Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto 21.11.2011 o 13:51
      Ostatnia aktywność 02.03.2013 o 12:50
      251934 wyświetleń
    • niepołomice6

27
      0
    • 06.02.2013 o 07:55
      Post #886065 06.02.2013 07:55
    kilen Napisał(a): ------------------------------------------------------- > nie wiem co się dzieje w Cracovii z > doświadczenia na własnej @#$%& poznałem jedno > donosy ataki medialne plotki to broń cwaniaczków > w walce o kasę. > nie wiem czy Szaraniec to dobry czy zły prezes > ale w ciemno uważam musiał jakiś cwaniaków od > dużej kasy trzepanej przy Cracovii odgonić. nie > byłoby takiego szamba, musi o kasę chodzić. Konkretnie jaka kasę i jak zarabiał no i jeszcze z Tabiszem?
    • gentlemen

4.6K
      355
    • 06.02.2013 o 09:07
      Post #886068 06.02.2013 09:07
    kmita, pasieczny, ćwiąkała - dobrzy kumple od piłki i nie tylko.
    • potter

8.9K
      5.2K
    • 06.02.2013 o 09:33
      Post #886071 06.02.2013 09:33
    Radek pogonił hieny żywiące się na Cracovii i te próbują kąsać . Jak zobaczyłem niedawno redaktorka z TP śmiejącego się ,żartującego z Tabiszem to sobie pomyslałem dla kasy niektórzy mogą zmienić zdanie .Ten co go opluwał i był BE nagle jest serdecznym kolegą . Nie wstyd ci Redaktorku???Już nie pamiętasz kilkuletnich rządów Jakuba które skutkowały 2 spadkami i wrzuceniem do błota ponad 3 mln euro na pseudo-transfery . Radek bezwględnie powinien zostać i pilnować by hieny nie wróciły pożywiać się na Cracovii. Musi bezwględnie przestać zajmować się sprawami sportowymi czyli transferami z kilku powodów ; -słabo zna się na sporcie i negocjacjach transferowych -współpraca z innymi członkami zarządu ,dyrektorem ,trenerem jest żadna .Dochodzi do ,,przepychanek ''. Dyrektor widzi innego zawodnika ,trener innego ,Radomir innego a Jakub jeszcze innego. To wszystko powoduje że mamy węzeł gordyjski bo trener widział Cabaja a Radek np Misztala ktorego z koleji nie widział Skórski .Jest gra ewidentnie na pokazanie że wszystkiemu winien Radomir . Przygotowali sobie idealnego kozła ofiarnego na wypadek braku awansu . Dlatego Radek oddaj sprawy sportowe by nie było na ciebie niech się wykaże Pasieczny (od tego jest )i Tabisz . Nie odchodź w żaden sposób z klubu bo musi ktoś pilnować naszego interesu by nie wróciły stare demony czyli samodzielne rządy Jakuba i jego kolesi.
    • garry

4.8K
      1.1K
    • 06.02.2013 o 10:37
      Post #886078 06.02.2013 10:37
    zubereg Napisał(a): ------------------------------------------------------- > AWB > Akurat zniecierpliwiony dobrze zna sytuację w > klubie. Kto wie może nawet teraz siedzi na > kolanach Tabisza? I rozmawiają o Karadzhovie.
    • raf_jedynka

3.3K
      25
    • 06.02.2013 o 12:00
      Post #886088 06.02.2013 12:00
    To co przeczytałem na weszło to oczywiście pieprzona kalumnia. Radomir sie jedynie wypowiedział Opryszkowi ale łaczenie go z decyzjami w sprawie tego Bułgara to już konfabulacje swiadczace o żenującym warsztacie dziennikarskim chłopców z weszlo Zresztą ciekaw jestem czy w Dzienniku Polskim faktycznie było wiecej publikacji nt Radomira? Według mnie był jeden tekst Maćka Kmity i tyle W kilku postach na forum widze jakies odwołania do jakiegos nowego artykułu Maćka Kmity Jest taki? No bo jak nie ma to wypadało by... nomen omen... odszczekać I moze jeszcze o zarobkach Zdaje sie ze to prezes podejmuje decyzje ile warta jest praca Skoro jest tyle warta to znaczy ze sie nalezy A jak uzna ze sie nie nalezy to nie bedzie tyle placił
    • Chwostek

2K
      219
    • 06.02.2013 o 12:43
      Post #886095 06.02.2013 12:43
    Bułgar ma fajne CV sportowe, ale jego agent zataił sprawy obyczajowe. Tu się akurat osoby odpowiedzialne za research nie sprawdziły. Nie jest to Radomir!!!!!!!! Zarząd zaczął sprawdzać swoimi kanałami i był... kanał.
    • Rufus T. Firefly

1.5K
      2
    • 06.02.2013 o 12:57
      Post #886096 06.02.2013 12:57
    raf_jedynka Napisał(a): ------------------------------------------------------- > To co przeczytałem na weszło to oczywiście > pieprzona kalumnia. > Radomir sie jedynie wypowiedział Opryszkowi > ale łaczenie go z decyzjami w sprawie tego > Bułgara to już konfabulacje swiadczace o > żenującym warsztacie dziennikarskim > chłopców z weszlo > > Zresztą ciekaw jestem czy w Dzienniku Polskim > faktycznie było wiecej publikacji nt Radomira? > Według mnie był jeden tekst Maćka Kmity i tyle > > W kilku postach na forum widze jakies odwołania > do jakiegos nowego artykułu Maćka Kmity > Jest taki? > > No bo jak nie ma to wypadało by... nomen omen... > odszczekać > > I moze jeszcze o zarobkach > Zdaje sie ze to prezes podejmuje decyzje ile warta > jest praca > Skoro jest tyle warta to znaczy ze sie nalezy > A jak uzna ze sie nie nalezy to nie bedzie tyle > placił (...) Cytat Dziennik Polski CRACOVIA. Klub z ul. Kałuży wychodzi na prostą po zapaści handlowo-marketingowej, jaka była jej udziałem w ostatnich kilkunastu miesiącach. To efekt zmian, które zaszły we władzach klubu w ostatnim czasie. Już w listopadzie ubiegłego roku odpowiadającemu pierwotnie za sport, marketing i handel wiceprezesowi Radomirowi Szarańcowi stopniały kompetencję, bowiem odebrano mu ostatnią z wymienionych gałęzi, a 18 stycznia bieżącego roku przestał odpowiadać również za marketing. Odpowiada teraz tylko za sport, ale lwia część pracy w zakresie futbolu spoczywa na dyrektorze Tomaszu Pasiecznym, a w hokeju wszystko pod kontrolą lubi mieć sam trener Rudolf Rohaczek. (...) Maciej Kmita (...) jednoznacze przypisanie zapasci Szarancowi :) nie musisz szczekac.
    • irgun

30
      0
    • 06.02.2013 o 14:35
      Post #886103 06.02.2013 14:35
    Trudno mi za wami nadążyć, bo skoro wiceprezes ds. sportowych, nie odpowiada za transfery, ale pozwala sobie na kompromitujące usprawiedliwienia tych wszelkich transferowych wpadek np: w sprawie tego Bułgara. Ponadto podwładny tego wiceprezesa odpowiadającego również za marketing, umieszcza na oficjalnej stronie oświadczenie stawiające swojego przełożonego w niezbyt przychylnym świetle, to może należy zadać sobie pytanie Po co nam taki nedojda ? Po za tym ta szokująca konferencja w sprawie sekcji hokejowej, bo nie mieściło mi się w głowie, że klub zamiast szkolić narybek, woli płacić kary, co było skrzętnie ukrywane.
    • Rufus T. Firefly

1.5K
      2
    • 06.02.2013 o 14:41
      Post #886105 06.02.2013 14:41
    irgun Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Po za tym ta szokująca konferencja w sprawie > sekcji hokejowej, bo nie mieściło mi się w > głowie, że klub zamiast szkolić narybek, woli > płacić kary, co było skrzętnie ukrywane. kto niby i co ukrywal? wiesz w ogole co sie dzieje w hokeju?
    • agent44

6.1K
      1.7K
    • 06.02.2013 o 15:20
      Post #886108 06.02.2013 15:20
    [quote=irgun] Po za tym ta szokująca konferencja w sprawie sekcji hokejowej, bo nie mieściło mi się w głowie, że [b]klub zamiast szkolić narybek, woli płacić kary, co było skrzętnie ukrywane.[/b] [/quote] Faktycznie, ciężko jest ukryć brak drużyny w rozgrywkach CLJ. :D I dalej już jest efekt domina - skoro wiadomo, że brak w Cracovii takiej drużyny to znalezienie informacji w jaki sposób jest to karane zajmuje nie więcej niż 120 sekund. Wg Twojego rozumowania klub miał się chwalić na Cracovia.pl, że nie wystawia drużyny w rozgrywkach CLJ tylko woli płacić kary finansowe? To byłby jakiś najnowszy trend w dziedzinie PR.
    • irgun

30
      0
    • 06.02.2013 o 15:56
      Post #886114 06.02.2013 15:56
    Prawde mówiąc, hokej nie za bardzo mnie bawi, tym bardziej, że polskiego nie da się oglądać. Chciałem zwrócić uwagę, że to jest co najmniej dziwne, że mistrz, czy medalista nie ma drużyn w OBU ligach Centralnej Lidze Juniorów i Lidze Młodzików, podczas gdy takie ośrodki jak Bytom czy Dębica są w stanie wystawić takoweż. Jaka przyszłość rysuje sie przed sekcją, jeżeli nie szkolimy młodzieży i ograniczono budżet sekcji co w ubiegłym roku ogłosił sam Szaraniec. Jeżeli klubowi bardziej korzystnym wydaję się opłacać kary, niż szkolić, to ostatnie pasmo poraźek stanie się normą. Wątek hokejowy dorzuciłem, wyłącznie aby klakierzy wiceprezesa mogli skupić sie na tym, ignorując meritum sprawy. Uderz w stół a nożyce się odezwą.
    • Rufus T. Firefly

1.5K
      2
    • 06.02.2013 o 16:11
      Post #886119 06.02.2013 16:11
    irgun Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Wątek hokejowy dorzuciłem, wyłącznie aby > klakierzy wiceprezesa mogli skupić sie na tym, > ignorując meritum sprawy. > Uderz w stół a nożyce się odezwą. aha, to fajnie masz.
    • lambadia

1.6K
      680
    • 06.02.2013 o 16:16
      Post #886120 06.02.2013 16:16
    ja powoli wymiękam. jak tak bardzo chcecie, to odwołajcie Szarańca, albo wymuście na nim odejście. chcecie tak bardzo Tabisza jako tego jedynego to bardzo proszę. niech wrócą stare dobre czasy z ostatnich trzech lat! od przyszłego roku walka o utrzymanie w pierwszej lidze. może uda się uniknąć spadku od razu. najpiękniejszy był zgrzyt zębów podczas oglądania naszych kopaczy. z meczu na mecz zgrzytał coraz bardziej. o tak... zgrzytanie wróć! zgrzytanie, proszę wróć!
    • ORO45

129
      24
    • 06.02.2013 o 16:35
      Post #886124 06.02.2013 16:35
    Niby z własnej kieszeni ma tą kase wyciągnąć na te ligi skoro Profesor nie daje.Wystarczy że inne rzeczy musi załatwiać a potem sie prosić o swoje bo Szef ma węża w kieszeni.
    • Rufus T. Firefly

1.5K
      2
    • 06.02.2013 o 16:38
      Post #886125 06.02.2013 16:38
    ale stary nie ma z kim dyskutowac, koles pierd.oli 3 po 3 a pewnie nawet kalendarza malych hokeistow nie kupi za 25 zeta zeby wspomoc malolatow, choc tak k.u.r.w.a kocha krakowskie Pasy.
    • zubereg

13.7K
      7.7K
    • 06.02.2013 o 19:48
      Post #886144 06.02.2013 19:48
    Ludzie miast słuchać małych zawistnych fiutkow których odsunął RSz od klubu proponuję przypomnieć sobie kogo KAŻDY odchodzący zawodnik z klubu ma za ch.a. Widzę że nowe przydupasy Tabisza liczą na krótką pamięć kibiców.... Robienie z Tabisza jedynego słusznego i wielkiego obrońcy CRACOVII jest żenujące. W końcu i ja sie zniżę do poziomu Alexów, zniecierpliwionych, smalców i napiszę parę słów prawdy o nich. Z tą różnicą że ja napisze FAKTY, w przeciwieństwie do tych bredni które oni serwują byle wejść Tabiszowi głębiej... Teraz tylko napomknę. Jeden z płaczących najgłośniej tach sprzedawał kiełbaski na piłce, że więcej kasy miał klub z kiełbasek z hokeja na mecze którego przed awansem chodziło po 50 osób. Drugi ogórek dwa lata temu namawiał kibiców na niezależność od klubu, teraz skamlał u Tabisza o wyjazd do Turcji... Trzeci myśli ze jak się smyra z Tabiszem to se przydupasa wciśnie do zarządu MKSu. Tak w telegraficznym skrócie wygladają ogórki robiące z Tabisza Boga....Jak nadal będą kłamać na forum i działać na szkodę klubu wychwalając Tabisza..To ja napiszę parę słów prawdy, mam dobrą pamięć do nazwisk....
    • niepołomice6

27
      0
    • 06.02.2013 o 23:56
      Post #886175 06.02.2013 23:56
    zubereg Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Ludzie miast słuchać małych zawistnych fiutkow > których odsunął RSz od klubu proponuję > przypomnieć sobie kogo KAŻDY odchodzący > zawodnik z klubu ma za ch.a. Widzę że nowe > przydupasy Tabisza liczą na krótką pamięć > kibiców.... > Robienie z Tabisza jedynego słusznego i wielkiego > obrońcy CRACOVII jest żenujące. > > W końcu i ja sie zniżę do poziomu Alexów, > zniecierpliwionych, smalców i napiszę parę > słów prawdy o nich. Z tą różnicą że ja > napisze FAKTY, w przeciwieństwie do tych bredni > które oni serwują byle wejść Tabiszowi > głębiej... > Teraz tylko napomknę. Jeden z płaczących > najgłośniej tach sprzedawał kiełbaski na > piłce, że więcej kasy miał klub z kiełbasek z > hokeja na mecze którego przed awansem chodziło > po 50 osób. > Drugi ogórek dwa lata temu namawiał kibiców na > niezależność od klubu, teraz skamlał u Tabisza > o wyjazd do Turcji... > Trzeci myśli ze jak się smyra z Tabiszem to se > przydupasa wciśnie do zarządu MKSu. > Tak w telegraficznym skrócie wygladają ogórki > robiące z Tabisza Boga....Jak nadal będą > kłamać na forum i działać na szkodę klubu > wychwalając Tabisza..To ja napiszę parę słów > prawdy, mam dobrą pamięć do nazwisk.... Kolego o wzroście Napoleona czyżby byś był Manuela (księgową) w klubie.
    • ddarek

1.6K
      0
    • 07.02.2013 o 01:18
      Post #886202 07.02.2013 01:18
    Kolego o nicku na dwanaście liter, nie wypominaj innym wzrostu, bo ktoś Tobie wypomni ilość liter w nicku, dokładnie taki sam sens to będzie miało, czyli żaden. Co będzie następne, długość fiutka?
    • marcin_ksc

9.1K
      629
    • 07.02.2013 o 09:41
      Post #886219 07.02.2013 09:41
    Zamknijcie ten temat bo już wystarczy tych pomyj i to na jednego z nas. Niedługo będzie odpowiadał za gradobicie ,koklusz i choroby weneryczne.
    • squier strat

10.1K
      14.8K
    • 07.02.2013 o 10:32
      Post #886228 07.02.2013 10:32
    marcin_ksc Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Zamknijcie ten temat bo już wystarczy tych pomyj > i to na jednego z nas. > Niedługo będzie odpowiadał za gradobicie > ,koklusz i choroby weneryczne. pomyliłes wszystko :P powinno być, że nie odpowiada tylko za gradobicie, trzęsienie ziemi i koklusz :)

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie