na razie wysoko podeszli, całkiem to wygląda
-
-
Puchar Polski 2011/2012
Dobrze, że Dudzic jest kapitanem.
w ostatnim sparingu z ruchem to właśnie Dudzic strzelił jedyną bramkę dla Pasów, ale nie życzyłabym sobie powtórki z tamtego meczu...
Bartczak bardzo pozytywnie, odbiory i granie do przodu
Na razie wszyscy pozytywnie :)
Do tej pory na plus : Dudzic, Bojlevic, Bartczak, Żytko
Cała drużyna gra dobrze.
na razie dobrze to wygląda :) oby grali tak dalej,a prędzej czy później coś wpadnie
Końcówka dla Ruchu. Dudzic na prawdę pozytywnie. Walczy, a do tego kilka niezłych zagrań :)
Może Kosanović trafi :)
a jednak nie
Wygramy po bramce Puzigacy!
To wy chyba jakiś inny mecz oglądacie. Jak na razie totalna kopanina.
Jestem zaskoczony tak dobrą grą. Pierwsza połowa wyrównana.
Jak do tej pory to świetny mecz Dudzica ( aż nie chce się wierzyc, że to Dudzic). Żytko nieźle. Cahalon bardzo stara się ale nic mu nie wychodzi. Wszyscy grają dobrze.
Ja stawiam na Bizona bądź Dudzica :)
pasyrcj. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To wy chyba jakiś inny mecz oglądacie. Jak na
> razie totalna kopanina.
Na pewno gramy lepiej niż z Widzewem i ŁKSem.
Bardzo pozytywnie jak do tej pory, nie podoba mi sie Puzigaca tylko i Cahalon (chodz widze ze sie stara) poza tym nie jest zle. Ogolnie mecz moze sie nawet podobac jak na polska lige
Pozytywnie, to może na tle wielu wcześniejszych spotkań. Generalnie nuda....
Gra się tak na ile przeciwnik pozwala , to ruch gra beznadziejnie a u nas jest dobre krycie. Dudzic zawsze zostawiał serce na boisku , biegał i walczył. Podoba mi się momentami gra z 1 piłki.
Puzigaca Ci sie nie podoba ? Puzigaca dobry mecz, bardzo aktywny ! gramy baaaaaardzo madrze
Najwazniejsze ,ze nie pojechali tam na wycieczke tylko chlopaki walcza na tyle na ile ich stac. Biorac pod uwage ,ze Ruch gra pierwszym skladem nie wyglada to najgorzej. Bramke ktora da nam awans strzeli....Zytko
stało się ... :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)