Nawet nie ma kto wejsć za Radzika ,ALE GRUNT TO OSZCZĘDNOSĆI
7-1
-
-
Ciarko PBS Bank Sanok vs Cracovia | Piątek, 04.11.2011, godz. 19:00
A co jest w ogóle z Raszką ?
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co ten Radziszewski robi ???? focha ma to niech go
> zmieni.
>
> nie do wiary....jeszcze oglądam.
moja żona po akcji na 3-1 i zbliżeniu na bramkarza stwierdziła, że Radziszewski do zmiany, przy 4-1 zapytała czy już nowy jest w bramce bo też wygląda niemrawo, jak widać z boksu to inaczej wygląda, choć bardzo mnie to dziwi ... no cóż pozwoliłem żonie oglądać serial
Jastrzębie wygrało z Unia 4:3.
Jesteśmy na 4 miejscu i mam nadzieję, że nie będziemy niżej.
Na dziś mi starczy. Do zobaczenia.
"Bawcie" się dobrze :)
co za tragedia, a PK tuż tuż :(
Wiem, że marne to pocieszenie, ale zazwyczaj jest tak, że jak przegrywają Hokeiści to kopacze jakieś punkty zdobywają.
Radzik dzisiaj niema dnia i powinien zejsc po czwartej bramce, no ale kto mialby wejsc?
quentin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> marcin_ksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > co ten Radziszewski robi ???? focha ma to niech
> go
> > zmieni.
> >
> > nie do wiary....jeszcze oglądam.
>
> moja żona po akcji na 3-1 i zbliżeniu na
> bramkarza stwierdziła, że Radziszewski do
> zmiany, przy 4-1 zapytała czy już nowy jest w
> bramce bo też wygląda niemrawo, jak widać z
> boksu to inaczej wygląda, choć bardzo mnie to
> dziwi ... no cóż pozwoliłem żonie oglądać
> serial
Ja tam jestem dobrej myśli. Chyba w sezonie 2008/09 nie leżał na Stoczniowiec w sezonie zasadniczym a później odprawiliśmy ich z kwitkiem w PO, zagraliśmy z Tychami w finałach i tym samym "majster" został w Krakowie.;)
Ale dostajemy smary, masakra !!! :(
Kiedy ostatni raz przegraliśmy tercję 0:6, bo nie pamiętam ?
Jedynie z czego można być zadowolonym ,to tylko z tego ze ,,ktoś'' się przekona ze do walki o wysokie cele ,nam bardzo duzo potrzeba i konieczne są wzmocnienia ,ale konkretne ,a nie uzupełnienia
Druga sprawa która mnie martwi to ze druzyna jesli już przegrywa 2-3 bramkami odpuszcza mecz ,lub gubi się w grze a to tylko pogarsza sytuację
7-2
nokaut/
9-3 jedziemyyyyyyy :)
Mają chłopaki charakter, walczą! Gramy do końca ...
no tak jak już pisałem miliony razy na grę na wysokim poziomie(z druzynam mocnymi) mamy tylko jedną formację !!!
oj chyba bedzie dwucyfrówa !?
Płaczecie jak stare baby, aż się czytać tego forum nie chce.
Niedawno wieszczyliście, że nie wejdziemy do p-o. Mamy 9 pkt przewagi nad Unią i miejsce w półfinale niemal zaklepane.
Do końca sezonu nasza forma na pewno jeszcze pójdzie w górę, a Ciarko i Tychy zdechną jak nic.
Nie wiem ile Rohacek musi jeszcze zdobyć medali, abyście się wreszcie zreflektowali i udzielili mu chociaż minimalnego kredytu zaufania. Gość działa naprawdę w ekstremalnych warunkach, a jakie osiąga rezultaty!
A tu tylko płacze i jęki.
Zaraz pewno włączą internet w Kanadzie i zacznie się napierdalanka znafcuf hokejowych.
Przestańcie pieprzyć o wzmocnieniach, poczytajcie trochę gazet, może inne działy na forum, zobaczcie po ile jest euro i benzyna, może to do Was przemówi, że jest kryzys i nikt tu nie będzie sypał kasą jak z rękawa.
Mamy taki skład jaki mamy i należy zaufać Trenerowi i wspierać drużynę na meczach u siebie.
Czekam z utęsknieniem na koniec sezonu i nie ważne czy zdobędziemy MP czy nie, ale te wszystkie wasze jęki pozbieram w jednym wątku i sobie wydrukuję i oprawię w ramkę, a Wam po prostu będzie wstyd,
10-4 :)
Sterby - na samym Leszku to my nie uciągniemy. za mało jakości mamy w pozostałych piątkach.
sterby, wspieramy nie tylko u siebie:)
A co do internetu to niemal pewne - dziś zostanie włączony w Kanadzie na BANK! ;)
Sterby 1906% poparcia!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)