Chodzi mi o to ze Kubik pokazal totalne zero,nie mowiac ze Brasilia nawet bez formy bylby od niego lepszy.Ale potraktuje ten tekst z przymruzeniem oka.Taka malo zlosliwosc wzgledem "gwiazdki spadajacej".
-
-
A może by tak Brasilia??
Ciekaw jestem kogo wybralibyście na zmiennika P. Nowaka ?
Brasilie czy Piegzika... ?
Co Brasilia potrafi ( albo raczej czego nie potrafi ) to mniej więcej wiem, ale o grze Piegzika nie mam zielonego pojęcia. Może by ktoś dał jakieś info o nim.
a tak w ogóle ten Piegzik to polak czy kto??? bo tak mi jakoś obco brzmi....
dev- ani brazylia ,ani PIEGZIK obaj to b.przeciętni piłkarze do grzania ławy.KRÓLESTWO ZA DOBREGO ŚRODKOWEGO OBROŃCE!!!!!!!
?
oj
Brasilia? STANOWCZO ODRADZAM. W 17 meczach, w ktorych zagral w Zaglebiu Lubin w sezonie 02/03 strzelil jedynie 3 bramki. Przez caly sezon blysnal forma moze kilka razy. Ma talent i predyspozycje co "kalania" 100% okazji, miedzy innymi waznych rzutow karnych tuz przed koncem spotkania.
Grajac w jakims klubie nie identyfikuje sie z nim. Nie wazne gdzie gra, najwazniejsza jest dla niego KASA. Poza tym, jak sam kiedys powiedzial interesuje go gra w Bundeslidze, wiec pewnie i tak nie przeniosl by sie do Was.
Kolejna jego wada jest slabe zaangazowanie w gre i prawie zero woli walki, co przy jego warunkach fizycznych (168 cm, 65 kg) praktycznie eliminuje go z gry w drugiej lidze, gdzie gra sie o wiele bardziej silowo niz w Ekstraklasie.
Chyba tyle.
Ja sądzę, że w tym momencie Brasilia poszedłby grać praktycznie wszędzie. Jednak jeżeli prezentowałby taką samą formę jak w Wiśle byłby KSC zupełnie nieprzydatny. Natomiast jeżeli brać pod uwagę formę z poprzedniego pobytu w Wiśle, wtedy byłby dla Cracovii bardzo przydatnym graczem. Jednak on raczej tej formy nie odbuduje...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)