowa Dynama. U nas strzelcem Viśnia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)