Siamanko Pasy i pozdruffki z Gdyni. Od nas trochę ludzi wybiera się na ten turniej w tym i ja razem z sopockim Krzyśkiem. Na pewno będzie wesoło, bo już mamy obstukany nocleg i zostajemy na noc.
-
-
KTO Z WAS WYBIERA SIE NA TURNIEJ DO POZNANIA???
BKR i HYCEL 5404916 to moje gadu,ja bede dzwonic do Pyrek jakos na dniach i sie spytam co i jak,jak macie to miejsce,to sie zgadamy,dajcie jakies namiary,aha mam jeszcze zaproszenie dla N.wiec jak cos,to on pojedzie z wami a ja sie jakos zabiore.pzdr!ps.spytajcie go czy jedzie,bo sie pewnie widzicie.papa!
2ps.pociagiem tez moze byc elegancko:)jak cos to jade tym o 7.
a jeszcze jedna rzecz...co myslicie o zaproszeniu tego calego zydzewa???
Kolezanka wszystko jest w proszku a dopiero niedz!:)jakos sie z chlopakami ustawimy! a na dniach bedzie wiadomo ile aut jedzie...itp a co do widzewa to juz sie wypowiedzialem pozdro!BKR!???
ech,no ma ich nie byc podobno:]wiadomo dlaczego hehe.a nie w piatek mamy jechac???
hmm hmm no nic,zgadamy sie:*buska
Kolezanka smutek wyszla troche lipa z poznaniem i nie wiadomo czy my jedziemy...:(a wczoraj dzwonily pyry do mnie:(ale wszystko jutro sie okarze pozdro i odezwij sie mailem to Ci wytlumacze....pier... Legie sialalalala.......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)