żółta kaczka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kolego Marcinie, wydaje mi się, że Ty
> zorientowany jesteś, a przynajmniej takie
> wrażenie sprawiasz. Tak z ciekawości chciałem
> zapytać, czy u nas problem ze szkoleniem wynika z
> hmmm, powiedzmy "trudności organizacyjnych", a
> narybku jest sporo, czy problem ilości chętnych
> też występuje? Poza tym, ponieważ generalnie
> panuje przekonanie, że w temacie szkolenia jest,
> może teraz, kiedy sezon nie zaprząta już
> naszych głów poświęciłbyś chiwlę i napisał
> parę słów więcej jak tow rzeczywistości u nas
> wygląda...Aż tak źle jest jak się powszechnie
> uważa? Tak w miarę obiektywnie może spróbuj,
> bo myślę, że jest ciekawość Forumowiczów o
> ten temat... Jest Twoim zdaniem szansa, że
> któreś z tych dzieciaków/młodzieży zasili w
> końcu pierwszą drużynę? Ilu ich jest, w jakim
> wieku, no cokolwiek możesz otwarcie napisać,
> napisz proszę - myślę, że wszyscy z chęcią
> przeczytają... Jeśli ktoś inny poczuwa się do
> wiedzy, którą może i chce się pochwalić to
> też byłoby miło :)
zdecydowanie "trudności organizacyjne", ale internet nie jest najlepszym miejscem do rozwiązywania takich problemów.
[b]2 tafla[/b] rozwiąże wiele problemów. do tego trzeba [b]klas sportowych[/b], większej ilości trenerów i systematycznego naboru.
Moim zdaniem bardzo potrzebna jest osoba (koordynator/dyrektor sekcji), która czuwała by nad sprawnym przebiegiem szkolenia, kontaktem ze szkołami, rozgrywkami (patrz terminarz żaków na hokejwpasy.pl) itp...ktoś kto by nad tym czuwał twardą ręką i miał serce w pasy.
I życzył bym sobie zdecydowanie większej odpowiedzialności rodziców oraz ich zaangażowania.
A czy ktoś trafi do pierwszej drużyny to ciężko powiedzieć. Wiele czynników musi się na to złożyć.
Oczywiście że są chłopcy którzy mają predyspozycje do grania, ale w pewnym wieku dokonują jakiegoś wyboru i będą widzieć czy jest jakaś perspektywa czy skończą jak aktualni młodzicy czy juniorzy.
-
-
Młodzież - sezon 2011/2012
13 dni później
W niedzielę 1 kwietnia odbędzie się Turniej Mini Hokeja rocznika 2003 i młodsi.
W turnieju oprócz małych Pasiaków weźmie udział KTH Krynica oraz dwie drużyny MMKS Podhale Nowy Targ.
Start o godzinie 10.00
Serdecznie zapraszamy.
hop
Było fajnie, takich imprez więcej!!
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/region/miasto-krakow/sport-krakowski/1216119-radosc-ze-zdobycia-gola-wieksza-od-smutku-po-przegranym-meczu.html
21 dni później
[url=http://hokejwpasy.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=733:rodzinny-piknik-za-zakoczenie-sezonu&catid=35:aktualnoci&Itemid=27]Hokejowy Piknik na Zakończenie Sezonu. Zapraszamy[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)