ma ktos moze jakies wiecsi czy w tym roku tez bedzie turniej? jesli tak to kiedy?
-
-
Cracovia Cup 2004
super
kibic z nh oko do reki!:)p.s Ro Man wiesz cos o tym turnieju?bo nic nie wiadomo;)pozdro.
jakie oko do reki odszyfruj mi to Hycel! Pozdro
Witam...
Tegoroczny Cracovia Cup odbędzie się 7 lutego (sobota) w Krzeszowicach.
Na spotkanie organizacyjne przed tym turniejem zapraszamy (nie tylko członków Koła Sympatyków) 15 stycznia (czwartek), o godzinie 18.00 do Enigmy (ul. Miodowa 43)...
Zdjęcia, wyniki, składy drużyn, strzelców bramek i inne informacje z [b]Cracovia Cup 2003[/b] znajdziecie w Biuletynie Teraz Pasy! pod adresem:
[url]http://www.teraz.pasy.prv.pl/kolo/cc2003/wliczbach.htm[/url]
Pozdrawiam
Crac
Wiadomość zmieniona (08-01-04 18:24)
kibicu z nh nie bój
zwycięstwo oczekuje........
Ja moze napisze co na ten tamat mówił organizator na przedwczorajszym spotkaniu Kola:
W Cracovia Cup 2004 ma zagrać 12 zespolów, z tego 9 to goście a 3 miejsca są zarezerwowoane dla kibiców Cracovii. Z "urzędu" bez eliminacji ma mozliwość gry drużyna zeszłorocznego tryumfatora tj. Cracovia Oświecenia. Pozostałe dwa miejsca przydzielone zostaną po turnieju eliminacyjnym pomiedzy zgłoszonymi drużynami kibiców Cracovii.
Mogą tu nastąpić pewne modyfikacje, ponieważ nie wiadomo jeszcze czy wszystkie zaproszone z całej Polski i nie tylko ekipy się stawią. Ogólny zarys jest na dzien dzisiejszy taki jak podałem. Jak informuje biuletyn Teraz Pasy spotkanie organizacyjne odbędzie się 15 stycznia (czwartek), o godzinie 18.00 do Enigmy (ul. Miodowa 43). Tam zapewne zostanie przedstawiona ostateczna koncepcja rozgrywek w tym roku.
Cycu, moze zmontujemy skladzik na Cracovia Cup 2004??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)