KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mi z czym sie "Wolnosc" najamilej kojarzy to z
> koncertem C-BLOCK!!!
> Zreszta do dnia dzisiejszego czesto slucham
> muzyczki tego juz nieistniejacego zespolu.
a nie h-blockx przypadkiem?
za nim był blue box , był pasaż bielaka i maxim (1987,8). kuźwa jakie wynalazki. lubili tam nasi futboliści przychodzić.
-
-
Krakowskie kluby i dyskoteki
ksckscksc Napisał(a):
> TRN_KRK Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > roentgen [*] :(
>
> Kulturalna patologia, już tego nie
> uświadczysz...:). Czyżbym widział kątem oka,
> że Pet Duo wsytępuje gdzieś w Krakowie?
tak
[img]http://fortykleparz.pl/kalendarz/182[/img]
H-Block w Krk nigdy nie był.
Co do Duo to cholerka akurat wypad na Poznań jest. Cracovia ponad wszystko. Chciał bym go znów na żywo usłyszeć.
Nie ma już słynnej stołówki na kopalni. Dziś przejeżdżałem, wspomnienia wróciły '94-'04. Siasia, GoGo, shranz goście na wizycie. Potem Carla. To było techno życie.
Denzi to byl C-BLOCK.
sorki
ksckscksc Napisał(a):
> TRN_KRK Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > roentgen [*] :(
>
> Kulturalna patologia, już tego nie
> uświadczysz...:). Czyżbym widział kątem oka,
> że Pet Duo wsytępuje gdzieś w Krakowie?
Jes dac rajt. 31 marca we fortach.
1054 dni później
Pany , jak sie nazywała dyskoteka która istniała tam w latach 90 tych
https://www.google.pl/maps/@50.061456,19.935792,3a,90y,289.6h,85.9t/data=!3m4!1e1!3m2!1sNlCNtx9v4hEilHJ3jA1pSw!2e0
Rynek wchodziło sie w tą bramę i na dół jeśli dobrze pamietam po prawej.
Orientuje sie ktos jak jest na bramkach? Sa kluby gdzie stoja konkretnie Pasy? Da sie wkrecic do roboty na bramce? :)
wiem ze chyba tam bylo Boro ale w pozniejszy okresie
6 dni później
Ja pierd. a takie coś https://www.youtube.com/watch?v=V-VYrbuTmEE
i Barany lub Wolność :D:D:D sie kurwa bym wybrał na takie balety jak 20 lat temu:D:D:D
Wolność to była na Inwalidów.
to dołączam się z "Żelazną" na Berka i "Miastem Krakoff" na Łobzowskiej oraz Jazz rockiem na Sławkowskiej .... to były nasze lokale :D
A ciekawe czy sa tu osoby,ktore pamietaja pewien klub na pl Szczepanskim na litere A. Istnial mniej wiecej 8-9 lat temu ale co byly imprezy w doborowym towarzystwie to wiedza i pamietaja nie liczni.
Imprezy to były w żółtej łodzi na Grodzkiej, a na tych imprezach mordobicia były jak się ktoś zapuścił z niewłaściwego osiedla.
Cracovia Stara Huta Napisał(a):
> Orientuje sie ktos jak jest na bramkach? Sa kluby
> gdzie stoja konkretnie Pasy? Da sie wkrecic do
> roboty na bramce? :)
Klub BORO
kurde, ja mysle ze niejedna wlasnieosoba pamieta lkub A ze szczepanskiej, w sumie pasowala ta nazwa do niego jak nie wiem co :)
drugi to byl A na florianskiej, tam to byla patologia, 2 x dziennie mopem krew zwywana to normalka :D eh a jak jeden znany jegomosc wszystkie baby na parciekie znokautowal to nie wspomne hahahah
Alzheimera mam po używkach z tych lokali i nie mam pojęcia jakie to były nazwy. Chyba promienie porannego słońca na wyjściu wypaliły mi dziury w pamięci.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)