KIEDY IDZIEMY MOBILIZOWAC PATAŁACHÓW PRZED DERBAMI ?
Nie zależy Wam na wygranych derbach ? Ja na tych patałachów ( z wyjątkiem kilku piłkarzy np. Suart, Radomski) nie moge patrzec ale derby to DERBY !!!!
-
-
trening...
ja tylko czekam na info co do ostatniego treningu przed derbami.. musi pojawić się jakaś większa delegacja..
nasze pizdeczki pewnie i tak znowu nic nie pokażą, ale może chociaż słowna mobilizacja wpłynie na nie w jakimś małym stopniu? to już będzie sukces..
ostatni może być na Kałuży i do tego zamknięty
wiadomo cos kiedy idziemy?
No trzeba zmotywowac ich do lepszej gry, a jak ta motywacja bedzie wygladala to juz drugorzedna sprawa...
pilkarzyki sie przestrasza i dostana + 10 do umiejetnosci ;)
albo -10 roznie z tym bywa :)
bbn Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ostatni może być na Kałuży i do tego
> zamknięty
Niby czemu?
A niby temu że być może Pasieka będzie chciał przećwiczyć jakieś zagrania taktyczne przed derbami np. rozegranie stałych fragmentów gry albo wariant z 2 napastnikami . Chociaż ja go nie podejrzewam o takie rzeczy . Prędzej będzie chciał zamknąć bo wymyślił nowy sposób gry w dziadka ;)
Niby czemu trening przy Wielickiej miałby być zamknięty? Jak sobie to wyobrażasz?
Dlaczego ma być zamknięty napisałem Ci powyżej . A bbn napisał że może być na [b]KAŁUŻY[/b] a nie na wielickiej . Właśnie z tego względu . Spróbuj sobie wyobrazić czy to jest niemożliwe .
No a ja mówię, że ostatnie są na wielickiej i czemu miałby być zamknięty?
Poza tym nie da się całkowicie zamknąć też na Kałuży, bo jest Emocja. Ludzie - trochę wyobraźni.
Panowie zmobilizujmy sie na trening Cracovii żeby kopacze też poczuli co to są derby i zapiepszalii
Lopezie....emocje....emocje... ;)
Może Kaczmarek dokończy starcie z Cahalonem, które zaczęli w szatni?
no i powtarzaj Merol dalej za Wyborczą.
Myslisz, że wyssali z palca jak zwykle?
pozwole sobie przekleic z innego tematu:
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> z pierwszej reki: nie bylo zadnych rekoczynow,
> wszystko dzialo sie przed szatnia miedzy
> kosa,tamirem i kaczmarkiem, a nikt z GW tego nie
> widzial. Obok wyzej podpisanego jeszcze dwie osoby
> z Krakowa i jedna z Łodzi + ochroniarze.
> Generalnie radio erewan.
172 dni później
hop
idziemy w któryś dzień ?
A co , filipiok bedzie biegał???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)