Wątek dla maniaków najnowszej wersji FM-a - podzielcie się swoimi opiniami na temat dobrych graczy czy taktyk ;) , a także opowiedzcie jak zarządzacie swoją Cracovią :)
Ja poki co gram 3 sezon i 2 miejsce ;) - Gwiazdą zespołu jest Jankowski z Saidim i polecam tego pierwszego bo naprawde warto ( u mnie grał w reprezentacji na Euro)
-
-
Football Manager 2012
Ja gram drugi sezon. W pierwszym skończyłem na 6 miejscu ale awansowałem do LE poprzez Puchar Polski. Na tą chwilę po 14 kolejkach jestem drugi. Co do zawodników to wyróżniają się: Andraż Struna, Rok Straus i Van Der Biezen (14 bramek w sezonie).
Dalej ekstraklasa jest tak nudna ? Fm czeka na odpalenie, może wreszcie zagram Cracovia.
Jak na razie jestem po 2 meczach. Ściągnąłem Piecha. W 1 meczu zwycięstwo 2:0 z Widzewem na wyjeździe, bramki Piech i Niedzielan. W 2 meczu porażka u siebie z Bełchatowem 0:1. Teraz mecz z Ruchem, ale coś czuję wpier.dol :)))
Gram jestem w rundzie Wiosennej 1 sezon, Cracovia. Poczatek miałem wspaniały pierwsze miejsce w tabeli, pokonałem min, sląsk, Lech,legie, poczym był PP i z Piastem dostałem od tego meczu przed kolejnych 9 zdobyłem 2 ptk! Przed chwila przełamałem passe 5-1 z Lechem wygrałem. Niedzielan najwiecej bramek, Cahlon co robi w polu to masakra :D I Bizen nawet strzela. Szkoda ze to tylko gra...
Właśnie zaczynam 3 sezon Sandecją.
W pierwszym wygrałem 1 ligę:
1. Sandecja 80 pkt
2. Pogoń 70 pkt
3. Ruch Radzionków 60
W końcówce sezonu pogubiłem trochę punktów, bo dałem grać zmiennikom ;) W PP odpadłem w 2 rundzie ze Śląskiem.
Jeśli chodzi o drugi sezon to długo nie mogli zaskoczyć, po 7 kolejkach miałem 3 punkty. Czołówkę dogoniłem w ostatnich 10 meczach gdzie wygrałem 8, 1 remis i porażka.
Musiałem wygrać ostatni mecz, by utrzymać 4 miejsce - bramki w 58, 64 i 67 min zrobiły swoje :D
Z 4 miejsca udało się awansować do europejskich pucharów. W PP odpadłem w 3 rundzie z Legią, która wygrała ligę.
Teraz przeszedłem 2 i 3 fazę w eliminacjach europejskich - w drugim meczu wyjazdowego spotkania strzeliłem bramkę na wagę awansu w 88 min :D W 4 rundzie czeka na mnie Everton, więc pewnie popłynę.
Wkurza mnie, że 3 sezon nie mam w ogóle kasy na transfery, ba w trzecim sezonie obcięli mi budżet na płace o 1/3. Trochę się teraz odkułem i mam jeszcze jakieś 500 tys. funtów na minusie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)