"We wtorek Andrzej Kobylański porozumiał się z Cracovią w sprawie kontraktu i dołączy do sztabu szkoleniowego Cracovii. Były reprezentant Polski będzie II trenerem Pasów.
Andrzej Kobylański to były reprezentant Polski i srebry medalista Igrzysk Olimpijskich w Barcelonie (1992 r.). Swoją karierę piłkarską rozpoczynał w KSZO Ostrowiec, a następnie reprezentował barwy w Siarki Tarnobrzeg, 1. FC Koeln, Tennis Borussii Berlin, Hannoveru 96, WidzewaŁódź, SV Waldhof Mannheim, Energie Cottbus i Wisły Płock, Wuppertaler SV oraz Rot-Weiss Bad Muskau.
Kobylański będzie II trenerem Cracovii, a więc zajmie wakat po odejściu z klubu Dietmara Brehmera."
www.cracovia.pl
Witamy trenerze i życzymy powodzenia :)
-
-
Andrzej Kobylański - Witamy!!!
Powodzenia.
Panie Andrzeju dobrze by było mieć syna przy sobie, też miałem 17 lat, wiem jak można zboczyc z toru gdy ojciec nie pilnuje
Witam!
Witamy i Powodzenia!
Witam na pokładzie Panie Andrzeju. Życzę samych sukcesów.
Udanej przygody z Cracovią życzę :)
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Panie Andrzeju dobrze by było mieć syna przy
> sobie, też miałem 17 lat, wiem jak można
> zboczyc z toru gdy ojciec nie pilnuje
:) hehe
Witamy Panie Andrzeju, powodzenia!
Powodzenia ja się ciesze !!!TYLKO PASY!!!
Witamy i Powodzenia
z fartem!
Bardzo dobra decyzja
POWODZENIA!!!
Według mnie bardzo dobra decyzja.
Powodzenia!
Pasieka, Kobylanski do tego Waldoch jako dyrektor sportowy i robimy z Cracovii prawdziwie Bundesligowy klub;)
Powodzenia i sukcesow!!
Powodzenia!
Powodzenia ! Decyzja ok.
Witam!
Przestraszyłem się że to ma być wzmocnienie ataku...uff...
Powodzenia !!!
Witam i powodzenia.
Witamy i Życzymy Powodzenia !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)