NIE ZANUDZAJ! MASZ PRZED SOBA CHORZOW,OSTROWIEC ITD DO TURYNU, MADRYTU!
-
-
ZASADY I LOJALNOŚĆ!
Nie znam Siekiery. Nie byłem w Szczecinie.
Ale powiem jedno. Szlag mnie trafia jak widzę naszą młodzież pod lodowiskiem, która żebrze o wejście bo nie mają 5 zeta na wejście. To nic, że na browar jest. Widać są tacy kibice mojego klubu, dla których piwo jest ważniejsze od klubu. To pewnie tacy ludzie Cię krytykują, Siekiera.
P.S. Kiedy się w końcu sezon zacznie, bo jak tak dalej będzie emocji brakowało to jeszcze się coś stanie niedobrego :/
Axe-wielki szacunek dla Ciebie. Nie znam personalnie tych co Cię pomówili, ale dla mnie to prostaki, którzy mienią się kibicami Cracovii, a dla Cracovii nie robią nic poza wiecznym krytykowaniem. To pewnie Ci co zamiast kupić bilet na mecz, przeskakują przez siatkę z plecakami wypchanymi piwem. Na piwo wszak pieniądz jest na bilet już nie wystarcza.
Axe nie zważaj na nich rób swoje. Pozdrawiam!!!
stary kibolu nie sadz tak radykalnie bo pojdziesz ta droga co ludzie ktorych krytykujesz. pewnie dali sie komus "zyczliwemu" siekierze nabrac.
Hwat, to że chłopcy stoją pod bramą, to jeszcze nic strasznego. Nie powinniśmy jednak pozwolić, żeby prosili o pieniadze. Mimo że np. ja na Kałuży zawsze daję chłopakom drobne na bilety i na hokeju też. Dawniej chłopcy wchodzili za darmo. Tak było ZAWSZE na Cracovii. Różnica była tylko taka, że ja jako 12-14 letni chłopak stałem wraz z innymi przy którymś z wejść. Co drugi, trzeci dorosły kibic brał przed siebie ktoregoś z nas i wprowadzał na stadion za darmo PRZY PEŁNEJ AKCEPTACJI BRAMKARZY. To była przez lata NORMA w naszym klubie. Dlaczego teraz chłopcy do 14 lat muszą płacić? Nie wiem.
Respekt - Wielkie dzięki Siekiera za wszystko !!!! Szacunek !
Siekiera-ten wyjazd to było COŚ!
Siekiera szacunek za wszystko ." Niech kazdy robi to , co umie robić najlepiej" ........ dla naszej wspólnej pasiastej idei.
"Trzebinia w Pasy"
Siekiera- nie jesteś pierwszym i na pewno nie ostatnim o którym będą " gadać ", więc nie przejmój się. Widziałem cię jak goniłeś z termosem na sparingu w Wodzisławiu rok temu, a i pamiętam wspólne wyjazdy hokejowe pod koniec lat '80 . Tak że znam twoje zaangażowanie . Moje poparcie.
=C-H-R-Z-A-N-Ó-W-=Z=-C-R-A-C-O-V-I-Ą=
A propo wyjazdów, to niewiem czy zdecyduje się na następny pociąg. Dlaczego ? A dlatego że to co wyprawiali niektórzy to jest deczko chore. Chodzi mi przedewszystkim o " kamienie ". Gdzie zwolnił lub stanął pociąg, od razu leciały w ludzi, w prostych ludzi, którzy akurat przechodzili w pobliżu. Dzicz , no przegięcie pały . Może ja już jestem za stary ??
=C-H-R-Z-A-N-Ó-W-=Z=-C-R-A-C-O-V-I-Ą=
A pamietac kto załatewił wyjazd do radomia jak walczyliśmy o drugą lige z Radomiakie Radom jak nie zostaliśmy wpuszczeni do pociągu . Ja pamietam więc do czesci ludzi do roboty a nie krytyki]
poprzedni temat zrobił troche krzywde Siekierze sprawa zaszła za daleko ,nie łatwo jest prowadzic g 100 i wszyscy sie w tym zgadzaja jest to ciezki chleb i jak cos wyjdzie to jest normalnie ,natomiast jak cos nie wyjdzie to jest sie przekreciazem i bucem.Cały czas jest cos co sie komus lub ktoremus z nas nie podoba tak jest i to wszedzie tym bardziej ze kazdy mysli o Cracovii jako dobru wspólnym.Mysle ze Papa Bouba nie chciał zle napisac na Siekiere po prostu tak wyszło,przeciez kazdy z nas pracował kiedys z Siekiera czasami jest trudny ale da sie go lubic .Jestem przeciwko rozbijaniu nas i mam nadzieje ze o tym wszystkim szybko zapomnimy bo jest to niepotrzebne a jednosc jeszcze sie nam przyda i to pewnie kilka razy. Dobrym pociagnieciem było załozenie tego tematu ,jak cos jest nie tak Siekiera to odrazu pisz na forum nie ma spekulacji nie ma komentarzy jest oficjalna wersja i bardzo dobrze to oczyszcza atmosfere.
Racja maacku.
Panie S.!g100!
Wielkie sorki jeśli ktoś odebrał mojego posta jako atak - nie miałem do końca takiego zamiaru!Przez przypadek rozpętałem wojnę. Jeśli ktoś poczuł się z tego powodu urażony to przepraszam!
PAPA_BOUBA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)