Wynik po pierwszej tercji zaskakująco dobry.
-
-
Ciarko Sanok - Cracovia 20.09.2011 godz.18.00
się Radzik obudź !!!!
Zerkacie też czasami na nasze oficjalne relacje tekstowe?
Po odejściu DG ich poziom zszedł bardzo mocno w dół.
Tracimy bramkę i jednoczesnie na karę idzie nasz zawodnik jak dla mnie brak sił (ale ile można ciągnąć na 3 piątki
przegrywamy 5-3
Radzik przywalił Vitkowi ? Faktycznie ? Za co... bo nie oglądam.
Wg hokej.net przywalił Vozdeckiemu.. ale też nie oglądam więc nie wiem ;)
Pociagnal prawa prosta az milo bylo popatrzec :)Lekko sie wkurwil dzieki czemu przepuscil brame na 5-3.
Praktycznie jest po meczu. Kiedy mielismy sily, wygladalo to wszystko pozytywnie. Brakuje sil to widac. Bez wzmocnien i 4 piatki, zatrzemy sie bez dwoch zdan.
Brawa dla chlopakow za postawe.
Pewnie, że brawa bo walczą bardzo dzielnie mimo, że walka jest nierówna.
Patrząc na skład to jestem w szoku.
Koniec. Mimo przegranej, brawa za walke.
Tymczasem komentator ostro jedzie...
Transfery Cracovii w tym sezonie to Nicolas Besch i dajmy na to... Bryła... (który notabene dziś wrócił do Krynicy) ... ale nie są to zbyt dobre transfery (oczywiście pomijam fakt, że akurat Besch to jak na razie strzał w dziesiątkę)...
Gratuluje profesjonalizmu... ;-/
momentami pierdolił jak potłuczony ale jakość obrazu o niebo lepsza niż z małopolska.tv
ciężki mecz ,druzyna zdziesiątkowana i rozbita ,a nawet zle to nie wygląda !!dobra postawa naszych .
No i naszym Ulubieńcom znowu po raz kolejny starczyło sił na dwie tercje (tym razem niecałe), chociaż walczyli ambitnie do końca ! Widać potencjał jest, tylko ile można grać na trzy piątki i to jeszcze na około 3/4 siły drużyny z zeszłego sezonu ? Wzmocnienia bezwględnie konieczne, bo z tym co jest po tych kilku meczach możemy liczyć co najwyżej na 4 lub 5 miejsce po sezonie zasadniczym !
W sumie niezły szybki mecz, tylko wedlug mnie przegraliśmy go w końcówce drugiej tercji !
Obiektywnie muszę pochwalić sanocki portal internetowy, za jakość transmisji - bardzo dobry obraz i dźwięk, za komentatora - myślę, że spokojnie mógłby załapać się do jakiejś telewizji, bo słychać, że ma talent do komentowania hokeja ! Szczerze gratuluję i życzę również nam, żeby przynajmniej tak za niedługo wyglądały transmisje hokejowe na działających wespół naszych: Pasy.tv i Małopolska.tv !
Fakt - jakość dźwięku i obrazu = klasa.
Nawet 2 kamery podczas transmisji.
Jeszcze tylko replay'e i byłaby klasa.
Oby w takim kierunki właśnie zmierzała nasza TV!
Dla mnie i tak jesteście mistrzami!
Gratulacje dla zawodników i trenera za taki wynik i postawę w Sanoku, biorąc pod uwagę nasz kadłubowy skład na miejscu Sanoka bym się zaczął martwić o tego Mistrza...
Reszty nie będę komentował bo polityka Zarządu jest amatorska, ale widocznie tak ma być, po prostu Profesora przestał interesować hokej i tyle jego pieniądze, jego kaprys...
Należą się słowa uznania za ten mecz. w takim składzie Cracovia pokazała się z dobrej strony. Odnoszę wrażenie ze gdyby nie chwila dekoncentracji po karze Sucharskiego i szybko stracone dwie bramki przy stanie 3-3- wynik mógł być korzystniejszy dla Pasów.Ogólnie mecz bardzo wyrównany , w III tercji Cracovia goniła wynik, zwłaszcza I piątka z Laszką robiła najwięcej zamieszania pod bramką Odrobnego.
Skrót meczu Sanok - Cracovia w [b][url=http://www.pasy.tv]Pasy.TV[/url][/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)