Ale z tego co wiem Pawłowski jest kolega Tabisza że studiów i trzeba powiedzieć więcej niż zrobił w dwa miesiące niż Ościak i Szafraniec.
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
empe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tekst z DP:
>
> http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sport/pilka-nozna/1260016-zmiany-w-pasach-przyniosly-poprawe.html
> Pierwszym owocem pracy 29-letniego dyrektora był
> bal sylwestrowy na stadionie przy ul. Kałuży 1,
> na którym bawiło się kilkuset gości.
>
> Maciej Kmita
No nie wydaje mi się, żeby to był sukces Pawłowskiego, a poza tym, nie chwaląc się pomysłodawcą zorganizowania Sylwestra na Kałuży 09.10.2012 r. o godz. 19.28 byłem ja ! :D Dowód tutaj: http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?4,1910498
Więc zawłaszczanie przez Kmitę odniesionych sukcesów Radomira komu innemu to jawne #$%^&*&* ! :(
Pedałek Kmita łże jak pies. Klubowa telewizja to też gwóźdź do trumny TP i "redaktorka" Staska. Psy szczekają, karawana jedzie dalej.
Nie interesują mnie spory ale mogę potwierdzić że rozmawiałem z Radomirem o założeniach telewizji klubowej już w lipcu a potem we wrześniu. Wspólnie zastanawialiśmy się jak sprawić żeby nasz Klub miał najlepszą TV klubową w Polsce, z transmisjami online, relacjami z życia klubu (tak z hokeja jak i z piłki). I choć po Pasy.TV nie udzielam się już na płaszczyźnie klubowej, to trzymam kciuki za wdrażany obecnie projekt. Raczkuje ale ufam że będzie z każdym dniem lepszy.
> nigdy nie było aż takiego rozdzału odpowiedzialności chociaż mogę się mylić a to przez to, że cokolwiek by się nie działo to walono w Tabisza
Wiesz, równie dobrze można było mówić, że Pieniążek, będący ze względu na zakres obowiązków pod Tabiszem, ogranicza kompetencje Misiora.
niepołomice6 Napisał(a):
> Ale z tego co wiem Pawłowski jest kolega Tabisza
> że studiów i trzeba powiedzieć więcej niż
> zrobił w dwa miesiące niż Ościak i Szafraniec.
aha, Kmita pisze o 29-cio letnim Pawłowskim.
z tego co mi wiadomo Jakub Tabisz w tym roku skończy...lat
nie napisze ci ile bo jak wskazuje twój nick masz dopiero szesć lat i mógłbys się w tym wszystkim nie połapać.
bez odbioru.
Panowie , wszystko idzie ku lepszemu, rozdział kompenetncji jest porządany i normalny a nad wszystkim panuje profesor i prezesi nie szukajmy jaj tam gdzie ich nie ma. Wiadomo ze życie niesie rózne komplikacje ale ta Cracovia jest 100 % lepsza od tej sprzed 2 lat . Potrzeba nam tego gwozdzia w postaci awansu i wszyscy bedziemy sie cieszyć. Oczywiście wszelka krytyka jest poządana ponieważ zmusza decydentów do spojrzenia na sprawy z innej perspektywy.
Milo Cie znowu" zobaczyc" Radku na Forum:)
Allthebest - tak sie zastanawiam czy nie jestes nowym wcieleniem Mknacego... moze" Matecznego" .Przestat bluzgac - w dupie mam co piszesz na Forum.
Przepraszam za jezyk - ciezko opanowac sie kiedy gosc tylko pisze by UKLUC !
DiegoKSC Napisał(a):
> Pedałek Kmita łże jak pies. Klubowa telewizja
> to też gwóźdź do trumny TP i "redaktorka"
> Staska. Psy szczekają, karawana jedzie dalej.
No właśnie też tak pomyślalem że co jak co ale na tej TV klubowej to raczej za bardzo mu nie zależało bo za chwilę stracą ze Staskiem dobrą fuchę i doskonałe źródło informacji nie mogąc się kręcić po Klubie tak często jak dotychczas.
Prezes jest od doboru i kontrolowania podległych mu pracowników a nie od zapierdalania na szmacie.
ORO45 Napisał(a):
> Prezes jest od doboru i kontrolowania podległych
> mu pracowników a nie od zapierdalania na szmacie.
Dokładnie. Zatrudnić odpowiednie osoby,. a nad kontrolą i tym aby wszystko rozwijało się jak należy czuwać już będzie nasz człowiek.
Zeby nie bylo ze poobsadzaja stanowiska i Rmszara usuna i beda miec pod soba wszystko bez dzialaczo-kibica
Radomir odwala kawał dobrej roboty, a to że nie chwali się tym wszędzie świadczy tylko o jego profesjonalnym
podejściu do pracy, nie jeden klub w Polsce chciałby mieć w swoich szeragach kogoś tak bardzo związanego z klubem jak
Pan Szaraniec jest związany z Pasami.. noż się w kieszeni otwiera jak czytam posty kolesi którzy tylko próbują uderzyć
w wizerunek Radomira, poprostu zazdrość zaćmiła myślenie..
19Rudi06 Napisał(a):
> Radomir odwala kawał dobrej roboty, a to że nie
> chwali się tym wszędzie świadczy tylko o jego
> profesjonalnym
> podejściu do pracy, nie jeden klub w Polsce
> chciałby mieć w swoich szeragach kogoś tak
> bardzo związanego z klubem jak
> Pan Szaraniec jest związany z Pasami.. noż się
> w kieszeni otwiera jak czytam posty kolesi którzy
> tylko próbują uderzyć
> w wizerunek Radomira, poprostu zazdrość
> zaćmiła myślenie..
No to napisz co zrobił po za tym że podzielił kibiców między sobą.
Kibiców nie dzieli Szaraniec, tylko ziejące nienawiścią Teraz Pasy. To jak wygląda tamtejsze forum woła o pomstę do nieba.
niepołomice6 Napisał(a):
> No to napisz co zrobił po za tym że podzielił
> kibiców między sobą.
o przepraszam, wypraszam to sobie. ja nie potrzebuje Szaranca zeby nie chciec miec nic wspolnego z ludzmi pokroju Smalec i inni "fanatycy Cracovii" kombinujacy przy Niej na boku. holoty nie chce znac, wszystko jedno, kogu kibicuje i kto rzadzi w klubie.
niepołomice6 Napisał(a):
> 19Rudi06 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Radomir odwala kawał dobrej roboty, a to że
> nie
> > chwali się tym wszędzie świadczy tylko o
> jego
> > profesjonalnym
> > podejściu do pracy, nie jeden klub w Polsce
> > chciałby mieć w swoich szeragach kogoś tak
> > bardzo związanego z klubem jak
> > Pan Szaraniec jest związany z Pasami.. noż
> się
> > w kieszeni otwiera jak czytam posty kolesi
> którzy
> > tylko próbują uderzyć
> > w wizerunek Radomira, poprostu zazdrość
> > zaćmiła myślenie..
>
> No to napisz co zrobił po za tym że podzielił
> kibiców między sobą.
Kurwa nie wierze w to co czytam. niepołomice6 czym się zajmujesz w przerwach napierdalania na Radka?
Kmita łże jak pies.
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/lukasz_pawlowski_do_artykulu_w_dzienniku_polskim_z_02022013_roku
Diego,ale tam nie ma ani słowa o R.Szarancu.
Powinienes wkleic to w watku o Tabiszu,wiekszosc zaslug jak zawsze jest przypisana jego osobie :)
hehe pewnie Diego nawet nie raczył przeczytać tego co wkleił :D ale kompromitacja :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)