Ten filmik przypomniał mi ciekawy dokument ,,Kill The Referee" z euro 2008. Polecam, jest do znalezienia na youtubie.
-
-
Legia Warszawa - Cracovia 10 grudnia, 18:00
Canal + ma takie podsłuchy w każdym meczu, czy to była jednorazowa sytuacja?
jednorazowa...tzn w lidze + Smokowski z Twarowskim coś gadali,że udało im się namówić sędziów tylko właśnie nie wiem czy do opublikowania czy do nagrywania...
ArbuzKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Canal + ma takie podsłuchy w każdym meczu, czy
> to była jednorazowa sytuacja?
jJednorazowo na potrzeby programu "1 na 1" :)
leci powtórka w C+ gol.....fajnie się ten mecz ogląda :) Tak się zastanawiam, jak TAK grająca drużyna, może zajmować spadkowe miejsce.
"tak grająca drużyna" prawie wogóle nie strzela goli....
... ale też nie traci ;)
Chodziło mi o to ,że nie strzela goli pomimo ,że powinna z taka grą.... Mecz z Korona przy jakiej takiej skuteczności powinien być wygrany w pierwszej połowie. Z Legią też można było coś spokojnie ustrzelić.
Tak na dobrą sprawę to mecze wyjazdowe oprócz Zabrza , które spokojnie mogliśmy roztrzygnąć na swoją korzyść, to były występy w Gdańsku, Podbeskidziu, Koronie, Łodzi i Warszawie. We wszystkich tych meczach, byliśmy drużyną lepszą i brakowało nam przede wszystkim skuteczności.
Tylko , że w Gdańsku i Lubinie lepsi od nas byli sędziowie , a z nimi nie wygramy. W Białymstoku natomiast sędzia Bartoś dwoił się i troił broniąc strzały Suvorova.
Lubina akurat nie wymieniłem, bo remis był raczej maksimum jakie mogliśmy osiągnać, ale w Gdańsku przy lepszej skuteczności to sędziowie mogli nam naskoczyć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)