Tyle ludzi powypadało, może by wreszcie Cahalona spróbować na środku. Z Polonią parę świetnych podań kopnął.
-
-
12 kolejka : Widzew Łódź- Cracovia (29 października, 15:45)
Felipe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tyle ludzi powypadało, może by wreszcie Cahalona
> spróbować na środku. Z Polonią parę
> świetnych podań kopnął.
W końcu na tą pozycję był sprowadzany. Saidiego na skrzydło i modlić się o przełamanie van der Biezena.
Bez jaj panowie ! Zawodnicy z ME już pokazali swoje umiejętności w meczu z Górnkiem. Nie nadają się na Ekstraklasę. Może za jakiś czas ale na pewno nie teraz.
Ian thorpe napisał
"Kaczmarek
Puzigaca, Hosek, Kosanovic, Nykiel
Suvorov, Bartczak, Zytko, Saidi
Struna
Bizen"
Podoba mi się - tylko może za Zytko -Strune a na miejsce Struny dał bym Cahalona. (taka wersja bardziej ofensywna)
Struna już raz grał na tej pozycji i pokazał się dobrze jako takie brakujące ogniwo czyli ofensywny-defensywny pomocnik :).
34-letni sędzia Daniel Stefański z Bydgoszczy będzie arbitrem głównym meczu 12. kolejki T-Mobile Ekstraklasa Widzew Łódź - Cracovia.
To bramkarze długo piłki nie będą trzymać
Ze Struna na rozgrywajacego to chyba jakis zart :D ... koles grajac na obronie potrafi jedynie wycofac do sztoperow ... wiec z rozgrywaniem tragedia, z celnoscia podac tragedia, z precyzja i sila strzalu tragedia i fizycznie tragedia, mozna oddac ze w miare szybki jest. Jak juz sie bawic w eksperymenty to na ofensywnego dac Kosanovica ... dobre dlugie pilki no i kopyto ma, jakby tam mial z 10 prob z 20-30 m to moze by cos wpadlo.
A tak na powaznie to trzeba zagrac ustawieniem ktore zapewnilo nam utrzymanie, na skrzydlach Saidi-Suvorow, na rozegraniu zostaje Tamir/Rok .. defensywni napewno Bartczak i z 2 zaryzykowal bym Zytke ..
Zgrywac, zgrywac i jeszcze raz zgrywac ...
Sędzia Stefański :) Pamiętacie 1 mecz tamtego sezonu? legła - CRACOVIA ? Jak Cabaj poprawiał getre w doliczonym czasie gry?
A co tam u Marcina? :D
[b]Kadra Cracovii na mecz z Widzewem:[/b]
Gąsiński (12), Kaczmarek (83), Nykiel (2), Struna (25), Kosanović (3), Hosek (24), Nawotczyński (32), Żytko (5) Puzigaća (16), Bartczak (18), Boljević (4) Straus (40), Suvorov (19) Ntibazonkiza (10), Visniakovs (9), Dudzic (37), Cahalon (28), van der Biezen (11).
Slapi1988 Napisał(a):
> hahahaha wracajac do Gasinskiego ... zwrociliscie
> uwage na niego w przerwach meczy ?? :D
> Koles wydaje sie mega pozytywny :D
Dokładnie :D Nieraz na niego spoglądałem w przerwie i facetowi nigdy uśmiech z twarzy nie schodzi. Pozytywna postać w zespole.
[b]Dwa nowe materiały[/b] filmowe przed meczem Widzew Łódź - Cracovia. [b][url=http://www.pasy.tv]PASY.TV zapraszają[/url][/b]
[img]http://www.pasy.tv/wp-content/uploads/2011/07/mini-baner.png[/img]
Wygramy !!!
byle nie przegrać,bo na derbach będziemy mieli nóż na gardle ;)
Bzyyczek Napisał(a):
> byle nie przegrać,bo na derbach będziemy mieli
> nóż na gardle ;)
bo wyborowa i nóż to nasz znak !!! :D
Właśnie spotkałem T. Rząsę na stacji BP , na pytanie czy wreszcie wygramy stwierdził z uśmiechem napewno . Nie jestem co do tego tak przekonany jak on
Mój typ składu:
--------------------Kaczmarek-----------------
Nykiel---Hosek---Kosanović--Puzigaca
-------------Bartczak------Boljevic-----------
Ntibazonikiza-----Cahalon-------Suvorov
--------------------van der Biezen-------------
Suvorov pyknie z wolnego i Bizon sie przełamie...będzie 0-2 :)
A ja wam mówie ,że Cahalon pyknie :)
Cahalon też :) będzie 0-2 albo z Cahalonem 1-3 :)
konrad_cracovia Napisał(a):
> Mamy jeszcze w czym wybierać w środku Żytko ,
> Boilevic , Bartczak przód suvorov , visnia ,
> saidi , kahlon, [b]rock[/b] , atak bizen / dudzic :)
> PS
> Dobrze ,że Szymek nie dostał pół roku :D
> http://www.wikipasy.pl/images/5/55/2011-10-24_Crac
> ovia_-_Polonia_40.jpg
Wreszcie jeden z forumowiczów będzie miał realny wpływ na wynik meczu!
Rock - trzymam kciuki! ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)