Ale gra im wychodzi... w 4 minucie juz mogloby byc ...
-
-
Dziś wszyscy jesteśmy Cypryjczykami :-)
volker0 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>.Cypryjczycy puchna..
Cypryjczyków na boisku - sztuk - jedna :)
Co za kut.as jebany z koszulką
Kurwa mać,
półgłów uwalił bramkę, Borek chyba spuścił się w gacie. Dobrze, że nie ma w studio Kołtuna bo darłby się "Koootooorooowski"!!
Swoją drogą bardzo trzeba być mądrym, żeby ściągać koszulkę w meczu eliminacyjnym, gdzie za dwie kartki się pauzuje.
ten debil nie wie o takich przepisach i zasadach. On się w te sprawy "nie wtranca".
Może jeszcze wyrównamy, 1-1 nie było by złe
black cat Napisał(a):
> volker0 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> >.Cypryjczycy puchna..
>
> Cypryjczyków na boisku - sztuk - jedna :)
A Polaków 0.Bo....... wisła Kraków to nie jest polski klub !!! :P
manolo1 Napisał(a):
> Co za kut.as @#$%& z koszulką
On nie wie kto na niej jest....Kazali mu ubrać to ubrał,Chyba nie myślisz że rodowity wiślak świadomie ubrałby koszulkę w wizerunkiem osoby która sympatyzowała z Cracovią?
teraz psy mają swoje 5 min. Potem będzie skowyt i szczękanie łańcuchów i pustych misek
Ale mnie wkurwia gra Cypryjczyków, żadnej groźnej akcji przez cały mecz..
Kur... , znowu on... ale jak przyrabal ta brame to myslalem ze on sie w gacie spusci ... Pokazuje te ekscesy a chłopaczki z trybun szaleja i skanduja jego imie jak by to byl bohater narodowy
ja jestem spokojny o wynik na Cyprze, psy odpadną, dziś się cieszą ale za tydzień będą wyć!
Bardzo fajny ten APOEL. W rewanżu będzie 3:0 po połówce.
Swoją drogą k... nie potrafią się powstrzymać od antydopingu nawet w meczach pucharowych. Z Litexem było na Arkę, teraz na Cracovię. Boże, ale trzeba mieć mały móżdżek, żeby coś takiego wymyślić. Kibicowsko im reszta Polski bardzo daleko uciekła. A trzeba obiektywnie przyznać, że kilka lat temu nie prezentowali się jakoś bardzo źle. Cóż, kolejny argument za tym, że buractwo nie powinno grać w LM. Już nie mówiąc o tym, że gdyby jakimś psim swędem udało im się pfu pfu awansować do grupy, to będzie 0-5 minimum w każdym meczu. Co do Małeckiego, to myślę, że nie wie, komu kibicował Jan Paweł II. Nie zapominajmy, że na Gwardii o niewygodnych faktach się po prostu nie mówi. Więc całkiem możliwe, że go nie uświadomił nikt.
Obiektywnie to na dzień dzisiejszy u nas by była o wiele wieksza wiocha z anty dopingiem.
Nie patrząc kto strzelił ekstra to zrobił. Jakoś tak lepiej sie patrzyło na grę Apoelu, ale cóż
w rewanżu przy +35'C gts spuchnie szybko.
ja powiem wiecej, mam nadzieje ze w takim meczu bysmy chociaz raz zaspiewali korzystajac wlasnie z okazji ze slucha cala Polska i niech się dowiedzą. wiec dajmy spokoj temu oburzeniu bo jest sztuczne
w rewanzu damy rade
No dla mnie antydoping na pucharach to makabryczne dno. I nie porównuję do nas a do Lecha, który w pucharach nie tak dawno grał i doping zawsze był fantastyczny.
Malpecki! -co?
16 na 100 ;)
Ku.wa...w jakim towarzystwie (celowo tak piszę) musiałem oglądać Barca - Real...!
Kto spuchnie gts?
Bułgar, Jugosłowianie, Murzyni, Żyd?
Przecież to nie eskimosi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)