Jakikolwiek pozytywny wynik, czy jakikolwiek pozytywny element samej gry w wykonaniu kopaczy pod batutą p.Pasieki będzie dla mnie sporym zaskoczeniem. Arka pod jego wodzą wyglądała jak Robert Mateja na mamuciej skoczni - odważnie, ale jakże brzydko i niezaradnie...
Ehh... no ale cóż. Pazerny na kase, wczoraj chybił w totka, więc chwycił sie Pasieka za Pasy.
Jestem szalenie sceptyczny - Cracovii trzeba trenera z osobowością i chyba z większym nazwiskiem.
Tak czy siak: powodzenia.[i][/i]
-
-
Dariusz Pasieka Nowym Trenerem Pasów!
Mam mieszane uczucia ...
POWODZENIA
Powodzenia Panie Darku !
Pokaż Pan tym co nie zadowoleni z wyboru że się mylili .
Powodzenia !!! ja tam się cieszę nam właśnie potrzebny taki trener !!!
Powodzenia
"No aleś se Pan narobił " czyli jak najbardziej możliwy scenariusz za "statystyczne 10 miesięcy" przy obecnie kierujących ruchem :
http://www.youtube.com/watch?v=oauW5fnFQ6k od 40 s
Witam i z całego serca życzę, żeby udało się Panu zaskoczyć Nas wszystkich in plus. Powodzenia
witam, lubię gościa ;) ale chyba nie ta bajka ;/ wydaje mi się , ze będzie pionkiem w grze u dwóch męczenników , powodzenia !
Powodzenia. Chociaż ja bym wolał żeby do Cracovii przyszedł wreszcie trener, który uczy grać w piłkę i stawia na poprawę umiejętności. A tak w kółko walka, zaangażowanie, twarda gra, agresja bla bla bla...........
Witam!! i życzę powodzenia!! Mam nadzieję że coś będzie z tej współpracy!!
Dużo szczęścia! na pewno się przyda.....
Myślę że główny nacisk i styl gry drużyny za trenera Pasieki to będzie defensywa.Generalnie to właśnie obrona szwankuje w tej i poprzedniej rundzie,nie przypominam sobie meczu na zero z tyłu.Jeżeli będzie potrafił nauczyć ich płynie przechodzić z obrony do ataku i dłużej niż przez 2 minuty utrzymać się przy piłce nie powinno być źle.Gorzej być już nie może!
Powodzenia
Mam nadzieję że się miło rozczaruje!
Powodzenia
Do zobaczenia na meczu z Arką.... ;(
Panowie czemu placzecie? przeciez gorzej byc nie moze!!
pozatym Pasieka jest dobrym trenerem jesli chodzi o defensywe a tego wlasnie potrzebujemy!
dajcie chlopu szanse , kazdy trener potrafi wniesc cos nowego
gdyby mnie wybrali na trenera to byscie tez plakali a ja wiem ze bym zrobil z ta druzyna wiele dobrego :P
Powodzenia !!!!
Pasieka - w pszczelarstwie teren z ustawionymi ulami. Jako pasiekę określa się też wszystkie ule danego właściciela - pszczelarza, wraz z jego budowlami i urządzeniami pasiecznymi, ułatwiającymi pracę w pasiece.
O istnieniu na ziemiach polskich pasieki już w czasach piastowskich świadczą liczne nazwy miejscowe, pierwsza zaś wzmianka pisemna o pasiece pochodzi z 1238 roku. Ewolucja od barci do pasiek naziemnych prowadziła przez pasieki nadziemne. Powszechnie ustawiano wówczas na drzewach pnie stojaki i przez długi czas przypuszczano, że jest to jedyna możliwa forma pasieki. Drzewo, na którym stały ule, zwano stołem, a ul stawką. W innych rodzajach pasiek nadziemnych ule ustawiano na rusztowaniu z desek na słupach wkopanych wokół drzewa, zwanym stanem, lub odrą.
Pasieki naziemne lokalizowano w pobliżu bieżącej wody, w zacisznym miejscu. W okolicach bezleśnych, wokół uli ustawiano płoty obłożone trzciną, słomą lub gliną. W XIX w. na Podolu ogradzano pasiekę dębowym parkanem o wysokości 2 m.
Najokazalej był urządzony pszczelnik, czyli pasieka. w której pszczoły były zabezpieczone nie tylko przed zwierzętami i złodziejami, ale także przed opadami atmosferycznymi. Miał on kształt koła lub czworoboku, przeciętnie o wymiarach 50x50 m. Otaczał go drewniany płot, oblepiony od wewnątrz gliną i zadaszony (z wyjątkim strony południowej). Ule stały pod dachem przy płocie lub pod zbudowaną na środku placu wiatą.
O godzinie 11:45 zapraszamy na transmisję na żywo z powitalnej konferencji prasowej Dariusza Pasieki
O godzinie 18:00 kolejna transmisja na żywo - Cracovia - Podhale Nowy Targ
Tylko w [b][url=http://www.pasy.tv]Pasy.TV[/url][/b]
Obys mial wiecej szczecia niz ...
I dobrze:) POWODZENIA!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)