Sosnowski mimo braków w umiejętnościach Jest Ciężkim,Adamek niestety nie...to było nie do przeskoczenia.W ciężkiej póki są bracia Kliczko,Tomek nie ma czego szukać.
-
-
Adamek - Kliczko
wlasnie o to chodzi, jak oceniacie szanse Wacha?
Adamek to taki malusi był przy ukraincu.............. cos tam walnął ze 3 razy go ale i tak jeden z braci K. walczł bez gardy co też mowi za siebei
Kliczki zawsze walczą bez gardy :)
wracając do wątku z Hayemakerem to wściekły Haye zjadłby Adamka w góra 3ciej rundzie
to że Adamek wytrzymał aż tyle to tylko zasługa Kliczki że chciał się z nim tyle bawić (tak samo z resztą jak z Sosnowskim). Kliczko ma tak nudne walki że jakby kończył je jeszcze w 3/4 rundzie to by już nikt na nie nie chodził :) dlatego celowo przedłuża agonię co słabszych oponentów, żeby sobie ludzie pooglądali "boks" skoro płacą
Po tej walce to Adamek tylko potwierdził że nie bardzo na ta kategorie wagową. Brakuje mu ze 20cm wzrostu. Nie był w stanie dojść z ciosem na twarz.
20 cm i podobnie wagi
Byłem we Wrocławiu na walce. Stadion z zewnątrz paskudny, chyba jeszcze coś przy nim robią. Od środka trybuny robią w nocy dobre wrażenie. Niestety organizacja bardzo słaba. Moją dziewczynę przeszukali, ja natomiast mógłbym wnieść bombę. Kasę kazali wymieniać na jakieś żetony, którymi płaciło się na stadionie. Kiełbaski zimne niedobre, piwko nawet ujdzie. Powrót dramatyczny półtorej godziny na piechotę w stronę centrum, dopiero wtedy udało się jakiś wolny tramwaj złapać. Atmosfera podczas walki rewelacyjna, głośny doping dla Adamka. Jedynie nie podobało mi się jak wygwizdano Kliczkę po walce.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)